אסם מפתיעה ומחדשת. משיקה חדשנות פורצת דרך בבמבה: הטעם האהוב של במבה, במרקם אקסטרה רך ונימוח שנמס בפה.
חשבתם שאין מה לחדש בבמבה? אז דווקא יש! במבה אוורירית במרקם רך ונימוח הרבה יותר, כזו שנמסה בפה.
אנחנו טעמנו את הבמבה החדשה והתמכרנו מיד, איך אפשר שלא.
במבה אוורירית - צילום סטודיו אסם
לראשונה מאז השקת במבה בשנת 1964, משיקה אסם חדשנות פורצת דרך בבמבה הקלאסית – במבה אוורירית, בעלת טעם זהה לבמבה הרגילה והאהובה אך במרקם רך ונימוח הרבה יותר. המרקם הנימוח והאקסטרה אוורירי שנמס בפה, יחד עם הטעם האהוב, יוצרים חווית אכילה חדשה בבמבה שאי אפשר שלא לאהוב. את הבמבה האוורירית מומלץ למוסס על הלשון ולתת לטעם ולמרקם להתפשט בחלל הפה במקום לנגוס.
צוות הפיתוח של אסם שקד על פיתוח המוצר החל משנת 2017 בה חשבו בחברה לראשונה על פיתוח מוצר בעל מרקם חדשני לבמבה האהובה. מאז ועד היום נרכש ציוד חדיש וייחודי שמאפשר בעזרת טכנולוגיה מיוחדת ליצור במבה עם מרקם קליל ואוורירי בעזרת יכולות ניפוח מיוחדות. כמו כן, נעשו מבחני טעימה רבים על מנת לדייק את המרקם הייחודי וכך נוצרה לה הבמבה אוורירית שמעניקה חוויה חדשה שמוסיפה ריגוש לקהל אוהבי הבמבה בכל הגילים.
במבה אוורירית תושק החל מחודש אוגוסט. אריזת במבה אוורירית מעוצבת בנראות בולטת על המדף, עם איורים של עננים על רקע השמיים בצבעי תכלת המעבירים את תחושת האווריריות. תכולה: 60 גרם ו-80 גרם.
עינת מוסקוביץ, מנהלת פעילות החטיפים באסם – נסטלה: "הבמבה הקלאסית הינה אחד המוצרים האהובים ביותר על הצרכן הישראלי המלווה את כולנו בתחנות החיים המרכזיות והמהותיות. אנו באסם חשבנו על דרך ייחודית להוסיף ולרגש את אוהבי הבמבה לא רק בצורה חדשה או מילוי שונה, אלא לייצר חווית אכילה חדשה ומרגשת. צוות הפיתוח השקיע לילות כימים בניסיון לייצר את הבמבה עם הטעמים המוכרים והאהובים ובמרקם שירגיש רך ונימוח יותר. אנו גאים להשיק את במבה אוורירית ובטוחים שהמוצר יעלה חיוך על פניהם של ישראלים רבים".
תגובות
הוסף רשומת תגובה