דילוג לתוכן הראשי

כשמרק הוא רק תירוץ לשקדי מרק מקלונים

 לקראת החורף ובעקבות פניות הצרכנים אסם נסטלה מחזירה למדף את המוצר האהוב: שקדי מרק מקלונים לחורף טעים במיוחד!




החורף כבר בפתח ואיתו מגוון המרקים הבריאים והטעימים. גם השנה, כדי לגוון את החוויה ולחדש את המרק שהצרכן הישראלי כה אוהב אסם-נסטלה משיקה שוב מהדורה מיוחדת של שקדי מרק מקלונים ארוכים וקראנצ'ים! המוצר מושק גם החורף הזה בעקבות פניות חוזרות ונשנות של צרכנים ותגובות נלהבות למהדורה.  


שקדי המרק האהובים של אסם, הם הטעם נוסטלגי של הילדות של כולנו, ומלווים את חיינו במשך שנים רבות. גם אם מכניסים אותם למרק עוף חורפי ומחמם או סתם מנשנשים אותם ישר מהשקית, כולם אוהבים את הטעם הממכר של שקדי המרק הצהבהבים. כעת המהדורה החדשה של שקדי מרק : מהדורת שקדי מרק מקלונים – מעניקה חווית צריכה שונה ומגוונת לכל טועמיה. 


שקדי מרק מקלוניםקרדיט צילום סטודיו אסם


המקלונים מגוונים את חווית אכילת המרק בקרב הילדים והמבוגרים לקראת החורף. שקדי המרק ארוכים יותר, הם מתאפיינים במרקם פריך ומתאימים כתוספת מפנקת משביעה ופריכה לכל סוג של מרק או כנשנוש. קטגוריית שקדי המרק בישראל נמצאת בצמיחה מתמדת, בשנים האחרונות גדל השוק ב 11% ואסם-נסטלה הינה המותג המוביל בקטגוריה.


שקדי מרק מקלונים היא מהדורה מיוחדת שמושקת שנית לאחר שהמוצר נבחר על ידי הצרכנים והומלץ במדד בראבו. המקלונים מגוונים את החוויה הסנסורית של אכילת המרק בקרב הילדים והמבוגרים לקראת החורף. שקדי המרק ארוכים יותר, הם מתאפיינים במרקם פריך ומתאימים כתוספת מפנקת משביעה ופריכה לכל סוג של מרק או כנשנוש. 

המוצר אינו מסומן. הוא מכיל רכיבים טבעיים בלבד ללא צבע מאכל וללא חומר משמר. 


בנוסף, מחזירה אסם למדפים את מהדורת שקדי מרק 30% קמח מלא, מהדורה אהובה ומבוקשת על ידי הצרכנים כבר מ 2019.


לדברי  נירה זיטנר מנהלת הפעילות של חטיבת הקולינריה באסם-נסטלה: "אסם-נסטלה מובילה את קטגוריית שקדי המרק בישראל בגאווה ובחדשנות, אנחנו גאים להקשיב לצרכן ולהשיק מוצר כה אהוב ומבוקש. הרעיון של שקדי מרק מקלונים הוא להעניק לצרכנים חוויות אכילה מגוונת ומעניינת ולהפוך את המרק הביתי למגוון וייחודי. " 


להשיג ברשתות השיווק

בהשגחת הבד"ץ עדה חרדית


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...