דילוג לתוכן הראשי

החורף כאן ואיך נתחמם? עם מנה חמה של אסם נסטלה בטעם חדש- מנה חמה דרום אמריקה - בטעם פירה עם בטטה

 אסם נסטלה ממשיכה להפתיע ולחדש ומשיקה מוצר חדש במהדורת טעמי עולם של מנה חמה : מנה חמה דרום אמריקה - בטעם פירה עם בטטה 

מנה חמה מביאה לצרכן חוויה מהמטבח הבינלאומי הביתה בכמה דקות בלבד.




לקראת החורף,  אסם ממשיכה להפתיע עם טעמים חדשים במהדורת טעמי עולם החדשה והאהובה והפעם משיקה מנה חמה בטעם חדש – פירה עם בטטה. כשאני יוצאת מהבית ליום שלם אני דואגת שיהיו לי בתיק לפחות 2 מנות חמות, כי זה לא דורש ממני התעסקות מיותרת, קל להכנה, משביע וטעים. טוב שיש מגוון טעמים כך שאפשר לבחור כל פעם טעם אחר.

מהדורת  טעמי עולם מביאה לצרכן עולם חדש של טעמים מגוונים ואהובים. מנה חמה טעמי עולם היא מהדורה טעימה, איכותית וקולינרית, המאפשרת לצרכנים הישראלים לטעום ולחוות טעמים אהובים ומועדפים מרחבי העולם בכמה דקות הכנה בלבד!  

הטעם החדש – מנה חמה טעמי עולם – פירה עם בטטה,  יאפשר לצרכן לחוות חוויה חדשה דרך חיבור למטבח הדרום אמריקאי, מנה חמה עם פירה נימוח בפה ומותאם לחיך הישראלי, בהכנה קלה פשוטה ומהירה.  



מנה חמה טעמי עולם קרדיט צילום סטודיו אסם 

בנוסף לטעם החדש, אסם נסטלה מחזירה למדפים את הטעם האהוב על הצרכנים– מנה חמה טעמי עולם בסגנון איטלקי – פסטה אלפרדו, שהפך למוביל בקטגוריה בהשקה הראשונה שהייתה בקיץ בשנה שעברה, ועכשיו עם פסטה בצורת תלתלים.  

מנה חמה טעמי עולם קרדיט צילום סטודיו אסם

המוצרים החדשים עומדים ברפורמת סימון המוצרים של משרד הבריאות ואינם מסומנים.

הסדרה ממותגת באריזה סגולה חדשה ומיוחדת, ומיועדת לבני נוער ומבוגרים המחפשים אחר ארוחה טעימה עם כמה שפחות מאמץ. 


לדברי נירה זיטנר, מנהלת הפעילות של החטיבה הקולינארית באסם- נסטלה: "מנה חמה מבינה את הצרכן הישראלי, זה שאוהב לטייל בעולם ולטעום את כל מגוון הטעמים – ומעניקה לו במנה חמה אחת את הטרנדים העולמיים מהעולם הביתה, בהכנה פשוטה וקלה של כמה דקות בלבד. אנו באסם-נסטלה מגוונים כל הזמן את מרחב האפשרויות ומחפשים אחר טרנדים חדשים טעימים וחווייתיים אשר יתאימו לאופי של הצרכן שלנו, מנה חמה טעמי עולם מעניקה לצרכן ארוחה עולמית מגוונת וטעימה בשלוש דקות הכנה וללא מאמץ. אנו בטוחים שהמוצר יתקבל בהתלהבות רבה". 


בכשרות חתם סופר. להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...