דילוג לתוכן הראשי

"בית השקד" בכפר תבור מציע חוויה של סדנאות נהדרות של מרציפן ושוקולד

 אוהבים שוקולד? אוהבים גם מרציפן? מה דעתכם ליהנות בחופשת הפסח מסדנאות נהדרות של מרציפן ושוקולד?


"בית השקד" בכפר תבור מציע חוויה מענגת: יוצרים יצירות מלאות טעם (תרתי משמע) שעשויות ממרציפן ושוקולד. וברור שאוכלים!

סדנת יצירה במרציפן בבית השקד בכפר תבור.  צילום - תמיר פלד

אוהבים מרציפן? אוהבים גם שוקולד? מה דעתכם ליהנות בחופשת הפסח מסדנאות נהדרות של מרציפן ושוקולד? "בית השקד" בכפר תבור מציע חוויה מענגת וטעימה לכל המשפחה: יוצרים יצירות מלאות טעם (תרתי משמע) שעשויות ממרציפן או ממרציפן ושוקולד ו... ברור שאוכלים!

סדנת יצירה במרציפן בבית השקד בכפר תבור.  צילום - תמיר פלד

בסדנאות ילמדו איך להכין צורות ויצירות ממרציפן וממרציפן ושוקולד. בסדנת המרציפן מקבלים מרציפן בצבעי יסוד - מהם ניתן להכין יצירות. בסדנת השוקולד מקבלים מזרק שוקולד גדול, מרציפן לבן ואגוזים גרוסים, ומכינים רולדת מרציפן ושוקולד, ופרלינים של שוקולד, מרציפן ואגוזים.

עד לשנת 2020 פעל במתחם יקב תבור ובית השקד "מוזיאון המרציפן", בו הוצגה תערוכת פיסול במרציפן יחידה במינה, וסדנאות יצירה פעלו בו מעל 20 שנה. בעקבות שנת הקורונה נסגרה התערוכה ונעצרו הסדנאות, ובית השקד התמקד בייצור ושיווק מוצריו. וכעת, חוזרות הסדנאות!

סדנת יצירה במרציפן בבית השקד בכפר תבור. צילום - תמיר פלד

הסדנאות יתקיימו בכל יום במהלך חופשת הפסח בתאריכים 28.3.2023 – 14.4.2023 (סגור בשבת וחג. ערב חג פתוח). זמני פעילות: ימים א' - ו' 09:00 עד 17:00 (ששי עד 16:00(. אין צורך לתאם מראש.

הסדנאות מועברות במבנה סגור וממוזג. המתחם כולל מקומות ישיבה ושולחנות. בסמוך למתחם ממוקם פארק המעיין ובו מדשאה גדולה, מתקני שעשועים ופארק נינג'ה

עלות סדנת מרציפן: 35 ש"ח; עלות סדנת מרציפן ושוקולד: 49 ש"ח.

צמוד למתחם הסדנא פועלת חנות מפעל מרווחת, המציעה מגוון מוצרים מתוצרת "בית השקד" וצפון הארץ, כולל כמובן מרציפן ושוקולד. בין שאר מוצרי החנות: אגוזים, שקדים, זרעים וגרעינים, טחינה, פירות יבשים, שמן זית, ממרחים משובחים, חבילות שי ועוד.

לפרטים: https://nuthouse.co.il/

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...