דילוג לתוכן הראשי

הבוסתן – מסעדה חדשה בלב המושבה ראש פינה

 הבוסתן – מסעדה חדשה בלב המושבה ראש פינה

                             

בלב הבוסתן, של מלון הבוטיק 'וילה תהילה', מסתתרת לה פנינה קולינרית, מקום מושלם לרומנטיקנים, מסעדת 'הבוסתן', מסעדה חלבית כשרה, שעושה ירוק וטוב בנשמה.


הבוסתן ארוחה מול הנוף צ. סטודיו A.

תפריט המסעדה מתבסס על בישול גלילי, תוך הקפדה על איכות וטריות. מנות דגים טריים, פיצות ופוקצ'ות בטאבון, פסטות מפנקות וסלטים מרעננים. מנת הבית המומלצת של 'הבוסתן' היא פילה לוקוס עטוף עלי גפן עם תפוח אדמה מדורה לצד יין תבור מרענן. עוד בתפריט: סלט עלי הבוסתן עם גבינת רוקפור, סלט שרי עם מוצרלה מעודן בחומץ בלסמי, חציל שלם על מצע טחינה ירוקה וצ'ימיצו'רי, שיפודי סלמון אפוי על מצע זוקיני, פילה דניס בתוספת אנטי פסטי בניחוח שום לימון, פוקצ'ה ירקות מהטבון, ספגטי אלפרדו.

שף המסעדה וואסים סולימאן, שף צעיר בעל ניסיון עשיר תושב הגליל מהכפר גוש חלב. נצר למשפחה שהבישול והמטבח עבורם הוא בית. וואסים מוביל מטבח יצירתי ומקורי בדגש על טעמים גליליים.


צוות הבוסתן ליעוז ושף המסעדה צ. סטודיו A.

הישיבה במסעדה היא תחת כיפת השמיים, בין עצי הבוסתן  וכן במתחם המערה, בו תהנו מבר יין קסום. מומלץ לפתוח את היום בארוחת בוקר עשירה וטעימה, מול הנוף של עמק החולה והחרמון, לעשות פסק זמן של צהרים, או לסגור את היום בשעת שקיעה ועד שעות הלילה המאוחרות.

האווירה במקום פסטורלית ושקטה, הבוסתן הירוק ונוף המושבה והגליל, על אף הימים המורכבים, מעניק רוגע בכל שעה ביום לצד חוויה קולינרית בכל ארוחה. 

הבוסתן שיפודי דג  צ. סטודיו A

פוקצ'ה הבוסתן  צ. סטודיו A

את המסעדה ואת מלון הבוטיק מנהל ליעוז חמו, איש תיירות ושטח, שמוכר לרבים מעולם טיולי השטח, מושבניק מאמנון והבעלים של רייר הצפון. "ניהול המלון וההחלטה על פתיחת המסעדה קרו טרום מלחמת חרבות ברזל, בדיעבד הסתבר שמדובר בתזמון מאתגר במיוחד. אנחנו לא מרימים ידיים ומקווים שגם חובבי הבילויים והקולינריה, יפקדו את הבוסתן, ופונים לציבור הרחב לא לוותר על הצפון ולהגיע לנשום אוויר בראש פינה, גם כעת. אנחנו חיים פה ושומרים על שגרה", ציין ליעוז. 

הבוסתן שיפודי סלמון וירקות צ. סטודיו A

שעות פעילות המסעדה: (כשרות למהדרין)

ארוחות בוקר מוגשות כל בוקר במסעדת המלון 8:30-14:00.

ראשון עד חמישי -  18:00-24:00. 

שישי - 9:00 עד שעה לפני כניסת השבת.

מוצ"ש - צאת השבת עד 24:00.

להזמנות :054-2840160

ואם כבר הגעתם למסעדה, אל תוותרו על קצת רומנטיקה במלון הבוטיק – וילה תהילה : מלון בוטיק ייחודי בראש-פינה העתיקה, המשלב בתוכו אווירה ציורית יפהפייה, יחד עם חווית שירות אישית מפנקת. אווירת המאה ה-19, הקסם העתיק הניכר בכל פינה, החדרים המסוגננים ומלאי האופי, מנות השף והיחס האישי. כל אלו הפכו את “וילה תהילה” למקום עם חווית אירוח המאפשרת בריחה מהשגרה למקום מפלט מלא ברומנטיקה והשראה בנק’ הכי יפה בראש פינה.

"בואו לגלות פנינה נסתרת המגדירה מחדש את האהבה בגליל"


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...