דילוג לתוכן הראשי

הידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב לחם פשתן של "ביכורים"?

 הידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב לחם פשתן של "ביכורים"? 

KETO - הספר החדש - תזונה קטוגנית ישראלית
 

אתר "ביכורים" מציע את הספר החדש KETO - בנושא תזונה קטוגנית ישראלית - במבצע מיוחד: הספר + 3 לחמי פשתן ב-150 ש"ח בלבד!


ביכורים מזון ומאפה- לחם פשתן. צילום - אייל קרן


האם ידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב גם לחם פשתן של ביכורים? KETO – הספר החדש על תזונה קטוגנית ישראלית, ממליץ לשלב באורח החיים הקטגוני גם לחם פשתן, המכיל רק 1-2 גרם פחמימה* לפרוסה! כן, מה שאתם שומעים, מותר לשלב בתזונה גם טוסט או כריך מלחם פשתן. אתר "ביכורים" מציע מבצע מיוחד: הספר החדש KETO + 3 לחמי פשתן, ב-150 ש"ח בלבד! בואו לגלות איך ליישם עולם תזונתי דל פחמימה מרתק זה בחיי היומיום.        

* תלוי בגודל הפרוסה


מתי בפעם האחרונה אכלתם, נהניתם, שבעתם וגם רזיתם? הספר, העוסק בתזונה קטוגנית המבוססת על אכילת שומנים בריאים (80%), חלבונים (15%) והימנעות כמעט מוחלטת מפחמימות וסוכרים (5%), מציע חיים ללא ספירת קלוריות - אבל עם הרבה טעם. הספר מסביר מהי תזונה קטוגנית וכיצד ליישמה, בעזרת מגוון תפריטים ומתכונים מעוררי תיאבון. המתכונים כשרים ומרביתם מותאמים גם לפליאוליסטים ולרגישים לגלוטן. 

את הספר חיברו ד"ר רונית אבנון - נטורופתית המתמחה במחלות מערכת העיכול, חילוף חומרים וירידה במשקל וד"ר רונית הנגבי - מדענית נתונים, בעלת חברות הייטק ושפית בוגרת ביה"ס הגבוה לבישולCordon Bleu  בפריז.

לחם פשתן של ביכורים מיוצר מזרעי פשתן הידועים בערכיהם הבריאותיים כמזון על. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, ודל מאוד בפחמימות. הלחם כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

דוגמא לכריך קטוגני עם לחם פשתן

כריך פשתן קטוגני לדוגמה: לקלות פרוסת לחם פשתן של "ביכורים". למרוח אותה עם גבינת שמנת ולהניח מעל פרוסת מוצרלה מעושנת, חלמון ביצה קשה, עירית ובזיליקום. אפשר להפוך לכריך ולהניח פרוסה מעל. 

להשיג באתר "ביכורים": https://www.bikurim.co.il/

צילום המחשה של כריך – רינת ישראל


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...