דילוג לתוכן הראשי

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח


 

מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל".


התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת
MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס.

תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ".

רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד.

התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות).

מחיר: 17 - 22 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.

להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ.

אני בחרתי להכין עם תערובת המולינו באריזה הירוקה קציצות קישואים אשר כל בני המשפחה אוהבים.




חולקת איתכם את המתכון:

מצרכים

8 קישואים שטופים ולא מקולפים מגוררים על פומפייה (בצד העבה)

1 כוס קמח מולינו באריזה הירוקה

100  גרם גבינת פטה 5% מגורר.

3 כפות מיונז לייט

5 כפות גבינת פרמזן מגוררת 

מלח 

פלפל

הכנה

לחמם תנור לחום של 180 מעלות. לערבב את כל המצרכים היטב, ליצור לביבות ולהניח על תבנית אפיה מכוסה בנייר אפייה. יש להניח מעט מרוחקות זו מזו. לאפות בין 20 דקות- ל-25 דקות עד שהלביבות מזהיבות יפה.

 

בתיאבון וחג שמח.

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...