דילוג לתוכן הראשי

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) מציעה מתכונים נהדרים עם אטריות כוסמין 100% מלא מה תבחרו? קוגל, לביבות, אטריות עם פטריות או אינטריה?

 חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) מציעה מתכונים נהדרים עם אטריות כוסמין 100% מלא

מה תבחרו? קוגל, לביבות, אטריות עם פטריות או אינטריה?


חברת B&D (בטר אנד דיפרנט), המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון טבעיים, מציעה מתכונים נהדרים עם סדרת אטריות הכוסמין המיוחדת והאיכותית שהשיקה לאחרונה. הסדרה, העשויה מקמח כוסמין 100% מלא, כוללת אטריות דקות, אטריות רחבות ואטריות דקיקות. האטריות הטעימות מתאימות להכנה של מנות מגוונות ובהן מוקפצים, מרקים, פשטידות, תבשילים, מנות מתוקות ועוד. במה תבחרו? קוגל, לביבות מתוקות, אטריות עם פטריות או אינטריה? המלצה שלנו – כל יום, משהו אחר...

בטר אנד דיפרנט - סדרת אטריות כוסמין 100% מלא. צילום - חברת דמיון


כוסמין היא מין דגן חיטה קדום, ששימש כמזון במקומות שונים במזרח התיכון ובאירופה, מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. את מקומו תפסה חיטת הלחם, אותה קל יותר לגדל ולעבד. קמח כוסמין מלא, הנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים. מאחר והרכב הגלוטן שבו שונה מזה שבחיטה, הוא נוח יותר לעיכול ועשוי להיות ידידותי וסביל יותר עבור הסובלים מרגישות קלה לחיטה. הודות לקליפתה הקשה, המגינה על גרגיריה בפני מזיקים – הכוסמין מרוססת הרבה פחות מחיטה רגילה (חיטת לחם). 


כשרות: בד"צ העדה החרדית ורבנות ירושלים.

מחיר: 8.90 – 9.90 ש"ח לאריזה במשקל 200 גרם.

להשיג ברשתות שיווק, חנויות טבע ובחנויות מובחרות.

B&D מציעה מתכון לקוגל אטריות מתוק ומהיר 

(מתכון של תמי פיליפ)

קוגל אטריות. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

חבילת אטריות כוסמין דקות של "בטר אנד דיפרנט"

2 ביצים

1/3 כוס שמן 

150 גרם ממתיק "מתוק קל" של "בטר אנד דיפרנט", או 1/2 כוס סוכר חום דמררה

מלח

פלפל שחור

תבנית אינגליש קייק צרה

גיוון

2 תפוחי עץ מסוג גרנד, קלופים, מגוררים גס או חתוכים לקוביות קטנות  

1/2 כפית קינמון

2 כפות חמוציות או צימוקים

אופן ההכנה:

  • לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן

  • לחמם תנור ל-180 מעלות

  • להעביר את האטריות לקערה ולערבב עם שאר החומרים

  • לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, ולצקת לתוכה את התערובת

  • לאפות כ-40 דקות, עד שהמאפה שחום ויציב


B&D מציעה מתכון ללביבות אטריות וגבינה לבנה (כ-20 לביבות)

(מתכון של תמי פיליפ)

לביבות אטריות וגבינה. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

ללביבות:

200 גרם אטריות כוסמין דקיקות של "בטר אנד דיפרנט"

300 גרם גבינה לבנה 5% - 9%

3 שקיקי סוכר וניל

1/3 כוס סוכר חום בהיר

1/3 כוס קמח מלא

4 ביצים

מעט שמן לטיגון

להגשה:

אבקת סוכר

שמנת חמוצה 

ריבה איכותית

אופן ההכנה:

  • לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן ולצנן

  • בקערה, לערבב היטב גבינה, סוכר וניל, סוכר חום בהיר, קמח וביצים. להוסיף את האטריות ולערבב 

  • לחמם שמן במחבת. לצקת פנימה כף (או יותר) מהתערובת – כדי ליצור לביבות שקוטרן כ-6 ס"מ. לטגן לגוון זהוב-שחום

  • להוציא ולהניח על נייר סופג

  • לזרות אבקת סוכר ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה משובחת


 

B&D מציעה מתכון לאטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת

(מתכון של תמי פיליפ)

אטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

חבילת אטריות כוסמין רחבות של "בטר אנד דיפרנט"

1/2 כפית מלח

מים לבישול

2 כפות שמן

לרוטב:

40 גרם חמאה

כף שמן

בצל בינוני, קצוץ דק

2 שיני שום, קצוצות

6 פטריות פורטובלו בינוניות, פרוסות

2 כפות מעט גדושות של קמח

1/2 כוס מים 

כוס חלב

2/3 כוס שמנת לבישול

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אגוז מוסקט

3 עלי סלק, קצוצים (רק החלק הירוק)

גיוון: 1/2 כפית אבקת מרק פטריות


אופן ההכנה:

  • להכין את האטריות עפ"י הוראות היצרן במי מלח. לסנן ולערבב עם שמן

  • להמיס בסיר חמאה עם שמן, ולהזהיב קלות את הבצל והשום 

  • להוסיף פטריות ולטגן עוד 2 דקות

  • להוסיף קמח ולערבב. להוסיף מים, חלב, שמנת ותבלינים

  • להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ-10 דקות

  • להוסיף לסיר את עלי הסלק הקצוצים, ולבשל עוד 2 דקות

  • להניח את האטריות בצלחת, לצקת מעל את הרוטב החם ולהגיש


B&D מציעה מתכון לאינטריה - אטריות עם בצל מטוגן וכורכום 

(מתכון של אריקה לוי)

מצרכים:
3 כוסות אטריות דקיקות או דקות של "בטר אנד דיפרנט" (לא מוכנות)

1 בצל בינוני, פרוס דק
1/3 כוס שמן + 1 כף
1/5 – 1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  • לחמם את השמן בסיר (רצוי נון סטיק) על להבה גבוהה. להוסיף את הבצל ולטגן להזהבה

  • להוסיף את האטריות. להנמיך ללהבה בינונית ולטגן 3-4 דקות, עד שחלקן מזהיב-משחים

  • להוסיף תבלינים ולערבב

  • להוסיף מים רותחים – עד שיכסו את האטריות ועוד קצת. לערבב ולהביא לרתיחה

  • לכסות את הסיר במכסה (רצוי גם עם מגבת – כמו אורז). להנמיך את עוצמת הלהבה להכי נמוכה, ולבשל 10 דקות

  • לכבות ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות

  • להסיר את המכסה, לערבב היטב ולהגיש 


***

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) דוגלת בפיתוח וייצור מוצרי מזון איכותיים בשיטות ייצור מסורתיות ובמעורבות מינימאלית של ייצור תעשייתי, כדי לשמר את הטעם והערכים התזונתיים של חומרי הגלם. במטרה לסייע לקהל רחב להכניס הביתה אוכל בריא, החברה מקפידה על רמת מחירים הוגנת של מוצריה – למרות מחירם הגבוה של חומרי הגלם

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים- ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00

  יפן בירושלים חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה  הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00 הארוקון 25 בבנייני האומה צילום אנסטסיה שבח עשור לכנס הארוקון 2025 לאנימה, מנגה ותרבות יפן! הכנס יתקיים בפורים 16.3 בבנייני האומה בירושלים. אלפי מעריצים וחברי הקהילה מכל רחבי הארץ וגם מחו"ל, בשלל גילאים, צפויים לעלות לבירה ולהשתתף בחגיגה הגדולה בפורים, עם תחפושות צבעוניות וייחודיות שנעשו בעבודת יד, אביזרים ואיפור תואם. מלאי התרגשות והתלהבות יגיעו אוהבי אנימה להנות מאירוע ייחודי שכולו יפן ויכלול תחרות תחפושות, מגוון הרצאות, סדנאות מרתקות, תחרויות וטורנירים, הופעות, סרטים והמון הפתעות. בארגון אמא"י, יוזמי ומפיקי האירוע,  מצפים לאלפי מעריצים שיגיעו להנות מחגיגה אמיתית וייחודית שאין כמותה בישראל, זאת במטרה להפוך לחלק משמעותי ממעצמת האנימה העולמית ולהשוותה לרמת הכנסים העולמיים כמו קומיקון המפורסם, כנס MCM בלונדון ועוד המושכים אליהם מעריצים רבים ואוהבי הז'אנר מכל רחבי העולם. אורי מרקוביץ' - יושב ראש ארגון אמא"י: "ב2015 כשי...