דילוג לתוכן הראשי

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) מציעה מתכונים נהדרים עם אטריות כוסמין 100% מלא מה תבחרו? קוגל, לביבות, אטריות עם פטריות או אינטריה?

 חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) מציעה מתכונים נהדרים עם אטריות כוסמין 100% מלא

מה תבחרו? קוגל, לביבות, אטריות עם פטריות או אינטריה?


חברת B&D (בטר אנד דיפרנט), המתמחה בייצור ושיווק מוצרי מזון טבעיים, מציעה מתכונים נהדרים עם סדרת אטריות הכוסמין המיוחדת והאיכותית שהשיקה לאחרונה. הסדרה, העשויה מקמח כוסמין 100% מלא, כוללת אטריות דקות, אטריות רחבות ואטריות דקיקות. האטריות הטעימות מתאימות להכנה של מנות מגוונות ובהן מוקפצים, מרקים, פשטידות, תבשילים, מנות מתוקות ועוד. במה תבחרו? קוגל, לביבות מתוקות, אטריות עם פטריות או אינטריה? המלצה שלנו – כל יום, משהו אחר...

בטר אנד דיפרנט - סדרת אטריות כוסמין 100% מלא. צילום - חברת דמיון


כוסמין היא מין דגן חיטה קדום, ששימש כמזון במקומות שונים במזרח התיכון ובאירופה, מתקופת הברונזה ועד ימי הביניים. את מקומו תפסה חיטת הלחם, אותה קל יותר לגדל ולעבד. קמח כוסמין מלא, הנטחן מהגרעין בשלמותו, עשיר בחלבון, ויטמינים ומינרלים. מאחר והרכב הגלוטן שבו שונה מזה שבחיטה, הוא נוח יותר לעיכול ועשוי להיות ידידותי וסביל יותר עבור הסובלים מרגישות קלה לחיטה. הודות לקליפתה הקשה, המגינה על גרגיריה בפני מזיקים – הכוסמין מרוססת הרבה פחות מחיטה רגילה (חיטת לחם). 


כשרות: בד"צ העדה החרדית ורבנות ירושלים.

מחיר: 8.90 – 9.90 ש"ח לאריזה במשקל 200 גרם.

להשיג ברשתות שיווק, חנויות טבע ובחנויות מובחרות.

B&D מציעה מתכון לקוגל אטריות מתוק ומהיר 

(מתכון של תמי פיליפ)

קוגל אטריות. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

חבילת אטריות כוסמין דקות של "בטר אנד דיפרנט"

2 ביצים

1/3 כוס שמן 

150 גרם ממתיק "מתוק קל" של "בטר אנד דיפרנט", או 1/2 כוס סוכר חום דמררה

מלח

פלפל שחור

תבנית אינגליש קייק צרה

גיוון

2 תפוחי עץ מסוג גרנד, קלופים, מגוררים גס או חתוכים לקוביות קטנות  

1/2 כפית קינמון

2 כפות חמוציות או צימוקים

אופן ההכנה:

  • לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן

  • לחמם תנור ל-180 מעלות

  • להעביר את האטריות לקערה ולערבב עם שאר החומרים

  • לרפד תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה, ולצקת לתוכה את התערובת

  • לאפות כ-40 דקות, עד שהמאפה שחום ויציב


B&D מציעה מתכון ללביבות אטריות וגבינה לבנה (כ-20 לביבות)

(מתכון של תמי פיליפ)

לביבות אטריות וגבינה. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

ללביבות:

200 גרם אטריות כוסמין דקיקות של "בטר אנד דיפרנט"

300 גרם גבינה לבנה 5% - 9%

3 שקיקי סוכר וניל

1/3 כוס סוכר חום בהיר

1/3 כוס קמח מלא

4 ביצים

מעט שמן לטיגון

להגשה:

אבקת סוכר

שמנת חמוצה 

ריבה איכותית

אופן ההכנה:

  • לבשל את האטריות לפי ההוראות. לסנן ולצנן

  • בקערה, לערבב היטב גבינה, סוכר וניל, סוכר חום בהיר, קמח וביצים. להוסיף את האטריות ולערבב 

  • לחמם שמן במחבת. לצקת פנימה כף (או יותר) מהתערובת – כדי ליצור לביבות שקוטרן כ-6 ס"מ. לטגן לגוון זהוב-שחום

  • להוציא ולהניח על נייר סופג

  • לזרות אבקת סוכר ולהגיש עם שמנת חמוצה וריבה משובחת


 

B&D מציעה מתכון לאטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת

(מתכון של תמי פיליפ)

אטריות עם פטריות, עלי סלק ושמנת. צילום - גיל אבירם

מצרכים:

חבילת אטריות כוסמין רחבות של "בטר אנד דיפרנט"

1/2 כפית מלח

מים לבישול

2 כפות שמן

לרוטב:

40 גרם חמאה

כף שמן

בצל בינוני, קצוץ דק

2 שיני שום, קצוצות

6 פטריות פורטובלו בינוניות, פרוסות

2 כפות מעט גדושות של קמח

1/2 כוס מים 

כוס חלב

2/3 כוס שמנת לבישול

מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אגוז מוסקט

3 עלי סלק, קצוצים (רק החלק הירוק)

גיוון: 1/2 כפית אבקת מרק פטריות


אופן ההכנה:

  • להכין את האטריות עפ"י הוראות היצרן במי מלח. לסנן ולערבב עם שמן

  • להמיס בסיר חמאה עם שמן, ולהזהיב קלות את הבצל והשום 

  • להוסיף פטריות ולטגן עוד 2 דקות

  • להוסיף קמח ולערבב. להוסיף מים, חלב, שמנת ותבלינים

  • להביא לרתיחה ולבשל על אש נמוכה כ-10 דקות

  • להוסיף לסיר את עלי הסלק הקצוצים, ולבשל עוד 2 דקות

  • להניח את האטריות בצלחת, לצקת מעל את הרוטב החם ולהגיש


B&D מציעה מתכון לאינטריה - אטריות עם בצל מטוגן וכורכום 

(מתכון של אריקה לוי)

מצרכים:
3 כוסות אטריות דקיקות או דקות של "בטר אנד דיפרנט" (לא מוכנות)

1 בצל בינוני, פרוס דק
1/3 כוס שמן + 1 כף
1/5 – 1/4 כפית כורכום
1 כפית מלח
1/3 כפית פלפל שחור
3 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה:

  • לחמם את השמן בסיר (רצוי נון סטיק) על להבה גבוהה. להוסיף את הבצל ולטגן להזהבה

  • להוסיף את האטריות. להנמיך ללהבה בינונית ולטגן 3-4 דקות, עד שחלקן מזהיב-משחים

  • להוסיף תבלינים ולערבב

  • להוסיף מים רותחים – עד שיכסו את האטריות ועוד קצת. לערבב ולהביא לרתיחה

  • לכסות את הסיר במכסה (רצוי גם עם מגבת – כמו אורז). להנמיך את עוצמת הלהבה להכי נמוכה, ולבשל 10 דקות

  • לכבות ולהשאיר מכוסה עוד 10 דקות

  • להסיר את המכסה, לערבב היטב ולהגיש 


***

חברת B&D (בטר אנד דיפרנט) דוגלת בפיתוח וייצור מוצרי מזון איכותיים בשיטות ייצור מסורתיות ובמעורבות מינימאלית של ייצור תעשייתי, כדי לשמר את הטעם והערכים התזונתיים של חומרי הגלם. במטרה לסייע לקהל רחב להכניס הביתה אוכל בריא, החברה מקפידה על רמת מחירים הוגנת של מוצריה – למרות מחירם הגבוה של חומרי הגלם

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

לקראת שופינג IL קבלו את כל המבצעים השווים שמחכים לכם.

  בית ואלקטרוניקה המותג הוסטס , המוביל בתחום הכלים החד פעמיים, מוצרי בישול ואפיה ואביזרי ניקיון והגיינה, מציע לכבוד השופינג איי אל 25% הנחה על כל פריטי המותג באתר היבואן. לא כולל מארזים וחבילות. תוקף המבצע: החל מה- 7/11 ועד סוף נובמבר. להשיג ב-  אתר היבואן אינטרסן  www.Intersun.co.il המותג הוסטס- 25% הנחה גורפת על כל פריטי המותג באתר היבואן אינטרסן www.Intersun.co.il, אפרת אשל רשת המולטי ברנד , Cook and bake במבצעים מיוחדים ואטרקטיביים במיוחד לרגל חודש נובמבר: עד 70%^הנחה על כלל מותגי החברה – Roso, Arcos, Silikomart,   Trebonn ועוד מגוון מותגים רחב.  *תוקף המבצע של עד 70% בחנויות ובאתר עד לתאריך ה- 30.11 או עד גמר המלאי בנוסף, תציע הרשת מארזי בישול במחירים אטרקטיביים במיוחד  ל48 שעות בלבד בין התאריכים 8-9.11.23 באתר האונליין COOK AND BAKE  במקום 1306 שח 249 ש"ח צילום יחצ COOK AND BAKE  במקום 1407 שח  219 ש"ח צילום יחצ כיתן במבצע לרגל ה- ShoppingIL: 40% הנחה על קולקציית החורף באתר האונליין   https://www.kitan.co.il/ תוקף המבצע: 7.11-15.11.23 *בלעדי לאתר * על

מרכז התיירות מגדלה, על שפת הכנרת, יארח במהלך ימי חוה"מ סוכות לראשונה, MEXICAN BAZAAR. כמו כן יתקיים במלון ב-22.9.23 קונצרט ייחודי 'בין דגניה לכנרת'

  צילום לימור עמר שייק. מרכז התיירות מגדלה, על שפת הכנרת, יארח במהלך ימי חוה"מ סוכות לראשונה, MEXICAN BAZAAR , מבחר גדול של פריטים היישר ממקסיקו, יהיה שמח, קצבי ססגוני וטעים. מרכז התיירות 'מגדלה', זכה לתארים רבים, כאשר המרכזי ביותר הוא הרגשת חו"ל בארץ, במהלך חוה"מ סוכות יארח המלון, ברחבת הסנייק בר וגינות המלון, בזאר מקסיקני חגיגי וילבש אווירת חג ססגונית. בבזאר תוכלו למצוא, חפצי אמנות, עבודות יד, ביגוד והנעלה, תכשיטים, חגורות עור ואוכפים, כלי חרס, כובעים, תיקים, מנורות ועוד.. הבזאר כולו באווירה מקסיקנית, בליווי מוסיקה מקסיקנית, מריאצ'י ומופע ריקודים לטינים. בסנייק בר יוגשו מאכלים מקסיקניים: טאקוס, טורטיות, גוואקמולה, קוקטיילים על בסיס משקאות מקסיקנים (בתשלום במקום). מומלץ לשלב בילוי בבר הגבינות והיין החדש שנפתח לאחרונה בלובי המלון.  הבר מגיש מנות על טהרת גבינות מיוחדות מרחבי העולם לצד יינות מהארץ ומהעולם. מנת הדגל : תהיה פלטת עץ ושיש, עליה יוגשו חמש סוגי גבינות לבחירה במנות נדיבות של 200 גרם גבינה לפלטה, מבין 14 סוגי גבינות שונות שיובאו ויוצגו במקום לבחירת הסו

נגיעות של אור - ימי החנוכה בזכרון יעקב

  נגיעות של אור ימי החנוכה בזכרון יעקב זכרון יעקב סיורים לחנוכה צילום שלי גנדל המועצה המקומית זכרון יעקב ועמותת גדעונים מזמינים אתכם להפוגה קצרה בזכרון יעקב הקסומה. בימי החנוכה תוכלו להנות משפע פעילות סיורים מודרכים ומומחזים, טיולי טבע, סיורי עששיות, סיורים ביקבים, הדלקת נרות באתרים מיוחדים ועוד. הפעילות כוללת הטבות והנחות וכן פעילות ללא תשלום למפוני קו העימות ולתושבי זכרון יעקב.   לרשות המבקרים בזכרון יעקב לשכת מידע הממוקמת במרכז המדרחוב בבריכת בנימין במקום תוכלו לקבלת מידע על כל הפעילות התיירותית בזכרון יעקב ובימי החנוכה. הפעילות כולה מותנית במזג אוויר במידה ומזג האוויר לא יאפשר הפעילות תדחה למועד אחר. מאחלים לכל עם ישראל ימים שקטים ובטוחים לפרטים ומידע נוסף ניתן לפנות לעמותת גדעונים 04-6398811 ובאתר - visit-zichronyaakov.co.il סיור תיאטרלי בעקבות הראשונים יום ראשון 10/12/23 בשעה 10.00 יום שישי 15/12/23 בשעה 10.00 נפגשים בשעה 10.00 בבקר ביד למייסדים נצא לסיור תיאטרלי מקסים, בליווי שחקן ומורה דרך, לאורך הבתים והחצרות הקסומות בדרך היין של זכרון יעקב, נפגוש דמויות מרתקות  וססגוניות