דילוג לתוכן הראשי

"נפטון" מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד+ מתכון למקלות שניצל גבינה

 מה השניצל שלך? "נפטון" מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד


הסדרה כוללת שישה טעמים וסגנונות: איטלקי, וינאי, פאנקו, מוזהבים, קלאסי עם שומשום וים תיכוני




מה השניצל שלך? חברת התבלינים "נפטון" (משנת 1990) מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים ועוד. בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.


נפטון - סדרה של ציפויים לשניצל.  צילום - מיכאל כץ

מאחר ושניצל חציל ייטעם שונה אם יהיה מתובל בפאנקו או בציפוי ים תיכוני, ואילו ציפוי קלאסי עם שומשום שיעטוף גבינה - ייטעם שונה כשהוא מצפה תפוח אדמה או סלמון - איזה שניצל תבחרו אתם להכין?


אצלנו בבית אוהבים מאד את סדרת הציפויים של "נפטון" ואנחנו משתמשים בהם בקביעות בהכנת שניצלים, מאכל שמנצח כל דבר אחר. בני הבית אומרים ששניצל בציפוי קלאסי עם שומשום או פאנקו הוא הדבר הכי טעים שקיים. כי אין כמו שניצל שיוצא מהמחבת היישר לצלחת. 





סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד. 

נפטון - פירורי לחם - פאנקו בסגנון יפני. צילום - מיכאל כץ


נפטון - פירורי לחם בסגנון איטלקי. צילום - מיכאל כץ



נפטון - פירורי לחם בסגנון וינאי צילום - מיכאל כץ

הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה. 

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 


"נפטון" מציעה מתכון נהדר עם ציפוי שניצל: 

מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו

באדיבות המתכונאית אריקה לוי



מקלות גבינה מצופות. צילום - FREEPIK

מצרכים:

300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ

1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*

1/2 כוס קמח רגיל

2 ביצים

4 כפות חלב 

שמן לטיגון

3 קערות

* שינוי בטעם הציפוי ישנה את טעם שניצל הגבינה


אופן ההכנה:

  • לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב

  • לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל

  • בקערה שלישית לשים את הקמח

  • לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)

  • לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות

  • לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה

  • להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד 


***


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...