דילוג לתוכן הראשי

"נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים - מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל

 "נפטון" מציגה רוטב שזיפים טעים - מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל


הרוטב מתקתק ופיקנטי ומתאים לכריכים, לתיבול מוקפצים, סטייק מינוט, חזה עוף, בשר, דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד




חברת "נפטון" (משנת 1990), מציגה "רוטב שזיפים" טעים – מעולה לבישול, להקפצה, כמרינדה ולהגשה כמטבל. הרוטב מתקתק ועם זאת פיקנטי, והוא מתאים לשדרוג כל כריך, לתיבול מוקפצים, סטייק מינוט, חזה עוף, בשר, דגים, כבד, ביצים, ירקות ועוד. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים


הרוטב המיוחד מכיל בין השאר שזיפים, תבלינים, ירקות מיובשים, חומץ וסוכר והוא ללא תוספת של חומרים משמרים ומונוסודיום גלוטמט.


כשרות פרווה מהדרין בהשגחת הרבנות הראשית באר שבע ובד"צ העדה החרדית. יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה.

מחיר: 12.90 ש"ח (380 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 


נפטון - רוטב שזיפים. צילום - סטודיו X

התנסות אישית

אני ניסיתי את הרוטב כמטבל למנת חזה עוף בגריל עם בטטה קלויה ופירה. הרוטב המתקתק והפיקנטי שידרג והקפיץ את המנה והוסיף טעמים ועניין.
יופי של רוטב מעולה ומומלץ!





"נפטון" מציעה מתכון קל, מהיר הכנה וטעים מאוד של טורטיות עם רצועות סטייק אנטריקוט, ירקות ורוטב שזיפים, המתאימים לארוחה וגם לאירוח קיציים.


טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של "נפטון"

(המתכון באדיבות המתכונאית אריקה לוי)

טורטייה עם רצועות סטייק אנטריקוט עסיסי וירקות, מתובלים ברוטב שזיפים של נפטון צילום מנה – freepik


מצרכים (להכפיל כמויות לפי מספר האנשים):

4 טורטיות 

2 סטייקים אנטריקוט בעובי 1 ס"מ כל אחד (כ-200 גרם מינימום כל סטייק)

פלפל שחור גרוס של "נפטון"

רוטב שזיפים של "נפטון"

מלח ים גס

שמן זית

עלי חסה, שטופים ומנוגבים

1 – 2 מלפפון ירוק, פרוסים דק

1 – 2 עגבניות, פרוסות דק

להגשה: כוסות זכוכית צרות וגבוהות

אופן ההכנה:

  • לשמן את הסטייקים בשמן זית מכל צד

  • לחמם היטב פלנצ'ה (מחבת פסים). רק כשהיא חמה – להניח עליה את הסטייק ומייד לפזר עליו מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס

  • להפוך לצד השני אך ורק כאשר רואים על האנטריקוט טיפות אדמדמות. לזרות גם בצד הזה מעט מלח ופלפל

  • לכשמופיעות טיפות גם בצד זה – הסטייק מוכן בדרגת מדיום – מדיום וול (ככל שמחכים יותר זמן ויש יותר טיפות ונוזלים, כך גם עולה מידת העשייה של הסטייק. מומלץ לא להגיע לדרגת וול דאן כי הסטייק מאבד את עסיסיותו)

  • להוציא את הסטייק ולהניח על משטח – רצוי מעץ (עץ שומר על החום של הסטייק הכי נכון, בלי ליבש אותו)

  • חובה לחכות 5 דקות לפני שמגישים את הסטייק או חותכים אותו, כי אם עושים זאת קודם, הוא מתייבש. אך ורק אחרי 5 דקות - לחתוך אותו לרצועות 

  • בינתיים, בזמן שהסטייק נח, מחממים טורטיות במחבת (או במיקרו – כ-30 שניות)

  • לרפד את השליש התחתון של הטורטייה בעלי חסה, רצועות מלפפון ופרוסות עגבנייה

  • להוסיף מעל את רצועות האנטרקוט ולתבל ברוטב שזיפים. להדק ולגלגל, ולהניח בתוך כוס גבוהה

הערות: ** רצוי להשתמש בפלנצ'ה (מחבת פסים) - כי היא צורבת נכון את הסטייק

             ** יש להוציא את הבשר מהמקרר כשעתיים (!) לפני ההכנה! על הבשר                     להיות בטמפרטורת החדר כאשר צורבים אותו


***


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה, שעלה מהודו ב-1980, פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים איכותיים וטעימים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד. 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...