דילוג לתוכן הראשי

החלטתם להתחדש בברז חדש למטבח? מזל טוב! מומחי חברת "מדגל" מייעצים כיצד לבחור את הברז המתאים

 החלטתם להתחדש בברז חדש למטבח? מזל טוב!

מומחי חברת "מדגל" מייעצים כיצד לבחור את הברז המתאים לכם


ברז מדגל למטבח 

החלטתם להתחדש בברז חדש למטבח? מזל טוב! מומחי חברת "מדגל" מבית פלסאון, מהמובילות בתחום הברזים, הכיורים וארונות האמבט בישראל - מייעצים כיצד לבחור את הברז המתאים לכם:

  • התאמה במידות: לפני שקונים ברז חשוב לראות את השרטוט המדויק שלו כדי לבדוק שהוא מתאים במידותיו לכיור ולצרכים שלכם. יש לשים לב לאורכו, גובהו ולזווית/כיוון זרימת המים 

  • התאמה לכיור: חשוב שהברז יתאים לגודל הכיור ויהיה נוח לשימוש. למשל, לכיור גדול ועמוק, בו נרצה לנקות בנוחות סירים גדולים - יתאים ברז גבוה הכולל צינור נשלף המגיע לכל מקום 

  • פונקציונליות: מומלץ לבחון פרמטרים שונים ובהם: האם הברז מסתובב 180 מעלות או 360 מעלות? * מה הגובה והזווית שלו – 90 או 45 מעלות? * האם הברז סטטי או נשלף? *  מה אופן הפעלתו – באמצעות ידית הפעלה מכנית, או בשילוב הפעלה אלקטרונית, ללא מגע? * מה גודל הכיור? * מה התקציב? * כמה מצבי זליפה תעדיפו? * האם ידית ההפעלה נוחה לכם? 



ברז מדגל למטבח 

  • ברז פרח (המותקן על המשטח או השיש במטבח): כדי לאפשר התקנה נוחה של הברז והידוקו מלמטה, חשוב שהמרחק בין הכיור לקיר יהיה לפחות 10 ס"מ. מרחק קטן מזה יצריך עבודת אינסטלציה מורכבת ויקרה

  • התאמה לעיצוב המטבח: קיים מגוון רחב של ברזים בסגנונות ובגימורים שונים, שאפשר להתאים לטעמכם ולעיצוב המטבח הקיים. יש מי שיעדיף מראה משלים (למשל, ברז בסגנון עתיק למטבח במראה כפרי) ויש מי שדווקא יעדיף מראה מנוגד: ברז שחור במטבח לבן, וכדומה 




ברז מדגל למטבח 

  • תו תקן ואחריות: ודאו שאתם קונים ברז מחברה מוכרת ואמינה שמוצריה עומדים בתקנים הדרושים בארץ או בחו"ל. מומלץ לוודא שהחברה נותנת לברזיה אחריות של 10-5 שנים, ולבדוק גם את רמת השירות שהיא נותנת, לאורך השנים 

***

"מדגל" (משנת 1973), מהמובילות בתחום הברזים, ארונות האמבט וכיורי הפרימיום בישראל. שמה של מדגל הולך לפניה בזכות מוצריה והשירות המעולה שהיא מעניקה ללקוחותיה לאורך השנים, תוך הקפדה על אספקת מוצרים איכותיים, פרקטיים ומעוצבים, במחירים הוגנים ומשתלמים. מוצרי מדגל מאושרים על ידי מכון התקנים ועומדים בדרישות תקןISO 9001  ותקנים בינלאומיים מחמירים

צילומים- מדגל

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...