דילוג לתוכן הראשי

סדנאות קונדיטוריה ובישול לשפים צעירים עד סוף אוגוסט במרכז הקולינארי אורט דן גורמה

 סדנאות קונדיטוריה ובישול לשפים צעירים עד סוף אוגוסט במרכז הקולינארי אורט דן גורמה

דן גורמה - שף צעיר - קרדיט צילום עידן כנפי

סדנאות השף הצעיר של המרכז הקולינרי 'אורט דן גורמה' ממשיכות עד סוף אוגוסט עם תכנים חדשים של קונדיטוריה ובישול למתחילים ולמתקדמים בהנחיית השף גיא לנסניצקי  

הילדים נמצאים בחופשת הקיץ ואתם שוברים את הראש מה לעשות איתם בבית? בדיוק בשבילכם, המרכז הקולינרי דן גורמה מציע סדנה ייחודית לילדים ובני נוער, בה ילמדו לבשל, לאפות בעצמם את כל המנות. כמובן ילמדו גם איך לעבוד במטבח, ואפילו ילמדו להכין לעצמם את ארוחת הצהריים מדי יום. הקורסים מתחלקים לשניים; קונדיטוריה ובישול. בקונדיטוריה ילמדו את כל סודות הקונדיטוריה הצרפתית בקורס פטיסרי צרפתי קלאסי ובבישול ילמדו הילדים את מטבחי העולם ולימוד טכניקות עבודה מתקדמות. הקורסים נערכים במתכונת Hands-ON עם חומרי הגלם האיכותיים ביותר בכיתות המאובזרות בציוד המתקדם והמקצועי של אורט דן גורמה.


דן גורמה - שף צעיר - קרדיט צילום עידן כנפי

סדנאות השף הצעיר יתקיימו במשך חמישה ימים א'-ה' מ- 08:30-14:00 ומתאימות לגילאי 9-14. את הסדנאות יעביר השף גיא  לסניצקי-  בעל ניסיון של כ-12 שנה סיים בהצטיינות Grand Diplomes לימודי מטבח וקונדיטוריה ב- Le Cordon Bleu לונדון וגם עבד במסעדות בלונדון כדוגמת Maze תחת השף גורדון רמזי. 

אז מה בתפריט ומה ילמדו השפים הצעירים?

שף צעיר קונדיטוריה: טארט שוקולד, פאי גבינות צאן ועוגיות מתוכחמות, עוגות שמרים קלאסיות ועדכניות, אפיית לחמים, בייגלה ולחמניות, לא נשכח את הפחזניות והאקלרים המעוצבים מהבוטיקים הצרפתיים וכמובן סיום מנצח עם קינוחי מסעדות מובחרים.

השף הצעיר בישול - נכיר לעומק את השפע וההיצע הגדול שיש לישראל, בשבוע זה נעשה ששימוש במתקני בישול Outdoor - גריל, טאבון, מעשנה ונלמד להכין עוד מנות מרהיבות: עוף במעשנה, שווארמה עם פיתות, חזה ברווז צלוי, קדירת קציצות עוף חומוס ופלפל מיובש מתוק, עלי מנגולד ממולאים, המבורגר עסיסי ועוד. 


דן גורמה - שף צעיר - קרדיט צילום עידן כנפי

קצת על אורט דן גורמה:

המרכז הקולינרי דן גורמה, מבית רשת מלונות דן ואורט ישראל, הוקם עבור אנשים שרוצים ללמוד את מקצועות הבישול, האפייה והקונדיטוריה ברמה ובסטנדרטים הגבוהים ביותר בעולם, מבלי להתפשר על צוות המורים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם. מאז הקמתו מכשיר טבחים, שפים, וקונדיטורים ברמה הגבוהה ביותר, המסיימים את לימודיהם עם תעודה בינלאומית וניסיון עשיר. תכנית הלימודים ב'אורט דן גורמה' נסמכת על הקשרים הבינלאומיים הענפים של אורט דן גורמה ושל צוות ההוראה, הבנוי ממיטב השפים והקונדיטורים בארץ, עם המוסדות הקולינריים המובילים בעולם והיא נבנית, שכבה אחר שכבה, למבנה יציב של מיומנות, ידע והבנה. כיתות הלימוד המשוכללות ביותר במזרח התיכון, עם עמדת עבודה אישית לכל משתתף, ושימוש בטכנולוגיות אפייה ובישול המתקדמות בעולם. 

לאורך השנה, מציע 'אורט דן גורמה' שלושה קורסים מקצועיים גדולים, המוכרים כולם על ידי איגוד השפים הבינלאומי:Professional Pastry Chef – בהובלת השף קונדיטור אורגד רואש,  Professional Gourmet - בהובלת שף מיכאל כץ, ו- מהדרין-ב  Professional Pastry Chefבהובלת השף קונדיטור אפרת ליבפרוינד. בנוסף, במרכז הקולינרי 'אורט דן גורמה' קיים מבחר עשיר של סדנאות בישול ואפייה כמו סדנת שוקולד, אתגר הבשר, שמרים למתקדמים סדנאות דגים וסדנאות לחם, עם מיטב השפים והקונדיטורים המלמדים בבית הספר. 

נבחרת המרצים ב'אורט דן גורמה' כוללת בין השאר את: שף אבי שטייניץ מנהל התחום הקולינרי, השוקוליטייר והקונדיטור אורגד רואש, שף מיכאל כץ, שף גיא לניצסקי, שף ירון קסטנבאום, שף אריק ברגר, שף סער מור, שף איל פינקלשטין, שף משה בדישי, שף ויקטור קלוגר ועוד

אורט דן גורמה, רח' נס לגויים 53 תל-אביב, טלפון: 1700-502-999


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...