דילוג לתוכן הראשי

הכירו את סדרת האבקות האורגניות והטבעיות של המותג "עתיד ירוק" ויש גם מתכונים

 דרך נוחה ופשוטה להעשרת התזונה: מותג המזון "עתיד ירוק" מציג סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות, ממזונות על מהטבע 

 

כל מוצר בסדרה החדשה מכיל 100% רכיב סופרפוד בודד: אסאי ברי נא, תה מאצ'ה, חלבון אפונה, עשב שעורה, ספירולינה וגוג'י ברי

  

סדרת אבקות אורגניות - עתיד ירוק. צילום - לירן אגסי

 

אנחנו חיים בתקופה שבה עולה המודעות לצריכת אוכל בריא ומזין. כולנו כבר מכירים ושמענו על סופר פוד ויודעים מה חשיבותו. לכן, חשוב להכיר את מותג המזון "עתיד ירוק" שמציג סדרת אבקות אורגניות, טבעיות וטבעוניות, ממזונות על מהטבע. כל מוצר בסדרה החדשה מכיל 100% רכיב סופרפוד בודד של אסאי ברי נא, תה מאצ'ה, חלבון אפונה, ספירולינה, עשב שעורה או גוג'י ברי. לאבקות כשרות פרווה בד"צ קהילות והן משווקות בידי חברת "רוצים את הטבע", המתמחה במוצרי מזון מהטבע. איזו דרך נוחה ופשוטה להוסיף מזונות על לתפריט, יום יום!


עתיד ירוק - אבקת חלבון אפונה אורגנית. צילום - לירן אגסי

עתיד ירוק - אבקת ספירולינה אורגנית. צילום - לירן אגסי


עתיד ירוק - אבקת עשב שעורה אורגנית. צילום- לירן אגסי

 

האבקות מעולות כתוספת מזינה לתזונה היומיומית בשייק, בגרנולה, כתוספת למזון ובהכנת מטעמים קרירים, טעימים ובריאים - מרכיבים אמיתיים וטבעיים

האבקות מכילות פרי, ירק, אצה, קטניה או צמח - שנקטפו או נקצרו, יובשו באופן טבעי או בהקפאה ואז - נטחנו לאבקה. כל אחד מהם עשיר בערכים תזונתיים שונים ובהם ויטמינים, מינרלים, נוגדי חמצון וחלבונים. לבריאות



עתיד ירוק - אבקת אסאי אורגנית. צילום - לירן אגסי

עתיד ירוק - אבקת גוג'י ברי אורגנית. צילום - לירן אגסי


עתיד ירוק - אבקת תה מאצ'ה אורגנית. צילום - לירן אגסי


כשר פרווה בהשגחת בד"צ קהילות ובאישור הרבנות הראשית.

מחירים: תה מאצ'ה 69.90 ש"ח (100 גרם) * גוג'י ברי 119.90 ש"ח (100 גרם) * ספירולינה 119.90 ש"ח (250 גרם) * אסאי 99.90 ש"ח (100 גרם) * עשב שעורה  59.90 ש"ח (100 גרם) * חלבון אפונה 29.90 ש"ח (100 גרם).

 

להשיג בשופרסל GREEN, רשת עדן טבע, ניצת הדובדבן, טיב טעם, טבע קסטל, אניס, זמורה אורגני, חנויות טבע ותבלינים


"עתיד ירוק" מציע שש רעיונות להכנת שייקים וקינוחים טבעוניים ומרעננים לקיץ, עם סדרת האבקות:

שייק - תמונה להמחשה. צילום - freepik


קערת פירות עם אבקת אסאי אורגנית

רכיבים 

1 כוס מיקס פירות יער קפואים

1 בננה קפואה

2 כפיות אבקת אסאי אורגני של "עתיד ירוק"

3 – 4 כפות שיבולת שועל

3/4 כוס חלב סויה (או כל חלב אחר)

1 כפית סירופ מייפל אמיתי

 ** קישוט וגיוון:  פתיתי קוקוס * זרעי צ'יה * פירות אהובים * אגוזים/שקדים קצוצים

הוראות הכנה 

  • טחנו בבלנדר לתערובת חלקה בננה קפואה, פירות יער, אבקת אסאי, שיבולת שועל, חלב סויה 

  • המתיקו במייפל וקשטו בתוספות לטעמכם


שייק ירוק עם אבקת עשב שעורה אורגני

רכיבים 

½ כוס מי קוקוס או מים 

½ כוס חלב סויה/שקדים/שיבולת שועל (או כל חלב אחר)

3 עלי חסה או קייל 

1 כפית אבקת עשב שעורה אורגני של "עתיד ירוק"

1 תפוז או 1 בננה (או כל פרי אחר שתרצו) 

הוראות הכנה 

הכניסו את כל הרכיבים לבלנדר והפעילו עד לקבלת משקה בעל מרקם חלק ואחיד 


כדורי אנרגיה עם אבקת חלבון אפונה אורגנית

רכיבים

330 גרם שקדים או אגוזי מלך

60 גרם אבקת חלבון אפונה אורגנית של "עתיד ירוק"

20 תמרים טריים, מגולענים

3 כפות גדושות קקאו גולמי או שוקולד מריר 

1 כפית תמצית וניל איכותית 

½ כפית קינמון טחון

קמצוץ מלח ים

מיץ מחצי תפוז + גרידת התפוז

** לציפוי:  פתיתי קוקוס, שברי קקאו, שברי אגוזים, אבקת מאצ'ה... 

הוראות הכנה 

  • מכניסים למעבד מזון שקדים, קינמון, אבקת חלבון, מעט גרידת תפוז ושוקולד מריר (או קקאו), ומעבדים עד שהתערובת נראית פירורית 

  • מוסיפים את התמרים ותמצית הווניל ומעבדים שוב, עד שהתערובת מתחילה להתאחד

  • מוסיפים מיץ מחצי תפוז במידת הצורך 

  • יוצרים כדורים עם הידיים, ומגלגלים את הכדורים בציפוי 


שייק אנרגיה ג'ינג'ר עם אבקת גוג'י ברי אורגנית

רכיבים

½ 1 בננות קפואות 

 1 כוס חלב קוקוס (או חלב אהוב אחר)

½ 1 כפות אבקת גוג'י ברי אורגני של "עתיד ירוק"

2 ס"מ ג'ינג'ר מקולף

½ כפית תמצית וניל

קורט מלח ים (אופציונלי)

הוראות הכנה 

טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר וממתיקים במידת הצורך 


שוקולד לבן טבעוני עם אבקת ספירולינה אורגנית

רכיבים

1/4 כוס אגוזי קשיו, מושרים במים מינימום 4 שעות

1/2 כפית אבקת ספירולינה אורגנית של "עתיד ירוק"

2 כפות סירופ מאלט אורז או מייפל אורגני טהור

1/4 כפית תמצית וניל אמיתי

20 גרם שמן קוקוס מומס + 1 כפית שמן קוקוס

1/2 כף מיץ לימון

60 גרם חמאת קקאו

הוראות הכנה 

  • המיסו את חמאת הקקאו בקערה מעל סיר עם מים חמים (באן מרי)

  • שימו במעבד מזון קשיו, סירופ מאלט אורז, תמצית וניל, כפית שמן קוקוס ומיץ לימון 

  • טחנו בפולסים והוסיפו את חמאת הקקאו המומסת. ערבבו עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין 

  • צקו מהתערובת עד מחצית גובה תבנית סיליקון (לשוקולד/פרלינים) 

  • מערבבים אבקת ספירולינה אורגנית עם 20 גרם שמן קוקוס מומס, וממלאים עימה את שאר המקום בתבנית

  • מכניסים למקפיא לשעה-שעתיים 

  • ברגע שהשוקולד מתייצב, לשמור במקרר

 

טפיוקה וקרם קוקוס עם אבקת מאצ'ה אורגנית

רכיבים

1 חבילה טפיוקה מבושלת לפי הוראות היצרן

2 חבילות חלב קוקוס אורגני

6 כפות / 2 עיגולים סוכר דקלים מומס

2 כפות אבקת מאצ'ה אורגנית של "עתיד ירוק"

פירות העונה

הוראות הכנה

  • לשים את חלב הקוקוס, סוכר הדקלים ואבקת המאצ'ה בסיר ולבשל על אש בינונית כ-15 דקות, תוך ערבוב במטרפה 

  • כשהקרם מוכן לקרר מעט. לכסות ולקרר במקרר כשעתיים 

** להגשה: להניח בכוס שכבת טפיוקה. מעליה להניח שכבה של קרם קוקוס- מאצ'ה ומעל, לפזר מפירות העונה


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025

  פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025 פסטיבל היין הרביעי, במושבה בה צמחה תעשיית היין הישראלית המודרנית חוזר ובגדול חמישי 11.9.2025| 18:00 - 23:00 | גן טיול, זכרון יעקב. המועצה המקומית זכרון יעקב בשיתוף עם עמותת התיירות גדעונים ותרבות זמארין גאים להציג את פסטיבל היין של זכרון יעקב 2025  חגיגת יין עם מגוון היקבים והיינות המובילים בישראל פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   הפסטיבל האהוב חוזר בפעם הרביעית וכבר הפך למסורת של ממש. ערב מרגש שמפגיש את מיטב יקבי ישראל עם קהל חובבי יין, באווירה שמחה, באוויר הפתוח, עם הופעות מוזיקה חיה, ואווירה שאין שנייה לה. כ-30 יקבים ישראליים שנבחרו בקפידה יציגו מבחר יינות איכותיים לטעימה ולרכישה במקום, בליווי הופעות מוזיקה לייב. לצד היין דוכני אוכל משובחים בתשלום שיספקו את כל מה שצריך לחוויית טעימות מושלמת באווירה הנהדרת של גן טיול במרכז המושבה זכרון יעקב.   פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   היקבים המשתתפים: יקב גסקון, יקב מבצר עתלית, יקב בן עמי, איש הפסיפלורה, יקב עגור, יקב סימון, יקב גת שומרון, יקב מישאל...

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!

  קיץ נעים וטעים  חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!  עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד • בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות, חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ  לקראת החופש הגדול, כשהילדים בבית והבילויים המשפחתיים בשיאם, מציעה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה הגדולה בישראל, פתרון מתוק, טעים ומשתלם במיוחד: עוגת שוקולד צ'יפס עשירה , הנחשבת לעוגה הבחושה המיוחדת והמעניינת ביותר שניתן למצוא כיום על מדפי הסופר. טעמנו את העוגה והיא מפתיעה בטעמה העשיר. הילדים התלהבו ואמרו שהיא מעולה. אין כמו כוס תה ופרוסת עוגה טעימה, עשירה בשוקולד צ'יפס. אנחנו ניקח אותה לשפת הים בשבת וכולם יהנו ממנה. עוגת שוקולד צ'יפס עשירה של חברת אחוה צילום יעל הא ן מדובר בעוגה יוצאת דופן באיכותה – רכה, לחה ועשירה בכמות יוצאת דופן של שוקולד צ'יפס, המורגשת בכל ביס. זאת, מבלי להתפשר על המחיר: העוגה נמכרת במחיר נגיש ...