דילוג לתוכן הראשי

טיפים שישמרו על בריאות השיער שלנו לקראת החגים והעונה הקרירה באדיבות צוות מדעני השיער של Dyson


טיפים שישמרו על בריאות השיער שלנו לקראת החגים והעונה הקרירה

באדיבות צוות מדעני השיער של Dyson 



החגים מתקרבים ואפשר כבר להתחיל להרגיש את העונה הבאה כשמזג האוויר גם הוא יתחיל אט אט להתקרר ולכן וחשוב לטפל בשיער בהתאם.  אז אחרי שבילינו בשמש, בים ובבריכה מומלץ להתחיל להיערך כבר לעונה הבאה ולהעניק לשיער שלנו את כל מה שהוא צריך בכדי שנתחיל את עונת החגים והסתיו עם שיער בריא וכמובן- מלא סטייל! 



Corrale 556 Lifestyle Image, Essence Film Still, In Use_September 2020_Image




Chignon Chic (Home Executive)


אז בכדי שנגיע לעונה הקרירה עם שיער בריא, צוות מדעני השיער של דייסון מעניקים טיפים והמלצות שישמרו על בריאות השיער שלנו:  



  1. הימנעו מיציאה מהבית עם שיער רטוב: השיער חלש יותר כאשר הוא רטוב מכיוון שהקשרים שנותנים לו כוח מופרעים על ידי המים.  כשהשיער רטוב, שימוש במייבש שיער טוב יכול להקל על הפגיעה בשיער, כאשר ייבוש טוב של השיער יאפשר גם לעצב את השיער בו זמנית, להשיג את מראה השיער הרצוי ולהימנע מהשארת השיער במצב חלש לפרקי זמן ממושכים.


  1. פחות שמפו, יותר קונדישינר: במהלך החודשים הקרים הקרקפת עלולה להתייבש ולגרד. שמפו יכול להסיר את השמנים הטבעיים המסייעים לשמור על לחות הקרקפת, לכן שימוש מתון יותר בשמפו או הפחתת תדירות החפיפה יכולים לעזור להימנע מכך.


  1. קרקפת יבשה: בתקופות קרות בשנה, האוויר נוטה להיות יבש יותר. שימוש במכשיר אדים בבית יכול לעזור לשמור על רמות לחות גבוהות יותר בקרקפת. כמו כן, מריחת שמן באיכות טובה על הקרקפת לאחר שימוש בשמפו יכולה לסייע בשמירה על תחושת הלחות.


  1. חשמל סטטי: תופעת החשמל סטטי עלולה להיות נפוצה יותר בעונות הקרות בגלל הלחות הנמוכה. זה יכול לגרום לשיער להיות מקורזל יותר ופרוע יותר. ייבוש יתר של השיער יכול גם לגרום לחשמל סטטי. כדי לסייע בשליטה על תופעת החשמל סטטי, מומלץ להימנע משימוש במברשת שיער מפלסטיק שיכולה לגרום להצטברות סטטית ולהשתמש במייבש שיער עם זרימת אוויר מבוקרת.


  1. מרכך באיכות טובה: שימוש במרכך באיכות טובה יסייע  בהפחתת החיכוך והבלאי בשיער, יגן עליו ויפחית סבכים וקשרים בשיער.






Soft Curls (Hot Mess)





תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...