לקראת יום הפסטה הבינלאומי החל היום ה-25/10 " תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים + מתכון
"תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת - מהירות הכנה, טעימות ועשירות בערכים תזונתיים. הפסטות, המיובאות מאיטליה, עשויות 100% קמחים אורגניים של חומוס, עדשים כתומות, עדשים צהובות, אפונה ירוקה, שעועית שחורה וכוסמת, שגודלו ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים.
הסדרה כוללת 5 סוגים: "אטריות קטניות אורגניות" (עדשים כתומות, אפונה ירוקה אורגנית, חומוס אורגני ושעועית שחורה אורגנית); "אטריות עדשים כתומות אורגניות"; "פוסיליני עדשים צהובות אורגניות"; "פנה חומוס וכורכום אורגניים"; "פוסילי כוסמת אורגנית".
תבואות - סדרת פסטות מקטניות וכוסמת. צילום - אייל גרניט
כל אחד מסוגי הפסטה נהדר להכנת מגוון מאכלים ובהם מנה עיקרית, תוספת, סלט פושר או קר ועוד - עם מגוון רטבים, ירקות, צמחי תבלין, בשר, דג או גבינות.
הנטורופתית יערה איכילוב כהן מציינת כי "אלה הפסטות הכי בריאות שיש: הן עשירות בסיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע, מכילות כמות גבוהה של חלבון, ברזל, סידן, מגנזיום וחומצה פולית והן נטולות גלוטן, כך שהן מתאימות גם לכל מי שנמנע מגלוטן", אמרה.
הסדרה כוללת:
"אטריות קטניות אורגניות": עשויות משילוב של קמחי עדשים כתומות אורגניות, אפונה ירוקה אורגנית, חומוס אורגני ושעועית שחורה אורגנית. מכילה 20 גרם חלבון ב-100 גרם
"אטריות עדשים כתומות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים כתומות אורגניות. מכילה 24 גרם חלבון ב-100 גרם
"פוסיליני עדשים צהובות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים צהובות אורגניות. מכילה 23 גרם חלבון ב-100 גרם
"פנה חומוס וכורכום אורגניים": עשויה מ-98% קמח חומוס אורגני ו-2% כורכום אורגני. מכילה 21 גרם חלבון ב-100 גרם
"פוסילי כוסמת": עשויה 100% קמח כוסמת אורגנית. מכילה 12.8 גרם חלבון ב-100 גרם
אופן ההכנה מהיר וקל: מרתיחים 3-2 ליטר מים בסיר, ממליחים מעט, מוסיפים את האטריות ומבשלים במשך 3 – 8 דקות (בהתאם לסוג הפסטה). מסננים ומתבלים.
אני בחרתי להכין מנת פסטה ברוטב לימון ופטריות ולהלן המתכון
מצרכים
1 חבילה פסטה פוסיליני עדשים צהובות אורגניות
1 בצל גדול
4 שיני שום
6 כפות שמן זית
2 סלסלות פטריות- שמפיניון ושיטאקי
1 לימון – קליפה מגוררת + מיץ
4 כפות עלי בזיליקום
מלח
פלפל
לארוחה חלבית- גבינת פרמזן מגוררת מעל כל מנה
אופן ההכנה
להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל השקית. בינתיים, לחמם בסיר רחב ונמוך את שמן הזית, לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב. להוסיף את הפטריות אותם פרסנו לפרוסות ולהקפיץ יחד. להוסיף את קליפת הלימון והמיץ. לערבב. לסנן את הפסטה שבישלנו ולהוסיף לרוטב, לבשל כדקותיים יחד, להוסיף את עלי הבזיליקום שקצצנו דק. הפסטה מוכנה. ניתן להוסיף פרמזן מגורר מעל כל מה.
בתיאבון.
כשר פרווה בהשגחת בד"צ מחזיקי הדת בעל"ז ובאישור הרבנות הראשית לישראל.
מחיר: 17.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
תגובות
הוסף רשומת תגובה