דילוג לתוכן הראשי

לקראת יום הפסטה הבינלאומי החל היום ה-25/10 " תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים + מתכון

 "תבואות" משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת – טעימות, מהירות הכנה ועשירות בערכים תזונתיים 




חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, משיקה סדרת פסטות אורגניות ללא גלוטן מקטניות וכוסמת - מהירות הכנה, טעימות ועשירות בערכים תזונתיים. הפסטות, המיובאות מאיטליה, עשויות 100% קמחים אורגניים של חומוס, עדשים כתומות, עדשים צהובות, אפונה ירוקה, שעועית שחורה וכוסמת, שגודלו ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים. 

הסדרה כוללת 5 סוגים: "אטריות קטניות אורגניות" (עדשים כתומות, אפונה ירוקה אורגנית, חומוס אורגני ושעועית שחורה אורגנית); "אטריות עדשים כתומות אורגניות"; "פוסיליני עדשים צהובות אורגניות"; "פנה חומוס וכורכום אורגניים"; "פוסילי כוסמת אורגנית". 


תבואות - סדרת פסטות מקטניות וכוסמת. צילום - אייל גרניט

כל אחד מסוגי הפסטה נהדר להכנת מגוון מאכלים ובהם מנה עיקרית, תוספת, סלט פושר או קר ועוד - עם מגוון רטבים, ירקות, צמחי תבלין, בשר, דג או גבינות.

הנטורופתית יערה איכילוב כהן מציינת כי "אלה הפסטות הכי בריאות שיש: הן עשירות בסיבים תזונתיים התורמים לתחושת שובע, מכילות כמות גבוהה של חלבון, ברזל, סידן, מגנזיום וחומצה פולית והן נטולות גלוטן, כך שהן מתאימות גם לכל מי שנמנע מגלוטן", אמרה.

הסדרה כוללת:

  • "אטריות קטניות אורגניות": עשויות משילוב של קמחי עדשים כתומות אורגניות, אפונה ירוקה אורגנית, חומוס אורגני ושעועית שחורה אורגנית. מכילה 20 גרם חלבון ב-100 גרם 

  • "אטריות עדשים כתומות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים כתומות אורגניות. מכילה 24 גרם חלבון ב-100 גרם

  • "פוסיליני עדשים צהובות אורגניות": עשויה 100% קמח עדשים צהובות אורגניות. מכילה 23 גרם חלבון ב-100 גרם

  • "פנה חומוס וכורכום אורגניים": עשויה מ-98% קמח חומוס אורגני ו-2% כורכום אורגני. מכילה 21 גרם חלבון ב-100 גרם

  • "פוסילי כוסמת": עשויה 100% קמח כוסמת אורגנית. מכילה 12.8 גרם חלבון ב-100 גרם  

אופן ההכנה מהיר וקל: מרתיחים 3-2 ליטר מים בסיר, ממליחים מעט, מוסיפים את האטריות ומבשלים במשך 3 – 8 דקות (בהתאם לסוג הפסטה). מסננים ומתבלים.

אני בחרתי להכין מנת פסטה ברוטב לימון ופטריות ולהלן המתכון



מצרכים

1 חבילה פסטה פוסיליני עדשים צהובות אורגניות

1 בצל גדול

4 שיני שום

6 כפות שמן זית

2 סלסלות פטריות- שמפיניון ושיטאקי

1 לימון – קליפה מגוררת + מיץ

4 כפות עלי בזיליקום

מלח

פלפל

לארוחה חלבית- גבינת פרמזן מגוררת מעל כל מנה

אופן ההכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל השקית. בינתיים, לחמם בסיר רחב ונמוך את שמן הזית, לקצוץ את הבצל והשום ולטגן עד שמזהיב. להוסיף את הפטריות אותם פרסנו לפרוסות ולהקפיץ יחד. להוסיף את קליפת הלימון והמיץ. לערבב. לסנן את הפסטה שבישלנו ולהוסיף לרוטב, לבשל כדקותיים יחד, להוסיף את עלי הבזיליקום שקצצנו דק. הפסטה מוכנה. ניתן להוסיף פרמזן מגורר מעל כל מה.

בתיאבון.

כשר פרווה בהשגחת בד"צ מחזיקי הדת בעל"ז ובאישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 17.90 ש"ח לאריזה במשקל 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...