דילוג לתוכן הראשי

"תבואות" נכנסת לתחום התבלינים: משיקה סדרת תבלינים ותערובות תיבול אורגניים, ללא גלוטן, המוסיפים הרבה טעם לאוכל

 "תבואות" נכנסת לתחום התבלינים: משיקה סדרת תבלינים ותערובות תיבול אורגניים, ללא גלוטן




חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מרחיבה את פעילותה ונכנסת לתחום התבלינים האורגניים. בימים אלה משיקה החברה סדרת תבלינים ותערובות תיבול אורגניים, שיוצרו מגידולים נקיים מרעלים והנדסה גנטית.



תבואות - סדרת תבלינים אורגניים. צילום - אייל גרניט


הסדרה, המיובאת מהודו, כוללת עשרה תבלינים אורגניים: פלפל שחור גרוס, צ'ילי אדום גרוס, קינמון טחון, כמון טחון, כורכום טחון, ג'ינג'ר טחון, כוסברה טחונה, קארי טחון, גאראם מסאלה טחון ופלפל קאיין טחון.

מהחברה נמסר שהסדרה עשויה 100% תבלינים טהורים המיוצרים מחקלאות אורגנית, ללא גלוטן או תוספות.

למעשה, כל אוכל שתכינו זקוק לתבלינים כדי להשביח את טעמו. אנחנו מוסיפים תבלינים כמעשה שיגרה לאוכל שלנו וחשוב שהתבלינים יהיו אורגניים וטבעיים. אני הוספתי קמצוץ כורכום טחון ופלפל קאיין טחון למרק שעועית שהכנתי. התבלינים הוסיפו טעם פיקנטי וצבע למרק הטעים.

מרק שעועית חורפי

מצרכים

חצי קילו שעועית לבנה מושרית במים למשך לילה

קופסת רסק עגבניות (100 ג')

5 גזרים חתוכים לפרוסות דקות

2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות

3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

חצי צרור פטרוזיליה

1/4 כפית כורכום טחון של "תבואות"

1/4 כפית פלפל קאיין טחון של "תבואות"

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

בסיר גדול מטגנים את הבצל במעט שמן, מוסיפים את הגזר וממשיכים עוד כדקה בטיגון. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואת השעועית, מוסיפים מים רותחים כ-8 כוסות ואז את רסק העגבניות ואת התבלינים, מערבבים היטב ומוסיפים את הפטרוזיליה. לבשל כשעה וחצי לאחר רתיחה על חום נמוך.

בתאבון.






התבלינים מוצעים במיכלי פלסטיק שקופים ונוחים לשימוש, עם מכסה הנפתח משני הצדדים: צד אחד עם חורים וצד שני מותאם להכנסת כפית. כל אחד מהתבלינים מתאים למגוון מאכלים ובהם עוף, דג, בשר, ירקות, סלטים, פסטות, אורז, חביתה, פשטידות ומאפים, וחלקם מתאים גם לשתייה חמה, פונטש, עוגות וקינוחים.


כשרות: פרווה, באישור הרבנות הראשית לישראל.

מחיר: 12.90 ש"ח למיכל במשקל 75- 90 גרם.

להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 



תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...