דילוג לתוכן הראשי

אוהבים מרציפן? הכירו את סדרת "מרציפן מההר" של "בית השקד" מכפר תבור

 פשוט תענוג! "בית השקד" מכפר תבור משיק את סדרת "מרציפן מההר" – קוביות מרציפן פרימיום במגוון מילויים מפנקים וטעימים 


במגוון הטעמים: קרם פיסטוק, קרם שוקולד, קרם אגוזים ומרציפן נטו. חגיגה אמיתית לאוהבי מרציפן!



פשוט תענוג! "בית השקד" מכפר תבור משיק את סדרת "מרציפן מההר" – מארזים מפנקים של קוביות מרציפן פרימיום, ממולאות בקרמים איכותיים וטבעיים במגוון טעמים נהדר: קרם פיסטוק, קרם שוקולד, קרם אגוזים ומרציפן נטו. חגיגה אמיתית לאוהבי מרציפן. באיזה תענוג תבחר?




בשבילי, אין כמו מרציפן. הממתק הכי טעים ואהוב עלי. וסדרת "מרציפן מההר" של "בית השקד" משובחת וטעימה במיוחד. פינוק נפלא שרומם לי את מצב הרוח. אין לי בעיה עם הבחירה. הכל טעים ונהדר! כל קוביה כזו היא תענוג צרוף ומענג. אהבתי מאד!


בית בשקד - סדרת מרציפן מההר - מרציפן במגוון מילויים. צילום - גיא זיידל

כל מארז מכיל ארבע יחידות של קוביית מרציפן נימוחה. כדי לשמור על הטריות וההיגיינה, כל יחידה ארוזה בנפרד. 

הסדרה פרווה, טבעונית, ללא גלוטן ובטעם מעודן של מרציפן. היא טעימה מאוד ומתאימה כקינוח יוקרתי וככיבוד עשיר ליד הקפה או התה, או כנשנוש כיפי.

שורשי המתכון האיכותי נטועים במרכז החברה בכפר תבור - לשעבר מוזיאון המרציפן - שאת טעמיו הקסומים מקפידה החברה לשמר ולהפיץ בכל רחבי הארץ. בחברה עמלים בימים אלה על הרחבת הסדרה ופיתוח טעמים נוספים.

בסדרה:

  • מרציפן נטו: מרציפן פרימיום בטעם טבעי ומעודן


בית השקד - מרציפן נטו. צילום - גיא זיידל -

  • מרציפן במילוי קרם פיסטוק: קרם פיסטוק קטיפתי המעניק למרציפן טוויסט וטעם מיוחד במינו



בית השקד - מרציפן במילוי קרם פיסטוק. צילום - גיא זיידל -

  • מרציפן במילוי קרם אגוזים: קרם אגוזי לוז 100% טבעי, המוסיף למרציפן טעם עמוק וייחודי


בית השקד - מרציפן במילוי קרם אגוזים. צילום - גיא זיידל -


  • מרציפן במילוי קרם שוקולד: קרם שוקולד איכותי המיוצר מקקאו משובח, מעניק טעם מעולה ומעט מריר


בית השקד - מרציפן במילוי קרם שוקולד. צילום - גיא זיידל -


כשר פרווה, בהשגחת הרבנות כפר תבור.

מחיר: כ-22 ש"ח למארז במשקל 120 גרם (ארבע יחידות, כל אחת במשקל 30 גרם).

להשיג ברשתות גרין – שופרסל, סטופ מרקט, טיב טעם, אניס, בבתי טבע מובחרים ובאתר  https://nuthouse.co.il/

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...