דילוג לתוכן הראשי

חברת Monday משיקה סדרת דגני בוקר חדשה ברמת פרמיום: Bon&Bon - גם טעים מאד וגם עם תרומה לחברה

 מותג דגני הבוקר החדש שרוצה לחולל מהפיכה חברתית

חברת Monday משיקה סדרת דגני בוקר חדשה ברמת פרמיום: 

Bon&Bon 



דגני בוקר פרמיום בטעם נוגט, שוקולד, בראוניז וקרמל מלוח, באיכות גבוהה, במילוי מושקע ומוקפד ובשילוב טעמים המעניקים חוויה מפתיעה ומפנקת • לראשונה בישראל, דגני בוקר עם בשורה חברתית: חברת מאנדיי תתרום 20% מהרווחים מכל מכר של אריזת Bon&Bon חזרה לקהילה  

מותג דגני הבוקר Monday משיק סדרת דגני בוקר חדשה, באיכות פרמיום: Bon&Bon. הסדרה כוללת דגני בוקר בארבעה טעמים: נוגט, שוקולד, בראוניז וקרמל מלוח. הדגנים איכותיים ביותר, טעימים להפליא, עם מילוי עשיר במיוחד (51% מילוי נטו), בשילוב טעמים חדשים ומיוחדים שחייבים לטעום. ולראשונה בישראל, דגני בוקר עם בשורה חברתית: חברת מאנדיי תתרום 20% מהרווחים מכל מכר של אריזת Bon&Bon חזרה לקהילה. התרומות יופנו בין היתר לפנימיות לנוער בסיכון, חיילים בודדים, מעונות לנשים מוכות ומטרות חשובות נוספות. החברה הקימה אתר אינטרנט דרכו היא תודיע לציבור בשקיפות מלאה כמה מארזים נמכרו, לאיזו מטרה תרמה בון-בון בכל פעם וגובה הסכום שהוקצה לתרומה.


סדרת דגני בוקר בון-בון של חברת מאנדיי צילום ברייט מיתוג ושיווק

סדרת דגני הבוקר החדשה של חברת Monday מיוצרת על ידי ענקית המזון ראלקורפ. החברה נחשבת ליצרנית הדגנים השלישית בגודלה בעולם, כשבין מותגיה דגני הבוקר Post, המשווקים בישראל באמצעות חברת "ר.ב.דגנים", בעלת מותג מאנדיי. בכוונת החברה להביא בשורה חדשה, צרכנית וחברתית, בשוק דגני הבוקר הנשלט בעיקר על ידי ענקיות כיוניליוור, קלוגס ונסטלה-אסם. דגני הבוקר החדשים ישווקו לרשתות המזון ברחבי הארץ על ידי ר.ב.דגנים, וילוו במבצעי השקה מיוחדים. 

לדברי רחל ברודנו, מנכ"ל ר.ב.דגנים, "בבון-בון הושקעו משאבים ומאמצים רבים כדי לייצר דגנים יותר איכותיים, יותר טעימים ועם יותר מילוי לעומת האחרים והכי חשוב, טעמים חדשים ומדליקים ומילוי שהוא 51% מילוי נטו. בנוסף, בון-בון חרתה על דגלה להעביר את הטוב הלאה! אלו לא רק דגנים טעימים להפליא, אלא גם ממולאים בכוונות טובות, וחוץ משמחה בפה, תהיה לצרכנים גם שמחה בלב באמצעות תרומה של 20% מהרווחים חזרה לקהילה". 

התנסות משפחתית

אנחנו טעמנו את דגני הבוקר בטעם נוגט ובטעם קרמל מלוח. הילדים הצביעו פה אחד לטובת הנוגט ואף ביקשו לקחת בשקית לבית הספר כחטיף. המבוגרים נטו לכוון דגני הבוקר בטעם קרמל מלוח שהוא בעיניי מיוחד, מפתיע ועשיר בטעם, יש בו עירוב טעמים והוא מצליח לשלב בין מתיקות למליחות לקראנצ'יות. מאד מוצלח בעיניי. טעם הנוגט מוכר יותר וטעים מאד.




סדרת המוצרים החדשה כוללת דגני בוקר ב-4 טעמים

Bon&Bon בטעם נוגט

דגנים במילוי קרם בטעם נוגט. אגוזי הלוז שנבחרו בקפידה יוצרים מילוי מפנק של נוגט אהוב שמלטף את הלשון. 

דגני בוקר בון-בון בטעם נוגט של חברת מאנדיי צילום ברייט מיתוג ושיווק

Bon&Bon בטעם שוקולד

דגנים במילוי קרם בטעם שוקולד. הרבה קקאו ונגיעות וניל מולידים עבור אוהבי השוקולד, דגני שוקולד הממלאים באנרגיות וכיף להמשך היום. 

דגני בוקר בון-בון בטעם שוקולד של חברת מאנדיי צילום ברייט מיתוג ושיווק

Bon&Bon בטעם בראוניז

דגנים במילוי קרם בטעם בראוניז. לראשונה שילוב של בראוניז עטופים בדגנים, טעם ושילוב פשוט לעוף עליו. 

דגני בוקר בון-בון בטעם בראוניז של חברת מאנדיי צילום ברייט מיתוג ושיווק

Bon&Bon בטעם קרמל מלוח

דגנים במילוי קרם בטעם קרמל מלוח. הרבה דמיון ואהבה הושקעו בטעם הזה. כל טעימה בשילוב הזה מעניקה חוויה מפתיעה ומפנקת. 



דגני בוקר בון-בון בטעם קרמל מלוח של חברת מאנדיי צילום ברייט מיתוג ושיווק

חברת Monday הנה חלק מיבואנית מותגי המזון העולמיים "ר.ב.דגנים", בבעלות רחל ברודנו. החברה הנה המשווקת הבלעדית בישראל של מותג דגני הבוקר אוראו ומגוון דגני Post, יצרנית הפירות היבשים Sun-Maid, יצרנית הקונפיטורות Bonne Maman, מותג דגני הבוקר Weetabix, מותג הסוכריות העולמי PEZ, יצרנית התבלינים העולמית McCormick ועוד. מוצרי החברה משווקים בכל רשתות השיווק בישראל ובחנויות מובחרות. 

כשר פרווה בהשגחת OU ובאישור הרבנות הראשית לישראל. 

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 19.90 – 22.90 ₪ לאריזת 480 גרם.

להשיג ברשתות המזון והחנויות המתמחות ברחבי הארץ. פרטים גם באתר האינטרנט של החברה: www.bonbon-cereals.co.il 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...