דילוג לתוכן הראשי

מי לא אוהב צ'יפס? שיקום! חברת "מאכלי עולם" משיקה סדרה נהדרת של צ'יפס אמריקאי בטעמים, של חברת S'HAL מניו יורק

 מי לא אוהב צ'יפס? שיקום! חברת "מאכלי עולם" משיקה סדרה נהדרת של צ'יפס אמריקאי בטעמים, של חברת S'HAL מניו יורק


החטיף קראנצ'י בטירוף, ללא חומרים משמרים וללא גלוטן. בטעמים: צ'ילי מתוק, ברביקיו מעושן, מלח ים, ברביקיו ודבש ומלח ים וחומץ




מי לא אוהב צ'יפס? שיקום! חברת "מאכלי עולם", המתמחה ביבוא ושיווק טעמים ומאכלים מהעולם, משיקה סדרה נהדרת של צ'יפס אמריקאי בטעמים של חברת S'HAL מניו יורק, בטעמים מגוונים - צ'ילי מתוק; מלח ים; ברביקיו מעושן; מלח ים וחומץ; ברביקיו ודבש ובקרוב, יושקו טעמים נוספים! הצ'יפס - קראנצ'י בטירוף - הוא החטיף הרשמי של קבוצת הבייסבול הניו יורקית מטס.

אנחנו טעמנו ואהבנו. צ'יפס דקיק, קראנצ'י מאד וטעים מאד. מתאים לנשנוש בעת בצפייה בסרט או כאשר קוראים ספר. הכי כייפי ומפנק. והאמת? קשה להפסיק לנשנש את הצ'יפסים הפריכים והטעימים. הם בין הטובים שטעמתי וזה ממכר! זהירות.


מאכלי עולם -  סדרת צ'יפס HAL'S  - במגוון טעמים 

חברת S'HAL מכינה צ'יפס מתפוחי אדמה אמיתיים ואיכותיים, ועל כך גאוותה. החטיף ללא חומרים משמרים וללא גלוטן ולכן מתאים גם לנמנעים מגלוטן. הצ'יפס מיוצר בטכנולוגיה ייעודית ( (KETTLE CHIPSהתורמת לצ'יפס פריך במיוחד, שחום ומגרה. מצוין ליד בירה, שתייה קלה או חמה, לצפייה במשחק כדורגל, כדורסל או בייסבול, לבינג', למילואים, בנסיעה באוטו, לטירונות ולמפגש משפחתי או עם חברים. איזה טעם תבחרו?

אני בחרתי את האוריגנלי, מה לעשות?שמרנית בטעם וזה הכי טעים לי. בן הזוג אהב את הצ'יפס עם הצ'ילי. הצ'יפס עם החומץ אף הוא טעים, אך זה טעם שאיננו מורגלים בו וצריך להסתגל אליו.





מאכלי עולם - צ'יפס HAL'S  - בטעם מלח ים 

מאכלי עולם - צ'יפס HAL'S  - בטעם צ'ילי מתוק 

מאכלי עולם - צ'יפס HAL'S  - בטעם ברביקיו ודבש 


מאכלי עולם - צ'יפס HAL'S  - בטעם ברביקיו 

מאכלי עולם - צ'יפס HAL'S  - בטעם מלח ים וחומץ





כשר פרווה, בהשגחת הרבנות הראשית לישראל. 

מחיר: 15 – 20 ש"ח לאריזה במשקל 141 גרם.

להשיג ברשת סופר יודה, אתר כרמלה עד הבית וחנויות ופיצוציות נבחרות ברחבי הארץ.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...