דילוג לתוכן הראשי

חג שבועות כבר כאן-אסם-נסטלה משדרגת לכם את שולחן החג ומשיקה מהדורה מיוחדת של: לחמית טעמי עולם - לחמית בסגנון איטלקי ובסגנון ים תיכוני


חג שבועות כבר כאן: אסם-נסטלה משדרגת לכם את שולחן החג ומשיקה מהדורה מיוחדת של: לחמית טעמי עולם - 

לחמית בסגנון איטלקי ובסגנון ים תיכוני


לחמית, הינה סדרת תחליפי לחם אהובה, מצליחה ומפנקת עם 100% דגנים מלאים.

במיוחד לחג השבועות, החג בו כולנו אוהבים לאכול לחמים וקרקרים עם מטבלים שונים וטעימים, המותג האהוב לחמית יתרחב עם מהדורה מיוחדת של לחמיות בטעמי עולם: 

הלחמית משלבת בתוכה חומרי גלם וטעמים מרגשים בתיבול איטלקי ובתיבול ים תיכוני. 

המוצרים שיושקו במהדורה מיוחדת לקראת חג השבועות:

  • לחמית טעמי עולם בסגנון איטלקי



לחמית טעמי עולם קרדיט צילום סטודיו אסם

  • לחמית טעמי עולם בסגנון ים תיכוני



לחמית טעמי עולם קרדיט צילום סטודיו אסם


המוצרים החדשים טעימים במיוחד, עם 100% דגנים מלאים ותוספות מפתיעות, אשר קיבלו ציוני טעימה גבוהים מאוד בקרב צרכנים. 

אנחנו ניסינו את 2 הטעמים החדשים והם מצוינים. התיבול נכון ולא אגרסיבי מדי. התוספות מעניינות וקרנצ'יות ויחד עם המטבלים הנכונים (אצלנו זו הייתה קונפיטורת גזר) זה פשוט מעולה. נהדר לאירוח, נהדר לנשנוש וגם לקחת איתנו לכל טיול.





לדברי ליאור עזרי מנהל פעילות המאפה באסם נסטלה : "בשנים האחרונות הלך וגבר הביקוש למוצרים על בסיס דגנים מלאים, בזכות הערך התזונתי שלהם. סדרת לחמית של אסם-נסטלה הינה סדרת תחליפי לחם מצליחה ואהובה המכילה 100% דגנים מלאים המסייעים בשמירה על תזונה מאוזנת, כל זאת ללא פשרה על הטעם המצוין. 

כחברה הקשובה מאוד לפניות הצרכנים, זיהינו את הביקוש ההולך וגובר למוצרים נוספים ומרגשים בסדרה והשקנו מהדורה מפתיעה וחדשה במיוחד לקראת חג השבועות. מהדורת לחמית טעמי עולם  תשביח לכם את שולחן החג ואת טעם המטבלים האהובים, זהו שילוב נהדר לכל ארוחה". 


סדרת לחמית טעמי עולם מצטרפת לסדרת מוצרי לחמית של אסם, סדרת תחליפי הלחם הפופולארית והנמכרת ביותר בישראל. הסדרה כוללת מגוון סוגים וטעמים: לחמית כפרית, לחמית אגוזים, לחמית חיטה מלאה, לחמית 5 דגנים, לחמית כוסמין לחמית שיפון. 



כשרות: בד"צ העדה החרדית 

ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.  


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...