דילוג לתוכן הראשי

לקראת הקיץ חברת "אחוה" משיקה סדרת סירופ לשתייה: בטעמי ענבים, אננס ופטל

 לרגל הקיץ סירופ חדש לשתייה מגיע למדפים 

חברת "אחוה" משיקה סדרת סירופ לשתייה: בטעם ענבים, אננס ופטל


סדרת סירופ לשתיה של חברת אחוה צילום יעל האן

סירופ לשתייה איכותי בבקבוק מעוצב המספיק לכ-70 כוסות משקה מוצע לצרכן במחיר מוזל משמעותית ביחס למוצרי הסירופ לשתייה שעל המדפים 

חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי טחינה, חלוה ודברי מאפה, משיקה סדרה חדשה של סירופ לשתייה. סדרת המוצרים כוללת סירופ לשתייה איכותי, מרוכז במיוחד, בשלושה טעמים: סירופ בטעם ענבים, בטעם אננס ובטעם פטל. הסירופים משווקים בבקבוקי 900 מ"ל בעיצוב חדש, כשמכל בקבוק משקה ניתן להכין 70 כוסות מיץ! 



כולנו יודעים כמה חשוב לשתות הרבה בקיץ. אך, הילדים לא תמיד מוכנים לשתות מים וטוענים שלא טעים להם. הפתרון, להכין להם בקבוקי מיץ עם סירופ בכמות מועטה והרבה מים וכך הם שותים מבלי להתלונן וברצון. אצלנו בבית אני מכינה קנקן גדול עם מעט סירופ וזה מתקבל בשמחה וברצון. סדרת הסירופים של חברת "אחוה" טעימה ביותר והקטנים אהבו. הויכוח היחיד שהיה נגע לטעם המיץ, חלק רצו ענבים וחלק פטל. פתרתי זאת בכך שהכנתי גם וגם.

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של אחוה, "אנו שמחים לחדש לצרכן סדרת מוצרים חדשה בתחום הסירופ לשתייה. לאחרונה עלו מחירי הסירופים בצורה ניכרת וביקשנו לתת מענה של מחיר זול במיוחד, למרות מס הסוכר הגבוה, כחלק ממדיניות המחירים של  אחוה, לספק מוצרי איכות במחיר נוח ומשתלם". 


סירופ לשתייה בטעם אננס של חברת אחוה צילום יעל האן



סירופ לשתייה בטעם ענבים של חברת אחוה צילום יעל האן



סירופ לשתייה בטעם פטל של חברת אחוה צילום יעל האן

חברת "אחוה" הנה יצרנית טחינה, חלוה ודברי מאפה. תשלובת המפעלים, הממוקמים באריאל, מעסיקים 235 עובדים, מכל הדתות והמגזרים. מפעלי אחוה מתפרסים על שטח של 18,000 מ"ר ומייצרים 4 טון טחינה גולמית מידי שעה. מוצרי החברה מופצים בהפצה עצמאית של המפעל לכל רשתות המזון בארץ ומוצריה מיוצאים גם למרבית מדינות העולם. 

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 12.90 – 14.90 שקל לבקבוק 900 מ"ל. 

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים. 

להשיג ברשתות השיווק והחנויות המובחרות. 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...