דילוג לתוכן הראשי

להקת הפלמנקו רמנגאר גאים להציג בבכורה: ALBOREANDO

 להקת הפלמנקו רמנגאר גאים להציג בבכורה:

ALBOREANDO
רוקדים עם השחר
חגיגת פלמנקו משובחת בהשתתפות

 12 רקדנים, זמרים, גיטריסטים וכלי הקשה !
  21 ביולי - מרכז סוזן דלל, ת"א

16  בספטמבר - מרכז סוזן דלל, ת"א
11 באוקטובר – פסטיבל אושפזין המוסיקלי אשדוד

12 בנובמבר  - באולם רפפורט, חיפה

26 בנובמבר - מרכז סוזן דלל, ת"א
10 בדצמבר- משכן לאומניות הבמה, ב"ש
15 בדצמבר – תיאטרון ירושלים


להקת הפלמנקו רמנגאר ALBOREANDO -. יוסי צבקר


לאחר שקטפה שבחים רבים הן מהקהל והן מהמבקרים על יצירותיה הקודמות, החל מה21 ביולי חוזרת אלינו להקת הפלמנקו רמנגאר מיסודם ובניהולם האמנותי של קרן ואבנר פסח עם מופע הבכורה  ALBOREANDO (רוקדים עם השחר).  הבכורה החדשה של רמנגאר מזמינה את הקהל להצטרף לחוויית פלמנקו אנרגטית חדשה שמטרתה להתעורר שוב מחדש אל תוך עולם בו המוסיקה, הריקוד והשירה מתאחדים יותר מאי פעם. 


אחרי תקופה ארוכה, בה כל העולם היה שקוע בקיפאון תנועתי, לא נותר מאשר לצאת ולהתמסר ל״שחר החדש״ שהגיע  .12  אמני רמנגאר, רקדניות, זמרים ונגנים מביאים אל הבמה את כל העושר האיכותי שרק הפלמנקו פורו העכשווי יודע להציע. הלהקה מארחת את הרקדנית, מיכל בן צבי שחיה, למדה ורקדה בסביליה  במשך מספר שנים וכיום חיה בארץ בנתיב העשרה, לאחרונה העלתה הפקה עצמאית בפסטיבל מדיטרנה.





שותף נוסף ליצירה הזאת הוא, פרוקיטו (FARRUQUITO) מגדולי הרקדנים והמוזיקאים בספרד. מופיע בכל הבמות החשובות בעולם. נכדו של הרקדן הידוע "EL FARRUCO" ובנה של הרקדנית הידועה LA FARRUCA והזמר EL MORENO. פרוקיטו החל את קריירת הריקוד בגיל 6 במופע FLAMENCO PURO בברודווי. לאחרונה הגיע לישראל על מנת לעבוד עם הרקדנים על אחת מהיצירות במופע על המופע ואף  כתב את  המוסיקה ליצירה זו ועבד עם המוסיקאים. (קרן ואבנר חיו לצד משפחת פרוקו במשך 10 שנים, חיו למדו והופיעו יחד עם המשפחה)


ניהול אומנותי: אבנר פסח | ניהול מוסיקלי: אבנר פסח ועילי בורלא |כוריאוגרף שותף ויועץ מוסיקלי: פרוקיטו | רקדניות : קרן פסח, אשרת קליין, נוי לחמן, קרן שנור | רקדנית אורחת: מיכל בן צבי |

שירה: יעל הורביץ, שוקי שוויקי, אופיר עטר, אבנר פסח | גיטרה: עילי בורלא | בס פלמנקו: ערן הורביץ| כלי הקשה: יובל קאופמן| עיצוב תאורה: דני פישוף| עיצוב תלבושות: קרן פסח, ננסי קהיימקר| ניהול הצגה: קרין לדרמן.





להקת הפלמנקו רמנגאר בניהולם האמנותי של צמד הרקדנים קרן ואבנר פסח, הוקמה ב-2006 עם חזרתם ארצה משהייה בת 10 שנים בספרד. במהלך שהותם בספרד למדו, השתלמו והופיעו לצד אחת ממשפחות הפלמנקו הידועות בעולם – Los Farrucos- ולאחר מכן המשיכו את מסעם והופיעו על במות חשובות ברחבי העולם ייחודה של הלהקה מתבטא ביצירותיה המקוריות הן במוסיקה, הן בטקסטים והן בכוראוגרפיה. הופעותיה מלוות תמיד במוסיקה חיה ובאיכות סאונד ברמה גבוהה ביותר וזוכות לשבחי המבקרים מופעי הלהקה נמכרים לפסטיבלים (ביניהם פסטיבל כרמיאל ומחולוהט) ולגופים גדולים (עיריית ת"א, עיריית ירושלים ועיריית נתניה, סל תרבות, הקרן לירושלים, חברת אריאל וכו').הלהקה מונה 10 אמנים – רקדנים, מוסיקאים וזמרים – ופועלת כלהקה מקצועית המעלה מידי שנה בכורות חדשות באולמות המובילים בארץ: סוזן דלל, תאטרון ירושלים, היכל אמנויות הבמה הרצליה, המשכן לאמנויות הבמה באר שבע ועוד.


מן הביקורת על מופעי ראמנגר :

"הפלמנקו של להקת רמאנגר: פראיות מהוקצעת", "חגיגה לחושים  רות אשל, הארץ

" מופע  פלמנקו אמיתי שלא מבייש גם את ספרד" עדנה וידל t  Spot i
"ייחודה של רמנגאר הוא בסגנונה האנרגטי והווירטואוזי לצד רמת ביצוע גבוהה ביותר ובהתמחות אמניה בסגנון הפלמנקו הטהור " חיים אחרים, אורית ענבר

"רמת ההפקה המוקפדת בהחלט מרשימה" אורה ברפמן, ג'רוזלם פוסט


ALBOREANDO

21 ביולי - מרכז סוזן דלל, ת"א

16  בספטמבר - מרכז סוזן דלל, ת"א
11 באוקטובר – פסטיבל אושפזין המוסיקלי אשדוד

12 בנובמבר  - באולם רפפורט, חיפה

26 בנובמבר - מרכז סוזן דלל, ת"א
10 בדצמבר- משכן לאומניות הבמה, ב"ש
15 בדצמבר – תיאטרון ירושלים



מחירי  כרטיסים : 109-149 ₪ 

רכישה באתר סוזן דלל או באתר :  https://remangar.co.il

____________________________________________________________


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...