דילוג לתוכן הראשי

העוגיות המפנקות של פתי בר עכשיו בטעם תותים בשמנת!

 

החורף שלנו תותים

 העוגיות המפנקות של פתי בר עכשיו בטעם תותים בשמנת!

בהמשך להצלחה הגדולה של פתי בר פינוקים עוגת גבינה, שוקו ווניל,

משיקה אסם לקראת החורף את פתי בר פינוקים בטעם תותים בשמנת!

פתיבר אסם האייקוני הוא מותג הביסקוויטים המצליח בישראל עם כ- 70% נתח שוק ונמצא בכל בית. 

בשנתיים האחרונות, כבש המותג פתיבר פינוקים את סגמנט עוגיות המפנקות עם סדרת מוצרים טעימה במיוחד!  פתיבר פינוקים, פתיבר דובוני שוקולד, פתי בר אצבעות שוקולד ולאחרונה פתי בר בטעם עוגת גבינה שהושק בחג השבועות והפך להצלחה מסחררת. כעת, לקראת החורף, משיקה אסם את הטעם החדש והמתבקש מאד – 

פתיבר פינוקים בטעם תותים בשמנת, שילוב נהדר בין ביסקוויט פתיבר פריך וטעים בטעם תות לקרם מפנק בטעם שמנת. 


בני המשפחה התלהבו מהטעם החדש ואהבו ממש. הילדים אמרו שזה אחד מהטעמים הכי מוצלחים של פתיבר פינוקים ולו הייתי מרשה להם היו מחסלים את כל החבילה בבת אחת.


פתיבר פינוקים תותים ושמנת קרדיט צילום סטודיו אסם

טעם התות הוא אחד הטעמים האהובים ברחבי העולם במיוחד בחורף, והשילוב של שמנת ותותים הוא שילוב קלאסי להכנת קינוחים ולנשנושים בכל בית. השילוב המושלם של שניהם מגיע כעת בתור עוגיות מפנקות ומתאים עבור ילדים ומבוגרים כאחד. המוצר החדש זכה להתעניינות רבה ולציונים גבוהים במיוחד בקרב פאנל צרכנים. פתי בר פינוקים תותים בשמנת נהדר לאכילה במגוון הזדמנויות צריכה: להתחלה מתוקה של הבוקר לצד הקפה, כפינוק לאחר ארוחת הצהריים, ככיבוד לאורחים או כנשנוש קליל בערב. 


לדברי ליאור עזרי, מנהל פעילות המאפה באסם-נסטלה: 

"ההשקות האחרונות שלנו בסדרת פתיבר פינוקים סחפו את הישראלים וצבעו את הקינוחים של כולנו בצבעים שלא נראו כמותם. הרשת הוצפה בעוגות צבעוניות והדבר שימח וריגש אותנו מאוד. 

אנחנו באסם-נסטלה קשובים לצרכנים ומחפשים להעניק להם חוויות טעם וצריכה חדשות ומגוונות.  

פתיבר פינוקים תותים בשמנת מושק לאחר מחקר ותהליך פיתוח ארוך, אנחנו נרגשים לקראת יציאתו לשוק. ובטוחים שהצרכנים הישראלים יתרגשו כמונו מהמוצר החדש, וימשיכו להציף את הרשת בתמונות נהדרות של קינוחים והצעות הגשה מעניינות"


ניתן להשיג בכל רשתות השיווק. 

כשרות: חלבי, משולש K


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...