דילוג לתוכן הראשי

"עתיד ירוק" משיק סדרה חדשה של חמאות חלבון טעימות, עתירות חלבון ב-3 טעמים: יובה, יובה וקקאו ואוכמניית ארוניה ברי

 "עתיד ירוק" משיק סדרה חדשה של חמאות חלבון טעימות, עתירות חלבון ב-3 טעמים: יובה, יובה וקקאו ואוכמניית ארוניה ברי


החמאות טבעוניות ופרווה, ללא תוספת סוכר, צבעי מאכל או חומר משמר, והן מכילות 15-20 אחוז חלבון!

עתיד ירוק - סדרת חמאות חלבון. צילום - יוסי מור

מותג המזון "עתיד ירוק" משיק סדרה חדשה של חמאות חלבון טעימות, עתירות חלבון, ב-3 טעמים: חמאת חלבון יובה, חמאת חלבון יובה וקקאו וחמאת חלבון עם אוכמניית ארוניה ברי. החמאות טבעוניות ופרווה, ללא תוספת סוכר, צבעי מאכל או חומר משמר, והן מכילות 15 - 20 אחוז חלבון

החמאות מעולות כבסיס לשייק חלבון, כתוספת לגרנולה, מוזלי, יוגורט, ירקות, פירות, למריחה על לחם ועוד. סדרת החמאות מצטרפת למגוון מוצרים במותג "עתיד ירוק", ובהם: אבקות של מזונות על, פירות קפואים, מיצים טבעיים, יובה, סודה לשתייה, קמחים במגוון סוגים, תחליפי בשר טבעוניים, לחמים ללא גלוטן ועוד. 

אני השתמשתי בחמאת חלבון ארוניה ברי כתוספת ליוגורט וגרנולה וכך העשרתי את המנה וגם הפכתי אותה לטעימה יותר.





בסדרה:

  • חמאת חלבון יובה וקקאו: 19% חלבון. מכילה טחינה, יובה, תערובת סוויטנגו, סיבים תזונתיים, אבקת קקאו טבעי ולציטין סויה.

עתיד ירוק - חמאת חלבון יובה וקקאו. צילום - יוסי מור

  • חמאת חלבון יובה: 20% חלבון. מכילה טחינה, יובה, תערובת סוויטנגו, סיבים תזונתיים ולציטין סויה


עתיד ירוק - חמאת חלבון יובה. צילום - יוסי מור
  • חמאת חלבון ארוניה ברי: 15% חלבון. מכילה טחינה, תערובת סוויטנגו, אבקת ארוניה ברי אורגנית וסיבים תזונתיים. 

עתיד ירוק - חמאת חלבון עם אוכמניית ארוניה ברי. צילום - יוסי מור


** יובה היא שכבה קרומית עליונה שנוצרת בתהליך הפקת טופו מנוזל סויה. את הקרום מסירים ומייבשים, עד שהוא מגיע למרקם מוצק, טעים ועתיר חלבון.

** ארוניה ברי, המכונה "מלכת האוכמניות", היא מזון על מצפון אמריקה, הכולל כמות גבוהה במיוחד של ויטמינים, אנטיאוקסידנטים, סיבים תזונתיים ומינרלים.

 

כשר פרווה בהשגחת הרבנות מעלות וכשר למהדרין מן המהדרין - בהשגחת הבד"צ מחזיקי הדת.

מחיר: 35.90 ש"ח לצנצנת במשקל 330 גרם.

להשיג בשופרסל GREEN, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, עדן טבע, אניס, זמורה אורגני  וחנויות הטבע.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...