איך מעשירים את האוכל ברגע?
"לירון" משיק סדרת ירקות תיבול טריים וכתושים של שום וג'ינג'ר - באריזה זמינה ונוחה לשימוש, השומרת על ההיגיינה
לירון - שום וג'ינג'ר כתושים צילום: לירוןטעמתם כבר פירה תפ"א עם ג'ינג'ר כתוש? תנסו! כל כך טעים ומיוחד. עד כה תמיד הכנתי פירה באופן הכי סטנדרטי שיש, מועכת את תפוחי האדמה, מוסיפה חמאה ומלח וזהו. אך השבוע הגיע ממותג המזון "לירון" סדרת ירקות טריים וכתושים לתיבול: ג'ינג'ר כתוש ושום כתוש באריזה לחיצה עם פקק, לשימוש זמין ונוח ולשמירה על ההיגיינה ואז עלה בדעתי לנסות והוסיף מעט ג'ינג'ר כתוש לפירה וגיליתי עד כמה זה שידרג את המנה וכולם שיבחו. גם כל כך קל להוסיף, פשוט לוחצים על האריזה לכמות הרצויה וזהו. ממש נהדר.
המותג מתמחה בירקות טריים ומבושלים בוואקום, ובירקות תיבול טריים כתושים. ואם המותג "לירון" מוכר לכם, אז נזכיר מאיפה: הסלק הטעים בוואקום:)
בסדרה שום כתוש (אריזה תכלת) וג'ינג'ר כתוש (אריזה כתומה), המכילים 95% ירק טרי כתוש. הירקות הכתושים והטעימים מקפיצים את הטעם של כל מאכל: מרק, נודלס, פסטה, אורז, עוף, דג, בשר, ירקות, טוסט, חביתה, פשטידה, טחינה ביתית, רוטב לסלט ועוד. בתיאבון!
לירון - ג'ינג'ר כתושלירון - שום כתוש
השימוש פשוט וקל: פותחים, שמים כמה שצריך וסוגרים, עד לשימוש הבא. יש לאחסן במקום קריר ויבש ולאחר הפתיחה, לאחסן במקרר.
כשר פרווה, בהשגחת בד"ץ מחזיקי הדת ו בד"ץ בית יוסף.
מחיר: 5.90 – 7.90 ש"ח לאריזה במשקל 100 גרם.
להשיג ברשתות השיווק: יוחננוף, ויקטורי, מחסני השוק, קו אופ ישראל; ובמעדניות, ירקניות, שוק פייסל וחנויות מובחרות ברחבי הארץ.
תגובות
הוסף רשומת תגובה