פסח טעים וכשר!
לכבוד חג הפסח, מציעה טחנת "קמח הארץ" תערובת מולינו איטלקית נטולת גלוטן, וג'באטה אפויה וטעימה!
פסח טעים וכשר! לכבוד החג, טחנת "קמח הארץ" מציעה תערובת אפייה איטלקית "מולינו ירוק" נטולת גלוטן, וג'באטה איטלקית אפויה וקפואה – רק להפשיר ולאכול. התערובת והג'באטה טבעוניים, פרווה וכמובן כשרים לפסח.
קמח הארץ - ג'בטה כשרה לפסח ותערובת מולינו כשרה לפסח. צילום - קמח הארץאני הכנתי לעצמי כריך טעים ובו גבינת עיזים, זעטר, פיסות אנשובי ועגבניות. הכנסתי לטוסטר למספר דקות וכולם ביקשו ממני ביס. הכי טעים ומשביע. ג'באטה מאד מוצלחת וכלל לא ניתן להבחין שמדובר במוצר נטול גלוטן.
הג'באטה משווקת מוכנה וקפואה במארז ובו ארבע יחידות. מומלץ לחממה כמה דקות בתנור/טוסטר חם. כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף (מכיל קטניות) והרבנות פתח תקווה (ברכתו "שהכל").
קמח הארץ - מארז של ג'בטה - כשר לפסח. צילום - קמח הארץ
מולינו ירוק - תערובת אפייה ללא גלוטן תוצרת איטליה, שתוצאות האפייה בה לא נופלות מאפייה בקמחים רגילים מבחינת המראה, הטעם ונוחות העבודה. מתאימה להכנת לחמים, פיצות, פוקאצ'ות ועוד. כשר לפסח בהשגחת בדץ בית יוסף (מכיל קטניות).
מחיר: ג'באטה - כ- 20 ש"ח למארז במשקל 400 גרם (4 יחידות, כל אחת במשקל 100 גרם) ; מולינו ירוק - כ-17 ש"ח לאריזה במשקל 500 גרם.
להשיג ברשת ניצת הדובדבן, בחנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר הטחנה
***
"קמח הארץ" הינה טחנת קמח ישראלית (מ-2009) במושב כוכב מיכאל, המייצרת ומשווקת קמחי איכות במחירים הוגנים. הקמחים הנטחנים בה מכילים את גרעין החיטה בשלמותו, כולל הסובין והנבט. הקמחים המיובאים מגיעים מטחנות קמח מובילות ומתמחות בגרמניה, צרפת ואיטליה.
עפ"י חזונו של מייסדה, אמנון ברזין, הטחנה נותנת מענה לאופה הביתי והמקצועי ומספקת קמחים איכותיים ומוכרים לצד נדירים ומיוחדים. בקמחים: קמחים מלאים ממגוון דגנים; קמח פיצה; קמחים צרפתיים; קמחים מדגנים עתיקים; קמחי פרימיום ועוד. בנוסף, משווקת הטחנה את המותג נטול הגלוטן MOLINO (מולינו) הכולל דברי מאפה, תערובות לאפייה ועוד. בצמוד לטחנה פועל בית מאפה ללחמי מחמצת טריים, הבודק הלכה למעשה את מגוון הקמחים ומשמש כמוקד ידע לאופים בכל הרמות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה