מתכון למקלובה באדיבות נעמן
נעמן סיר מקלובה 360שח בקניית 3 מוצרים צילום שירה רזhttps://www.youtube.com/watch?v=kclvZ02H5hg
מצרכים:
500 גרם פרגית צרובה במחבת
1 חציל מטוגן חתוך לסטייקים
3 בצלים חתוכים לפרוסות וצרובים
3 תפוחי אדמה פרוסים לסטייקים וצרובים
1 בטטה מקולפת, חתוכה לסטייקים וצרובה
1/4 כרובית מחולקת לתפרחות קטנות
חופן עלי זעתר מופרדים
5 שיני שום פרוסות
500 גרם אורז בסמטי מושרה לפחות 30 דקות ושטוף
כ-850 מ"ל ציר עוף/ירקות/מים (עד כיסוי מלא)
כפית שטוחה של בהרט
חצי כפית קינמון
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
כפית שטוחה זרעי כוסברה טחונים
1/4 כפית פלפל שחור
2 כפיות מלח
אופן ההכנה:
בסיר נפרד מרתיחים את התבלינים עם הציר. בסיר מקלובה מתחילים לסדר את התבשיל. מניחים בתחתית הסיר את הסטייקים של בצל, מעליהם מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה ולאחר מכן את הפרגית. בין שכבה לשכבה מפזרים מעט מהשום ומהזעתר. בשכבה הבאה שמים את החצילים ומעליהם את הבטטה. לאחר מכן שמים את הכרובית ומעל הכל מניחים את האורז שסיננו מראש. מהדקים היטב את התערובת. שופכים בעדינות את הציר לתוך סיר עם המקלובה, מכסים בנייר אפייה ונייר כסף או מגבת.
מבשלים כ-4 דקות על חום גבוהה ולאחר מכן מנמיחים את הלהבה למבשלים למשך שעה.
כדי שתוכלו להכין מקלובה מרשימה בקלות מציע נעמן, המותג המוביל את עולם הבישול, האפייה והאירוח בישראל, סיר היפוך ייחודי המיועד להכנת תבשילים בבישול ארוך. לסיר החדש, סיר עמוק בנפח 6.7 ליטר, תחתית שטוחה ורחבה בעלת ציפוי Non-stick המסייע לשמור על צורת המקלובה החגיגית והמרשימה בשלמותה. מבנה הסיר והציפוי הייחודי שלו מאפשרים העברת תבשיל למכסה הסיר בצורה פשוטה, מהירה וקלה. המכסה הייעודי משמש גם להגשת התבשיל בצורה מרשימה ישר לשולחן.
לסיר מקלובה של נעמן ידיות בקליט ארגונומיות לאחיזה נוחה והוא מתאים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה, ולשימוש בתנור בטמפרטורה עד 100 מעלות. מתאים לניקוי במדיח כלים.
להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ.
מחיר: 360 שקלים (בתוקף עד 30.4.23 ו/או עד גמר המלאי, בקניית 3 מוצרים ומעלה)
תגובות
הוסף רשומת תגובה