דילוג לתוכן הראשי

לקראת שבועות משיקה "פסטה ריקו" כדורי בצק להכנת פיצה, פוקאצ'ה וג'בטה

 חגיגה איטלקית לשבועות

"פסטה ריקו" משיקה כדורי בצק להכנת פיצה, פוקאצ'ה וג'בטה 

כדורי בצק פרמיום להכנת פיצה של פסטה ריקו צילום אסף אמברם 

לרגל שבועות משיקה "פסטה ריקו" מארז חדשני של כדורי בצק באיכות פרמיום, עשויים 100% קמחים איטלקיים, להכנה של פיצות איטלקיות ומגוון מאפים נוספים אצלכם בבית • כדורי הבצק משווקים במארז מיוחד של 3 כדורים במשקל של 250 גרם ליחידה כל אחד ונשמרים בהקפאה 

כדורי בצק פרמיום להכנת פיצה של פסטה ריקו צילום GS1

יי יש מוצרים שאני אומרת לעצמי "איך לא חשבו על זה קודם". כזה הוא המוצר המצוין שהשיקה "פסטה ריקו". כדורי הבצק שלהם הופכים את הכנת הפיצה או הפוקאצ'ה למשהו שכל אחד יכול להכין. קל, נוח והכי טעים.

אנחנו הכנו בבית פיצות בקלות ובמהירות. צרפתי לכם כאן את המתכון לפיצה מושלמת!

מצרכים:

כדור בצק של פיצה ריקו להתפחה מהירה

לרוטב:

4 כפות שמן זית

2 שיני שום כתושות

1 קופסה עגבניות מרוסקות

1 1 קופסת רסק עגבניות 50 גרם

1 כף בזיליקום ואורגנו, רצוי טרי

מלח ופלפל

גבינה- כ-200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת בתוספת גבינות עזות טעם

תןספות לפיצה, זיתים, אנשובי, אננס, פטריות, בצל פרוס, גבינת עיזים

אופן ההכנה

מרדדים את הבצק שתפח ומעבירים לתבנית אפייה. בסיר קטן מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית , מוסיפים את העגבניות המרוסקות, את רסק העגבניות, את המלח והפלפל ומבשלים מספר דקות. מורחים על הפצק, מפזרים את הגבינה, את הבזיליקום והאורגנו ואת התוספות שבחרנו ולתנור.

אופים כעשרים עד שלושים דקות.

בתיאבון!





פרטי המוצר

בחג השבועות הזה תוכלו ליהנות ממאפים באיכות של פיצרייה איטלקית – אצלכם בבית. חברת פסטה ריקו, המתמחה בייצור פסטה טרייה ובייבוא מוצרי מזון איטלקיים, משיקה לרגל החג מארז חדשני ומיוחד של כדורי בצק להכנת מגוון מאפים איטלקיים איכותיים בהם פיצה, פוקאצ'ה, ג'בטה ועוד. הקיט כולל 3 כדורי בצק באיכות פרמיום, עשויים 100% קמחים איטלקיים, הנשמרים בהקפאה לאורך זמן וניתנים לשימוש לאחר הפשרה והתפחה. כדורי הבצק של פסטה ריקו ישווקו במקפיאים של רשתות המזון וכן באתר הזמנות האון-ליין של החברה. 

כדורי הבצק של פסטה ריקו עשויים מבלנד קמחים איטלקיים בשילוב מחמצת איטלקית משובחת ושמרים ומיועדים להכנת פיצות ומגוון מאפים נוספים. לדברי רן מיכאלי, השף הראשי של חברת פסטה ריקו, "מדובר בכדורי בצק להתפחה מהירה, החוסכים תהליכי הכנה ארוכים מראש וזמינים במקפיא לשימוש לפי הצורך. הכדורים מיוצרים מ- 100% קמחים איטלקיים, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל, טעם וריח ומשמשים לפתרון קל ואיכותי להכנה של ארוחות ערב ולאירוח לכל המשפחה". לדבריו, לפתיחה מיטבית של הבצק מומלץ לעשות שימוש בקמח דורום מסוג רימאצ'ינטה ולעקוב אחר הוראות פתיחת הבצק על גבי האריזה.  

עוד מציעה פסטה ריקו לרגל שבועות מארזי פיצה מיוחדים להכנה עצמית, בשילוב קמח ורוטב עגבניות. באתר החברה מוצעים למכירה 3 מארזי פיצה, הכוללים 4-8 כדורי בצק פפה 300 גרם להתפחה מהירה, קמח 100% חיטת דורום איטלקית לפתיחת הבצק, ובקבוק עגבניות חתוכות דק. המארזים ישווקו בצידנית רב פעמית ממותגת וההזמנות יבוצעו דרך אתר החברה ויסופקו דרך מערך המשלוחים הישיר של פסטה ריקו. 

כשרות: פרווה, מהדרין רבנות בית דגן ובד"צ בית יוסף.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 29 ₪  למארז 3 יחידות כדורי בצק במשקל כולל של 750 גרם. 

להשיג ברשתות המזון הנבחרות ברחבי הארץ ובאתר חברת פסטה ריקו:  https://www.pastariccoshop.com/

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...