"מעדני יחיעם" משיקה מוצר נקניקיות חדש:
נקניקיות פרגיות
נקניקיות פרגיות של מעדני יחיעם צילום Sell360proנקניקיות פרגיות של מעדני יחיעם מבשר עוף צעיר (פרגית), ללא גלוטן וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט • טעמן ומרקמן של הנקניקיות החדשות מעודן ומומלצות מאוד לארוחות ילדים, ישווקו באריזת 400 גרם
יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם" מקיבוץ יחיעם, מרחיבה את סדרת הנקניקיות שלה ומצרפת לסדרת המוצרים המובילה מוצר חדש: נקניקיות פרגיות. הנקניקיות החדשות מיוצרות מבשר עוף צעיר (פרגית) בתיבול ומרקם עדין. הן ללא גלוטן, ללא תוספת מונוסודיום גלוטומט ומכילות 12% חלבון ל-100 גרם. טעמן ומרקמן של הנקניקיות מעודן והן מומלצות מאוד לארוחות ילדים, לחימום במים, טיגון ומיקרו. נקניקיות פרגיות של יחיעם ישווקו באריזת 400 גרם וניתן להשיגן ברשתות המזון ברחבי הארץ.
הנקניקיות אכן מתאימות מאד לארוחת ילדים אך אני בחרתי להכין איתם תבשיל נקניקיות ותפ"א שמתאים גם למבוגרים.
מצרכים
1 אריזה של 400 גרם נקניקיות פרגיות של "יחיעם"
2 בצלים גדולים קצוצים לחתיכות
4 שיני שום כתוש
1 כוס יין לבן
2 עלי דפנה
1 כפית קימל
8 תפ"א חתוכים לקוביות
1 כפית מלח
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות שמן קנולה
(ניתן להוסיף קוביות נקניק מעושן להשבחה)
אופן ההכנה
חותכים את הנקניקיות לפרוסות. מטגנים את הבצל בשמן ומוסיפים את הפרוסות של הנקניקיות, מטגנים מכל הצדדים , מוציאים מהסיר ומניחים בצד. מכניסים תפוחי אדמה ומבשלים, מחזירים את הנקניקיות, מוסיפים את התבלינים והיין ומרתיחים. מבשלים כעשרים דקות על אש נמוכה. מגישים בלוויית חרדל איכותי.
לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של חברת מעדני יחיעם, "תחום הנקניקיות נמצא בעלייה מתמדת, כשמוצרים חדשים מצטרפים לקטגוריה, במגוון מרקמים וטעמים. בחרנו להשיק נקניקיות מבשר פרגית, האהוב מאוד על הקהל הישראלי. הנקניקיות החדשות מיוצרות מבשר עוף צעיר ומובחר, הכוללים גם בשר שווארמה עוף".
כשר בהשגחת הרבנות הראשית.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.


תגובות
הוסף רשומת תגובה