דילוג לתוכן הראשי

חדש במחלקת האפיה של נעמן: קולקציית תבניות יציקה לעוגות מעוצבות+ מתכונים נהדרים

 יוצאים מהתבנית



נעמן תבנית יציקה לאפיית עוגה מעוצבת 119.9 שח דגם קלאסיק צילום מיס פטל - שרית נובק


חדש במחלקת האפיה של נעמן: קולקציית תבניות יציקה לעוגות מעוצבות


נעמן, המותג שמוביל, מחדש ומכתיב טרנדים בתחום האירוח והבישול בישראל, גאה להציג מגוון תבניות לאפיית עוגה מעוצבת – מוצר שישמש וישמח אופים מנוסים וחובבי אפייה כאחד. לתבניות המגיעות ב-4 דוגמאות שונות צורה ייחודית, מעניינת ולא שגרתית. הן עשויות יציקת אלומיניום להולכת חום אחידה ולאפייה מהירה ללא הגבלת טמפרטורה. התבניות החדשות בעלות ציפויNON STICK  המאפשר שימוש מופחת בשמן, מונע הידבקות ומבטיח חילוץ העוגה במהירות, בקלות ובשלמות. הגימור המוקפד והאיכותי של התבניות מסייע להשיג תוצאות מרשימות ומדויקות יותר. התבניות מתאימות לאפיית עוגות בחושות ועוגות טורט והן קלות לניקוי.

המותג נעמן מקפיד על סטנדרט ייצור גבוה ושימוש בחומרי גלם איכותיים, תוך בקרת איכות דקדקנית, המבטיחה את טיב המוצר.

מחיר השקה מיוחד – 119.9 ₪.

בתוקף עד 23.9.20 ו/או עד גמר המלאי.

להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ ובאתר.


עוגת שיש

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן

 

 

המצרכים:

330 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפיה

5 ביצים

280 גרם חמאה

250 גרם סוכר

200 גרם שמנת חמוצה

30 גרם אבקת קקאו

1 כפית תמצית וניל

חצי כפית מלח

 

מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אפיה.

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה וסוכר למשך 4-5 דקות. מוסיפים ביצים אחת אחת. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים קמח ואבקת אפיה.

מוסיפים לסירוגין שמנת חמוצה ואת תערובת הקמח לתערובת הביצים.

מחלקים ל-2 קערות.

מוסיפים קקאו לתבנית אחת.

שופכים את התערובות לתבנית, ואופים כ-55-60 דקות.

מצננים מעט ומחלצים מהתבנית.

 

 


עוגת תפוזים

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן


 

המצרכים:

2 כוסות קמח

1.75 כוסות סוכר

גרידה מתפוז אחד

כוס ורבע מיץ תפוזים

3 ביצים

3/4 כוס שמן

2 כפיות אבקת אפיה

קורט מלח


ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.

מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח.

מערבבים בנפרד גרידת תפוז, מיץ תפוזים, ביצים ושמן.

מאחדים את שתי התערובות.

שופכים לתבנית ואופים כ-45 דקות.


עוגת לימון

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן


המצרכים:

2 וחצי כוסות קמח

1.5 כוסות סוכר

1/4 כוס סוכר חום בהיר

1/2 כפית סודה לשתייה

כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

כוס שמן

כוס חלב

4 ביצים

2 כפות גרידת לימון

מיץ מ-2 לימונים

כפית תמצית וניל

 

ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

משמנים תבנית אפיה.

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, סוכר חום, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפיה.

בקערה נפרדת מערבבים שמן, חלב, ביצים, מיץ לימון, גרידת לימון ווניל.

מוסיפים את היבשים לרטובים, כוס בכל פעם. מערבבים לאיחוד.

מעבירים לתבנית אופים 35-40 דקות.

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025

  פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025 פסטיבל היין הרביעי, במושבה בה צמחה תעשיית היין הישראלית המודרנית חוזר ובגדול חמישי 11.9.2025| 18:00 - 23:00 | גן טיול, זכרון יעקב. המועצה המקומית זכרון יעקב בשיתוף עם עמותת התיירות גדעונים ותרבות זמארין גאים להציג את פסטיבל היין של זכרון יעקב 2025  חגיגת יין עם מגוון היקבים והיינות המובילים בישראל פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   הפסטיבל האהוב חוזר בפעם הרביעית וכבר הפך למסורת של ממש. ערב מרגש שמפגיש את מיטב יקבי ישראל עם קהל חובבי יין, באווירה שמחה, באוויר הפתוח, עם הופעות מוזיקה חיה, ואווירה שאין שנייה לה. כ-30 יקבים ישראליים שנבחרו בקפידה יציגו מבחר יינות איכותיים לטעימה ולרכישה במקום, בליווי הופעות מוזיקה לייב. לצד היין דוכני אוכל משובחים בתשלום שיספקו את כל מה שצריך לחוויית טעימות מושלמת באווירה הנהדרת של גן טיול במרכז המושבה זכרון יעקב.   פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   היקבים המשתתפים: יקב גסקון, יקב מבצר עתלית, יקב בן עמי, איש הפסיפלורה, יקב עגור, יקב סימון, יקב גת שומרון, יקב מישאל...

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!

  קיץ נעים וטעים  חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!  עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד • בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות, חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ  לקראת החופש הגדול, כשהילדים בבית והבילויים המשפחתיים בשיאם, מציעה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה הגדולה בישראל, פתרון מתוק, טעים ומשתלם במיוחד: עוגת שוקולד צ'יפס עשירה , הנחשבת לעוגה הבחושה המיוחדת והמעניינת ביותר שניתן למצוא כיום על מדפי הסופר. טעמנו את העוגה והיא מפתיעה בטעמה העשיר. הילדים התלהבו ואמרו שהיא מעולה. אין כמו כוס תה ופרוסת עוגה טעימה, עשירה בשוקולד צ'יפס. אנחנו ניקח אותה לשפת הים בשבת וכולם יהנו ממנה. עוגת שוקולד צ'יפס עשירה של חברת אחוה צילום יעל הא ן מדובר בעוגה יוצאת דופן באיכותה – רכה, לחה ועשירה בכמות יוצאת דופן של שוקולד צ'יפס, המורגשת בכל ביס. זאת, מבלי להתפשר על המחיר: העוגה נמכרת במחיר נגיש ...