דילוג לתוכן הראשי

חדש במחלקת האפיה של נעמן: קולקציית תבניות יציקה לעוגות מעוצבות+ מתכונים נהדרים

 יוצאים מהתבנית



נעמן תבנית יציקה לאפיית עוגה מעוצבת 119.9 שח דגם קלאסיק צילום מיס פטל - שרית נובק


חדש במחלקת האפיה של נעמן: קולקציית תבניות יציקה לעוגות מעוצבות


נעמן, המותג שמוביל, מחדש ומכתיב טרנדים בתחום האירוח והבישול בישראל, גאה להציג מגוון תבניות לאפיית עוגה מעוצבת – מוצר שישמש וישמח אופים מנוסים וחובבי אפייה כאחד. לתבניות המגיעות ב-4 דוגמאות שונות צורה ייחודית, מעניינת ולא שגרתית. הן עשויות יציקת אלומיניום להולכת חום אחידה ולאפייה מהירה ללא הגבלת טמפרטורה. התבניות החדשות בעלות ציפויNON STICK  המאפשר שימוש מופחת בשמן, מונע הידבקות ומבטיח חילוץ העוגה במהירות, בקלות ובשלמות. הגימור המוקפד והאיכותי של התבניות מסייע להשיג תוצאות מרשימות ומדויקות יותר. התבניות מתאימות לאפיית עוגות בחושות ועוגות טורט והן קלות לניקוי.

המותג נעמן מקפיד על סטנדרט ייצור גבוה ושימוש בחומרי גלם איכותיים, תוך בקרת איכות דקדקנית, המבטיחה את טיב המוצר.

מחיר השקה מיוחד – 119.9 ₪.

בתוקף עד 23.9.20 ו/או עד גמר המלאי.

להשיג בחנויות נעמן ברחבי הארץ ובאתר.


עוגת שיש

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן

 

 

המצרכים:

330 גרם קמח

2 כפיות אבקת אפיה

5 ביצים

280 גרם חמאה

250 גרם סוכר

200 גרם שמנת חמוצה

30 גרם אבקת קקאו

1 כפית תמצית וניל

חצי כפית מלח

 

מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית אפיה.

במיקסר עם וו גיטרה מעבדים ביחד חמאה וסוכר למשך 4-5 דקות. מוסיפים ביצים אחת אחת. מוסיפים תמצית וניל ומערבבים.

בקערה נפרדת מערבבים קמח ואבקת אפיה.

מוסיפים לסירוגין שמנת חמוצה ואת תערובת הקמח לתערובת הביצים.

מחלקים ל-2 קערות.

מוסיפים קקאו לתבנית אחת.

שופכים את התערובות לתבנית, ואופים כ-55-60 דקות.

מצננים מעט ומחלצים מהתבנית.

 

 


עוגת תפוזים

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן


 

המצרכים:

2 כוסות קמח

1.75 כוסות סוכר

גרידה מתפוז אחד

כוס ורבע מיץ תפוזים

3 ביצים

3/4 כוס שמן

2 כפיות אבקת אפיה

קורט מלח


ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית.

מערבבים בקערה קמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח.

מערבבים בנפרד גרידת תפוז, מיץ תפוזים, ביצים ושמן.

מאחדים את שתי התערובות.

שופכים לתבנית ואופים כ-45 דקות.


עוגת לימון

 

המתכון באדיבות מיס פטל – שרית נובק

מתאים לתבנית אפייה יציקת אלומיניום מבית נעמן


המצרכים:

2 וחצי כוסות קמח

1.5 כוסות סוכר

1/4 כוס סוכר חום בהיר

1/2 כפית סודה לשתייה

כפית אבקת אפיה

1/2 כפית מלח

כוס שמן

כוס חלב

4 ביצים

2 כפות גרידת לימון

מיץ מ-2 לימונים

כפית תמצית וניל

 

ההכנה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

משמנים תבנית אפיה.

מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר, סוכר חום, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפיה.

בקערה נפרדת מערבבים שמן, חלב, ביצים, מיץ לימון, גרידת לימון ווניל.

מוסיפים את היבשים לרטובים, כוס בכל פעם. מערבבים לאיחוד.

מעבירים לתבנית אופים 35-40 דקות.

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...