דילוג לתוכן הראשי

חדש באתר החרמון – נרשמים לפני שעולים צפונה

 חדש באתר החרמון – נרשמים לפני שעולים צפונה

החורף מתקרב ובאתר החרמון עובדים במרץ על הערכות לפתיחת האתר עם בוא השלג הראשון. בצל התפרצות נגיף הקורונה, ההגבלות והרצון לאפשר פתיחה מסודרת של האתר למבקרים וגולשים תוך הקפדה על הנחיות משרד הבריאות, לראשונה מזה 50 שנות פעילותו של אתר החרמון, יוכלו להגיע להר הגבוהה במדינה רק מי שנרשם  ורכש כרטיסים מראש באתר וזאת בכדי למנוע מצבים של עומסי מבקרים.

צילומי יחצ חורף 2019 דביר להר 

בשנים האחרונות, אתר החרמון עבר שלל שדרוגים והתפתחויות לטובת ציבור המבקרים והגולשים הרבים שפוקדים את האתר בימי החורף המושלגים וגם בחודשי הקיץ. רק בחורף האחרון הושק רכבל הקרוניות החדש שהקפיץ את חווית הבילוי באתר בכל ימות השנה ולמעשה נתן מענה מצוין לשמירה על ריחוק חברתי גם לאחר התפרצות נגף הקורונה. הרכבל מאפשר עליה של משפחות גרעיניות ללא חשש. במהלך הקיץ הגיעו לאתר החרמון אלפי מבקרים מרחבי הארץ שנהנו מכל רגע וחשו ביטחון מלא באוויר הפתוח, אך מספרי המבקרים ביום קיץ עמוס מתגמדים לעומת מספר המבקרים ביום חורף מושלג. 

לאורך הקיץ וגם בימי הסגר האחרון, עומלים מוחות רבים על תכנון והערכות לפתיחת האתר בחורף. "הבשורה החשובה עליה חייבים לשמוע כל תושבי מדינת ישראל היא שלראשונה החורף, ייאלצו המבקרים והגולשים לבצע הזמנה / רישום, רכישת כרטיסים ותשלום מראש באתר האינטרנט של החרמון ברגע שיחליטו להצפין לחרמון", ציין רפאל נווה מנכ"ל אתר החרמון. 

הגבלות והנחיות משרד הבריאות, מחייבות את אתר החרמון לבצע שינויים קיצוניים בכדי שיוכלו לאפשר פעילות סדירה של האתר בצל נגיף הקורונה. השינוי המרכזי והמהותי ביותר הוא הזמנה / רישום, רכישת כרטיסים ותשלום מראש באתר האינטרנט לפני יציאה צפון לאתר החרמון. מבקרים שלא ירשמו לא יוכלו ליהנות מבילוי בשלג הישראלי. המערכת תעבוד על פי מכסה מותרת, ברגע שהמכסה תתמלא, יאלצו המבקרים לדחות את הגעתם למועד אחר.

השקעות נרחבות בוצעו לטובת הקמת מערכות מחשוב מתקדמות שיאפשרו הרשמה מראש וגם רכישת כרטיסים מבעוד מועד. בנוסף, באתר תופעל סיירת אכיפה על ההנחיות שכוללות ריחוק חברתי, עטית מסכה על האף והפה והקפדה על היגיינה. 

"בחרמון אולי יהיה קל יותר לכל המבקרים לעטות מסכה ולהקפיד על היגיינה וזאת מכיוון שכולם  גם ככה עטופים ומכוסים מכף רגל עד ראש והמסכה יכולה לשמש כשכבת הגנה מהקור העז ששורר בפסגת החרמון בגובה 2040 מ'". ציינה מיקי ענבר סמנכ"לית השיווק באתר החרמון.

איך זה עובד?

נכנסים לאתר האינטרנט של החרמון http://www.skihermon.co.il/

ונרשמים.


שעות פעילות: 08:00- 16:00 (כניסת רכבים עד 15:00) בכל ימות השבוע.

איך מגיעים: כביש 90, עוברים את קרית שמונה, בקניון נחמיה – צומת המצודות - ימינה לכביש 99, עוברים את הבניאס ופונים שמאלה לכביש 988 לכיוון נווה אטיב, עד מג'דל שמס בכניסה לכפר פונים שמאלה לכביש 98 - כביש הגישה לאתר.


לפרטים נוספים: 1599-550-560 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...