דילוג לתוכן הראשי

מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים

 מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים 




הטעמים: איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים. בואו להתפנק עם מתכונים למקלות שניצל, ופטריות מצופות


מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים.  

פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. 

בואו להתפנק עם מתכון למקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני.


נפטון - סדרה חדשה של ציפויים לשניצל. צילום - מיכאל כץ


טעמי סדרת "ציפוי לשניצל":

  • וינאיפירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד),  תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול


נפטון - פירורי לחם בסגנון וינאי צילום מיכאל כץ

  • ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום


נפטון -- ציפוי לשניצל בסגנון ים תיכוני צילום מיכאל כץ

  • איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק



נפטון - פירורי לחם בסגנון איטלקי צילום מיכאל כץ

  • קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב


נפטון - פרורי לחם קלאסי בתוספת שומשום. צילום מיכאל כץ

  • פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך


נפטון - פירורי לחם - פאנקו בסגנון יפני . צילום מיכאל כץ

  • מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול


נפטון - פירורי לחם מוזהבים צילום מיכאל כץ

התנסות אישית

שניצל ופירה, זו המנה האהובה עלי. מה יותר טעים מכך? השתמשנו בפרורים מהסדרה. בחרנו ב"קלאסי בתוספת שומשום" אין צורך להוסיף דבר. התבלינים כבר בפנים. פשוט טובלים בביצה ובתערובת, מטגנים ואוכלים מיד. חוות הדעת היתה שהטעם מעולה ומשביח את השניצל. 
מומלץ בחום.




כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.  


מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של  260 גרם). 


להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 


"נפטון" מציעה שני מתכונים נהדרים וטעימים עם ציפוי שניצל: מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני


 מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום


צילום שניצלונים - freepik

מצרכים:

8 שניצלים עבים

1/2 כוס קמח

2 ביצים טרופות

3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון

שמן לטיגון


אופן ההכנה:

  • לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם

  • לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה

  • לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ

  • להגיש עם רטבים שאוהבים 



פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני


צילום מנה: pixabay


מצרכים:
2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)


לבלילה

1 כוס מים או סודה

3/4 כוס קמח

1/2 כוס קורנפלור

שמן לטיגון


לציפוי:

2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"


אופן ההכנה:

  • לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה

  • לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם

  • לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)

  • לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג

** לזכור שהפטריות מאוד חמות לאחר הטיגון, ומומלץ להמתין כמה דקות לפני הגשתן


***


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.




תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025

  פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025 פסטיבל היין הרביעי, במושבה בה צמחה תעשיית היין הישראלית המודרנית חוזר ובגדול חמישי 11.9.2025| 18:00 - 23:00 | גן טיול, זכרון יעקב. המועצה המקומית זכרון יעקב בשיתוף עם עמותת התיירות גדעונים ותרבות זמארין גאים להציג את פסטיבל היין של זכרון יעקב 2025  חגיגת יין עם מגוון היקבים והיינות המובילים בישראל פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   הפסטיבל האהוב חוזר בפעם הרביעית וכבר הפך למסורת של ממש. ערב מרגש שמפגיש את מיטב יקבי ישראל עם קהל חובבי יין, באווירה שמחה, באוויר הפתוח, עם הופעות מוזיקה חיה, ואווירה שאין שנייה לה. כ-30 יקבים ישראליים שנבחרו בקפידה יציגו מבחר יינות איכותיים לטעימה ולרכישה במקום, בליווי הופעות מוזיקה לייב. לצד היין דוכני אוכל משובחים בתשלום שיספקו את כל מה שצריך לחוויית טעימות מושלמת באווירה הנהדרת של גן טיול במרכז המושבה זכרון יעקב.   פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   היקבים המשתתפים: יקב גסקון, יקב מבצר עתלית, יקב בן עמי, איש הפסיפלורה, יקב עגור, יקב סימון, יקב גת שומרון, יקב מישאל...

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!

  קיץ נעים וטעים  חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!  עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד • בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות, חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ  לקראת החופש הגדול, כשהילדים בבית והבילויים המשפחתיים בשיאם, מציעה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה הגדולה בישראל, פתרון מתוק, טעים ומשתלם במיוחד: עוגת שוקולד צ'יפס עשירה , הנחשבת לעוגה הבחושה המיוחדת והמעניינת ביותר שניתן למצוא כיום על מדפי הסופר. טעמנו את העוגה והיא מפתיעה בטעמה העשיר. הילדים התלהבו ואמרו שהיא מעולה. אין כמו כוס תה ופרוסת עוגה טעימה, עשירה בשוקולד צ'יפס. אנחנו ניקח אותה לשפת הים בשבת וכולם יהנו ממנה. עוגת שוקולד צ'יפס עשירה של חברת אחוה צילום יעל הא ן מדובר בעוגה יוצאת דופן באיכותה – רכה, לחה ועשירה בכמות יוצאת דופן של שוקולד צ'יפס, המורגשת בכל ביס. זאת, מבלי להתפשר על המחיר: העוגה נמכרת במחיר נגיש ...