דילוג לתוכן הראשי

"נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" – שישדרג כל טוסט, פסטה או כריך!


 

למה שלא תחליפו את הקטשופ, את העגבניות המרוסקות או את רכז העגבניות – בממרח עגבניות מתובל? 

חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים, משיקה ממרח חדש - "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית". הממרח הטעים והאיכותי, המצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה, ישדרג כל טוסט, פסטה או כריך! הממרח פרווה, מתאים לכל מאכל והוא ללא מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל. 

 

נפטון - ממרח עגבניות עם שמן זית. צילום - מיכאל כץ

אני הכנתי עם הממרח מעדן חצילים וגבינות קל הכנה וטעים מאד.

להלן המתכון:

מצרכים
2
חצילים מוארכים פרוסים לפרוסות של כסנטימטר
6 כפות גדושות של ממרח עגבניות נפטון
4
שיני שום כתוש
½
קופסת בולגרית חתוכה לקוביות קטנות
5
פרוסות מוצרלה
6
פטריות חתוכות לפרוסות
מעט שמן זית
½
כפית סוכר
עלי בזיליקום טריים וקצוצים
1
כפית אורגנו
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מניחים את פרוסות החציל בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה אותה מברישים במעט שמן זית. גם את הפרוסות יש להבריש בשמן זית. אופים בתנור על חום של 180 מעלות כחצי שעה, עד שמזהיב. בסיר קטן מכניסים את ממרח העגבניות, מוסיפים את הסוכר ואת האורגנו, הבזיליקום, המלח והפלפל מערבבים על אש נמוכה מספר דקות. אם יש צורך מוסיפים מעט מים. לאחר כעשר דקות מוסיפים את פרוסות הפטריות לעוד שלוש דקות.
מוציאים את פרוסות החצילים, מניחים על כל פרוסת חציל כף מרוטב העגבניות והפטריות, מספר קוביות גבינה בולגרית וקרעי פרוסת מוצרלה. מחזירים לתנור לעשר דקות.

 


 

"נפטון" מציעה מתכון לקסדייה (טוסט מקסיקני של טורטייה מטוגנת) עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת - לה אפשר לשדך זיתים, פטריות, תירס, בצל מטוגן (או לא), ועוד. קסדייה Quesadilla)) היא מאכל מקסיקני העשוי מטורטייה ממולאת (גבינה, ירקות ותבלינים. לעתים מכינים עם בשר). מקובל להכינה עם שתי טורטיות שביניהן גבינה, או עם טורטייה אחת - שמקפלים לחצי במהלך ההכנה.

 

כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

  

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.

 

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 

 

"נפטון" מציעה מתכון להכנת קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת

 

קסדייה - עם ממרח עגבניות של נפטון צילום מנה – pixabay

מצרכים:

6 טורטיות קטנות או 3 גדולות

1 צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של נפטון

250 גרם גבינת מוצרלה מעושנת

מעט שמן זית

גיוון: פטריות שמפיניון פרוסות, גרגרי תירס, זיתים, בצל טרי פרוס, בצל מטוגן, רצועות פלפל קלוי, טונה ועוד

 

אופן ההכנה:

  • משמנים במעט שמן מחבת - שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה. מחממים ומניחים במחבת טורטייה אחת
  • מורחים עליה ממרח עגבניות, ומפזרים גבינה מעל (אם רוצים אחת מהתוספות, מוסיפים בשלב זה). משאירים שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות
  • מכסים בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן
  • מטגנים 2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה. הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות, להזהבה
  • חותכים באמצע או למשולשים, ומגישים

** אם מכינים עם טורטייה גדולה: מורחים את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר.

 

***

 

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...