דילוג לתוכן הראשי

"נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית"+ מתכונים

 "נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית"


הממרח הירוק נהדר לתיבול עוף, פסטה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים ומבחר כריכים!








חברת "נפטון" משיקה ממרח חדש: "ממרח זעתר בתוספת שמן זית". הממרח הירוק והטעים מצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה. הוא נהדר לתיבול מגוון מאכלים ותבשילים ובהם עוף, פסטה, תפוחי אדמה, ירקות מבושלים ומבחר כריכים! הממרח פרווה, ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל. חברת "נפטון" (1990) מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים.


ממרח זעתר. צילום - סטודיו X


לרגל ההשקה "נפטון" מציעה מתכונים קלים ומהירי הכנה של עוף עסיסי מתובל בממרח זעתר, וטוסט פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, ממרח זעתר ומנגולד.


כשרות - פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ. 

אני השתמשתי בממרח כתוספת למנת שניצל ופירה. פשוט מרחתי על השניצל להוספת טעם ופיקנטיות וזה נהדר!




"נפטון" מציעה מתכונים עם ממרח זעתר:

עוף עסיסי מתובל בממרח זעתר


עוף עם ממרח זעתר. צילום - PIXABAY

מצרכים:

8 שוקיים של עוף או 6 כרעיים (אפשר גם וגם)

1 צנצנת "ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של נפטון

** אפשר להוסיף לתבנית העוף תפוחי אדמה שבושלו במי מלח למשך 20 דקות, ואז לחתוך אותם לרבעים או לשמיניות



אופן ההכנה:


  • לעסות את העוף בממרח הזעתר, ולהשרות 4 שעות (רצוי לילה) במקרר. חצי שעה לפני הצלייה יש להוציא את העוף מהמקרר

  • לחמם תנור ל-200 מעלות

  • להניח בתבנית או שתיים את העוף – עור כלפי מעלה. לצקת מעל את הנוזלים שנותרו בקערת ההשרייה 

  • להנמיך את חום התנור ל-190 מעלות

  • לצלות כחצי שעה. להפוך את העוף. אם חסרים נוזלים בתבנית – להוסיף 5 כפות מים מעורבבות עם 3 כפות שמן זית

  • להמשיך לצלות עוד 15-30 דקות, עד שהעוף משחים

** אם מוסיפים תפוחי אדמה: יש להניחם בתבנית ומעליהם להניח את העוף. את נוזלי המשרה יש לערבב מראש עם 1/2 כוס מים + 1/4 כוס שמן זית, ואז לצקת אותם מעל.


טוסט פריך עם גבינת שמנת, מוצרלה, מנגולד וממרח זעתר


טוסט גבינה עם ממרח זעתר. צילום - FREEPIK


מצרכים (ל-4 טוסטים):

8 פרוסות לחם קסטן לבן, או חלה

1 צנצנת "ממרח זעתר בתוספת שמן זית" של "נפטון"

גבינת שמנת טבעית 25% שומן

גבינת מוצרלה, פרוסה (1-2 פרוסות לטוסט, תלוי בקוטר ובעובי הגבינה)

2 - 3 עלים של מנגולד, חלוטים וסחוטים


אופן ההכנה:

למרוח 4 פרוסות בממרח זעתר

למרוח 4 פרוסות בנדיבות בגבינת השמנת. להניח מעל פרוסה אחת או שתיים של מוצרלה

להניח מעל מנגולד סחוט, ולכסות בפרוסה עם ממרח הזעתר

להניח את הטוסטים בתוך נייר אפייה, ולהעביר לטוסטר לחיץ

לטסטר כמה דקות, עד שהטוסט מזהיב והגבינה נמסה (הזמן משתנה בין טוסטר לטוסטר, בהתאם לעוצמתו)


***


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.











תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים- ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00

  יפן בירושלים חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה  הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00 הארוקון 25 בבנייני האומה צילום אנסטסיה שבח עשור לכנס הארוקון 2025 לאנימה, מנגה ותרבות יפן! הכנס יתקיים בפורים 16.3 בבנייני האומה בירושלים. אלפי מעריצים וחברי הקהילה מכל רחבי הארץ וגם מחו"ל, בשלל גילאים, צפויים לעלות לבירה ולהשתתף בחגיגה הגדולה בפורים, עם תחפושות צבעוניות וייחודיות שנעשו בעבודת יד, אביזרים ואיפור תואם. מלאי התרגשות והתלהבות יגיעו אוהבי אנימה להנות מאירוע ייחודי שכולו יפן ויכלול תחרות תחפושות, מגוון הרצאות, סדנאות מרתקות, תחרויות וטורנירים, הופעות, סרטים והמון הפתעות. בארגון אמא"י, יוזמי ומפיקי האירוע,  מצפים לאלפי מעריצים שיגיעו להנות מחגיגה אמיתית וייחודית שאין כמותה בישראל, זאת במטרה להפוך לחלק משמעותי ממעצמת האנימה העולמית ולהשוותה לרמת הכנסים העולמיים כמו קומיקון המפורסם, כנס MCM בלונדון ועוד המושכים אליהם מעריצים רבים ואוהבי הז'אנר מכל רחבי העולם. אורי מרקוביץ' - יושב ראש ארגון אמא"י: "ב2015 כשי...