דילוג לתוכן הראשי

השווארמה של הפטריות עכשיו במקרר הירקות

 השווארמה של הפטריות עכשיו במקרר הירקות

לראשונה בישראל – מציגה מרינה פטריות הגליל שווארמה טבעונית, מפטריות טריות * פיתוח של חטיבת המזון "מרינה גורמה" מיוצרת מ-67% פטריות טריות, בטעם שיצליח לבלבל גם את חובבי הז'אנר בגרסה הבשרית * את השווארמה ניתן למצוא במקרר הירקות ברשתות המזון ובסופרים  

מארז שווארמה פטריות מרינה גורמה צ. רפי לוינסון

חטיבת המזון של חברת 'מרינה פטריות הגליל' הממוקמת במושב חוסן בגליל המערבי, החלה לייצר מוצרים מוגמרים על בסיס פטריות טריות לפני כשנה. את הביכורים קטף המבורגר הפטריות של מרינה, שמצליח לקצור שבחים רבים ותופס את מקומו במטבח הישראלי. כעת יוצאת למדפים, "שווארמה פטריות טבעונית", הראשונה מסוגה בישראל, מכילה 67% פטריות טריות, בצל מטוגן, נתחי סויה ותבלינים. המוצר מופחת נתרן ועומד בתנאי הסף של משרד הבריאות. 

מומלץ להגיש את השווארמה בהליך  חימום קצר על מחבת או בתנור ולהשגת אפקט אידוי מומלץ על הוספת רבע כוס מים למחבת. טיגון במים לפני ההגשה, פותח את טעמי השווארמה וריח נפלא ממלא את המטבח. 

שווארמה פטריות מרינה בחצי פיתה צ. רפי לוינסון סטיילינג בן עייש ושירן פינטו

במבחני טעימה שנערכו לאחרונה עם מיטב השפים בארץ, קיבל המוצר ציון, מצוין והוגדר כבעל "טעם משובח". המוצר נארז במפעל באריזה באווירה מבוקרת (MAP). המוצר מצונן ומוכן לאכילה, בעל חיי מדף ארוכים של עשרים ואחת יום.

"שווארמה פטריות היא עוד מוצר מוצלח שלנו לקהל הטבעוני, למחפשים תחליפי בשר ופתרון נפלא למשפחות עם ילדים. למוצר שפע יתרונות בריאותיים, והטעם נהדר. ככלל, הקהל הישראלי אוהב מאוד פטריות ובמשך 30 שנות פעילות החברה, אנו עדים למגמה מובהקת של עליית צריכת הפטריות בישראל מ-05 גרם לשנה לנפש ל 1.7 ק"ג לשנה, זו כשלעצמה צמיחה מרשימה.  השווארמה החדשה מצטרפת להמבורגר ובמקביל אנו מפתחים  מוצרים נוספים על בסיס פטריות מרינה המשובחות". ציין רוני סופר סמנכ"ל השיווק, מרינה פטריות הגליל.  

באריזה 330 גר', מתאים כתוספת לארוחה או כמנה עיקרית. מחיר מומלץ לצרכן – 29.90 ₪ ליחידה. (כשר למהדרין) ניתן למצוא במקרר הירקות ברשתות השיווק.

שווארמה פטריות מרינה בלאפה לפני הגלגול צ. רפי לוינסון. סטיילינג. בן עייאש ושירן פינטו

המלצת הגשה: שווארמה פטריות בטורטייה / לאפה. יש לחמם את השווארמה על מחבת בתוספת רבע כוס מים, להקפיץ קלות. להניח על טורטייה שחוממה מראש, מעל להוסיף ירקות, רטבים, לגלגל וליהנות. בתאבון! 

שווארמה פטריות מרינה בלאפה צ. רפי לוינסון סטיילינג בן עייש ושירן פינטו

פטריות, למה מומלץ לאכול אותן?

  • פטריות עשירות בנוגדי חמצון כמו סלניום וגלוטתיון –מחקרים הראו שיכולים להגן על התאים מפני נזק ומפחיתים מחלות כרוניות ודלקת.

  • בפטריות כמות גדולה של נוגדי חמצון המסייעים לגוף להילחם בתופעות הזדקנות ומונעים התפתחות תאים סרטניים.

  • פטריות מכילות כמות גבוהה של ויטמין D,  המסייע בבריאות העיניים ובחיזוק עצמות השלד.

  • פטריות מגבירות את רמת האנרגיה ע"י חומרים מזינים שמשפרים את  תחושת הגוף ומפחיתים עייפות, פטריות מחזקות את מערכת החיסון, מונעות התפתחות דלקות ומקלות על כאבי פרקים.

  • בפטריות כמות גבוהה של מינראליים חיוניים: מגנזיום אשלגן וכמות נדיבה של ויטמינים מקבוצת B.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025

  פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025 פסטיבל היין הרביעי, במושבה בה צמחה תעשיית היין הישראלית המודרנית חוזר ובגדול חמישי 11.9.2025| 18:00 - 23:00 | גן טיול, זכרון יעקב. המועצה המקומית זכרון יעקב בשיתוף עם עמותת התיירות גדעונים ותרבות זמארין גאים להציג את פסטיבל היין של זכרון יעקב 2025  חגיגת יין עם מגוון היקבים והיינות המובילים בישראל פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   הפסטיבל האהוב חוזר בפעם הרביעית וכבר הפך למסורת של ממש. ערב מרגש שמפגיש את מיטב יקבי ישראל עם קהל חובבי יין, באווירה שמחה, באוויר הפתוח, עם הופעות מוזיקה חיה, ואווירה שאין שנייה לה. כ-30 יקבים ישראליים שנבחרו בקפידה יציגו מבחר יינות איכותיים לטעימה ולרכישה במקום, בליווי הופעות מוזיקה לייב. לצד היין דוכני אוכל משובחים בתשלום שיספקו את כל מה שצריך לחוויית טעימות מושלמת באווירה הנהדרת של גן טיול במרכז המושבה זכרון יעקב.   פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   היקבים המשתתפים: יקב גסקון, יקב מבצר עתלית, יקב בן עמי, איש הפסיפלורה, יקב עגור, יקב סימון, יקב גת שומרון, יקב מישאל...

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!

  קיץ נעים וטעים  חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!  עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד • בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות, חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ  לקראת החופש הגדול, כשהילדים בבית והבילויים המשפחתיים בשיאם, מציעה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה הגדולה בישראל, פתרון מתוק, טעים ומשתלם במיוחד: עוגת שוקולד צ'יפס עשירה , הנחשבת לעוגה הבחושה המיוחדת והמעניינת ביותר שניתן למצוא כיום על מדפי הסופר. טעמנו את העוגה והיא מפתיעה בטעמה העשיר. הילדים התלהבו ואמרו שהיא מעולה. אין כמו כוס תה ופרוסת עוגה טעימה, עשירה בשוקולד צ'יפס. אנחנו ניקח אותה לשפת הים בשבת וכולם יהנו ממנה. עוגת שוקולד צ'יפס עשירה של חברת אחוה צילום יעל הא ן מדובר בעוגה יוצאת דופן באיכותה – רכה, לחה ועשירה בכמות יוצאת דופן של שוקולד צ'יפס, המורגשת בכל ביס. זאת, מבלי להתפשר על המחיר: העוגה נמכרת במחיר נגיש ...