דילוג לתוכן הראשי

חברת "ביכורים מזון ומאפה" מציעה ליהנות מ"לחמניות פשתן" טריות ודלות מאוד בפחמימה, ללא נקיפות מצפון

 לחמניות הפשתן הטריות של חברת "ביכורים מזון ומאפה" הן פלא ממש. לחמנייה רכה, טעימה מאד ורק עם 1.5 גרם פחמימה! לאכול ללא שום נקיפות מצפון.



אני אוהבת לחצות אותה, להוסיף חביתה וסלט ויש לי ארוחת בוקר משביעה ונהדרת.



ואפשר, כמובן, גם כריכים מתוחכמים יותר כמו לחמניית פשתן עם מוצרלה נמסה, ירקות מוקפצים ופטריות צלויות. מה דעתכם לנסות?

חברת "ביכורים מזון ומאפה", המתמחה בלחמים ולחמי בריאות, מציעה ליהנות מ"לחמניות פשתן" דלות מאוד בפחמימות ועשירות באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, מלאות בכל טוב.


ביכורים מזון ומאפה - לחמניות פשתן. צילום - אייל קרן

הלחמניות עשויות מזרעי פשתן זהובים מקנדה. בלחמנייה יש כ-1.5 גרם פחמימה בלבד. מאחר והלחמניות גם נטולות סוכר וממתיקים, הן בעלות ערך גליקמי נמוך והן מתאימות גם לתזונת סוכרתיים, למי ששומרים על משקלם ולמי שתזונתם דלה בפחמימות.

הלחמניות נארזות טריות באריזה שומרת טריות, המאפשרת חיי מדף של למעלה מחצי שנה, ללא הקפאה. ניתן להשיג גם לחם טרי ופרוס, ולחמים קפואים. ללחמנייה מרקם מיוחד, מי שאוהב מרקם קראנצ'י – מומלץ שיטסטר את הלחמנייה. 

מחיר: כ-22 ש"ח לאריזת לחמניות במשקל 250 גרם.

להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה:  https://www.bikurim.co.il/


"ביכורים" מציעה מתכון ללחמנייה עם פטריות צלויות ופלפלים ובצל סגול מוקפצים, חמאה וגבינת מוצרלה נמסה

באדיבות המתכונאית אריקה לוי


לחמנייה עם פטריות צלויות ופלפלים ובצל סגול מוקפצים, חמאה וגבינת מוצרלה נמסה. צילום - PEXELS

מצרכים:


לחמניות פשתן חצויות

פרוסות של גבינת מוצרלה (2 פרוסות ללחמנייה)

בצל סגול – פרוס, מוקפץ בשמן זית

פלפל אדום, פרוס, מוקפץ בשמן זית

פטריות מלך, פרוסות דק, צלויות בפלאנצ'ה עם מעט שמן זית

** אפשר להוסיף שבבי סויה מסוג "שווארמה", עשויות עפ"י ההוראות


אופן ההכנה:

  • להניח את חצאי הלחמנייה בתבנית אפייה מרופדת ברדיד אלומיניום ומעליו נייר אפייה

  • למרוח כל חצי בחמאה. מעל אחד החצאים לפזר מעט מלח אטלנטי גס, אורגנו או טימין, שום גבישי ופפריקה (מתוקה, מעושנת או חריפה)

  • לאפות בתנור ב-150 מעלות כ-10 דקות

  • להוציא ולהניח על כל חצי: פרוסת מוצרלה, פטרייה, פלפל ובצל, ולהניח מעל עוד פרוסת מוצרלה. מי שרוצה להוסיף שבבי שווארמה מסויה – זה הזמן. להניח מעל את החצי השני של הלחמניה

  •  להגביר את חום התנור ל-180 מעלות ולאפות כ-15 דקות, עד שהגבינה נמסה

 

 


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...