דילוג לתוכן הראשי

מגוון התבלינים של "נפטון" ישדרגו לכם את ארוחות ראש השנה וחגי תשרי+ מתכון להכנת גולאש הונגרי

 לראש השנה תכינו כמות כפולה כי כולם יבקשו תוספת! 


"נפטון" מציעה לשדרג כל מנה עם מגוון תבלינים ובהם תערובת תיבול לאורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים ושמיר מיובש

לראש השנה תכינו כמות כפולה כי כולם יבקשו תוספת! חברת "נפטון" מציעה ליהנות ממגוון תבלינים ותיבולים שישדרגו כל מנה ובהם תערובת תיבול להכנת אורז מרוקאי, פפריקה מתוקה, טאפנד זיתים ירוקים למבחר מנות ראשונות ושמיר מיובש - לתיבול עוף, דג, פשטידות ומבחר תוספות. לכבוד החג, נפטון גם מפנקת עם מתכון לגולאש הונגרי חגיגי!


נפטון - תיבולים לחגי תשרי. צילום - נפטון

התבלינים, התערובת והממרח ללא תוספות של חומרים משמרים או צבעי מאכל. את מוצרי "נפטון" (משנת 1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, אפשר להשיג ברשתות שיווק ובחנויות מובחרות. כשרות פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף/ בד"ץ העדה החרדית / כשרות מהדרין רבנות באר שבע.

בין המוצרים:

  • "תערובת לתיבול אורז בסגנון מרוקאי": תערובת תיבול חדשה, להכנת אורז בקלות, במהירות ובנוחות. מכילה, בין השאר, בצל מיובש, עדשים, צימוקים כהים, שקדים, חומוס הודי (צ'אנה דאל), שמן, פפריקה, מלח ותבלינים. מספיק להוסיף חצי כוס מהתערובת לכוס אורז (מתכון מנצח בגב האריזה). מחיר: 15.90 ש"ח (לאריזה במשקל 140 גרם).


תערובת לתיבול אורז בסגנון מרוקאי. צילום - סטודיו X

צילום מנה – PIXABAY


  • "פפריקה מתוקה": 100% פפריקה איכותית מתוקה. מתאימה לתיבול מבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).

נפטון - פפריקה מתוקה מרוקאית בשמן. צילום - מיכאל כץ

  • "פפריקה מתוקה בשמן בסגנון מרוקאי": פפריקה מתוקה עם שמן. מתאימה למבחר מאכלים ותבשילים חמים, פושרים או קרים, לסלטים, לממרח חומוס ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 150 גרם).

  • "שמיר": 100% עלי שמיר מיובשים. מתאים למבחר מאכלי בשר, עוף, דגים, פשטידות, מאפים חלביים ומבחר תוספות כמו תפוחי אדמה, פסטה ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (למיכל במשקל 25 גרם).

נפטון - שמיר. צילום - נפטון

  • "ממרח טאפנד זיתים ירוקים": מתאים לתיבול סלטים קרים או חמים, לכריכים ולטוסטים, לפסטות ועוד. מכיל בין השאר זיתים ירוקים, שמן זית, שמן קנולה, תבלינים, סוכר, רכז לימון ועוד. מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח (לצנצנת במשקל 180 גרם)

נפטון - טאפנד זיתים ירוקים. צילום - מיכאל כץ


אני השתמשתי בפפריקה לתיבול תבשיל קלסי של נקניקיות ותפ"א ואין כמו פפריקה מתוקה להוסיף טעם וצבע. יצא מצוין!


בממרח הטאפנד זיתים ירוקים השתמשנו לשדרוג הכריכים ואכן הם הרבה יותר טעימים.






לכבוד החג, "נפטון" מציעה מתכון נהדר להכנת גולאש הונגרי חגיגי

באדיבות המתכונאית אריקה לוי


גולאש הונגרי. צילום - PIXABAY

מצרכים:

1.5 ק"ג בשר בקר לבישול ארוך (כתף, אסאדו וכד'), חתוך לקוביות בינוניות

1- 2 פלפלים (ירוק, אדום או צהוב), חתוכים לקוביות

1/4 כוס שמן 

1 כפית מלח

1/2 – 1 כפית פלפל שחור של "נפטון"

3 - 4 כפות פפריקה מתוקה של "נפטון"

שיניים קלופות מראש שום שלם

2 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות בינוניות

1/2 – 1 כוס מרק (ירקות/עוף/בשר)

1 כוס יין אדום יבש או חצי יבש

1/2 כוס עגבניות מרוסקות איכותיות

** גיוון: להחליף חלק מהפפריקה בפפריקה מעושנת או בפפריקה חריפה של "נפטון". מי שאוהב יכול להוסיף גם 1/2 כפית זרעי קימל של "נפטון"

אופן ההכנה:

  • לחמם סיר בינוני-גדול. להוסיף שמן. לטגן ולהשחים את הבשר מכל הצדדים, בכמה סבבים. להוציא לקערה

  • באותו סיר לטגן את הבצל (להוסיף עוד שמן אם צריך). להוסיף את הפלפלים והשום ולטגן עד שהם מתחילים להתרכך. להוסיף את העגבניות ואת התבלינים, ולטגן עוד 2 – 3 דקות

  • להוסיף את הבשר (כולל הנוזלים שיצאו מהם), ולערבב. להוסיף יין ומרק. על הנוזלים לכסות את הבשר ועוד קצת. אם חסרים נוזלים, להוסיף עוד מעט מרק או מים

  • להביא לרתיחה ולטעום את הנוזלים. אם חסר מלח או תיבול – לתקן תיבול 

  • לכסות את הסיר, להנמיך להבה ולבשל מכוסה במשך שעתיים וחצי, עד שהבשר רך

הערות: 

  • אפשר ואף רצוי להכין מראש. לחמם על אש נמוכה

  • אפשר להקפיא

  • אפשר להוסיף, בשעה האחרונה, קוביות של תפוחי אדמה. לא להקפיא עם תפוחי האדמה

  • אפשר להגיש עם ניוקיס, שהוכנו בנפרד

***


"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספת של מונוסודיום גלוטמט וצבעי מאכל. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!

  קיץ נעים וטעים  חברת "אחוה" משווקת עוגת שוקולד צ'יפס עשירה – הבחושה הכי איכותית על המדף!  עוגת שוקולד צ'יפס של אחוה יוצאת דופן בכמות המילוי והשוקולד צ'יפס ובמחיר משתלם במיוחד • בנוסף משווקת אחוה מגוון מוצרים המתאימים לבילוי מחוץ לבית בקיץ, החל מעוגות אישיות ארוזות, חטיפי חלוה, סירופים לשתייה וטחינה בבקבוק לחיץ  לקראת החופש הגדול, כשהילדים בבית והבילויים המשפחתיים בשיאם, מציעה חברת "אחוה", יצרנית הטחינה, חלוה ודברי המאפה הגדולה בישראל, פתרון מתוק, טעים ומשתלם במיוחד: עוגת שוקולד צ'יפס עשירה , הנחשבת לעוגה הבחושה המיוחדת והמעניינת ביותר שניתן למצוא כיום על מדפי הסופר. טעמנו את העוגה והיא מפתיעה בטעמה העשיר. הילדים התלהבו ואמרו שהיא מעולה. אין כמו כוס תה ופרוסת עוגה טעימה, עשירה בשוקולד צ'יפס. אנחנו ניקח אותה לשפת הים בשבת וכולם יהנו ממנה. עוגת שוקולד צ'יפס עשירה של חברת אחוה צילום יעל הא ן מדובר בעוגה יוצאת דופן באיכותה – רכה, לחה ועשירה בכמות יוצאת דופן של שוקולד צ'יפס, המורגשת בכל ביס. זאת, מבלי להתפשר על המחיר: העוגה נמכרת במחיר נגיש ...

פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025

  פסטיבל היין הרביעי של זכרון יעקב לשנת 2025 פסטיבל היין הרביעי, במושבה בה צמחה תעשיית היין הישראלית המודרנית חוזר ובגדול חמישי 11.9.2025| 18:00 - 23:00 | גן טיול, זכרון יעקב. המועצה המקומית זכרון יעקב בשיתוף עם עמותת התיירות גדעונים ותרבות זמארין גאים להציג את פסטיבל היין של זכרון יעקב 2025  חגיגת יין עם מגוון היקבים והיינות המובילים בישראל פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   הפסטיבל האהוב חוזר בפעם הרביעית וכבר הפך למסורת של ממש. ערב מרגש שמפגיש את מיטב יקבי ישראל עם קהל חובבי יין, באווירה שמחה, באוויר הפתוח, עם הופעות מוזיקה חיה, ואווירה שאין שנייה לה. כ-30 יקבים ישראליים שנבחרו בקפידה יציגו מבחר יינות איכותיים לטעימה ולרכישה במקום, בליווי הופעות מוזיקה לייב. לצד היין דוכני אוכל משובחים בתשלום שיספקו את כל מה שצריך לחוויית טעימות מושלמת באווירה הנהדרת של גן טיול במרכז המושבה זכרון יעקב.   פסטיבל היין בזכרון יעקב צילום פוטו יהב   היקבים המשתתפים: יקב גסקון, יקב מבצר עתלית, יקב בן עמי, איש הפסיפלורה, יקב עגור, יקב סימון, יקב גת שומרון, יקב מישאל...