דילוג לתוכן הראשי

הכירו את מותג הטחינה החדש 'טחינה טורקיז'- טחינה גולמית באיכות פרמיום+ מתכון לעוגיות טחינה שוקולד


 טחינה טורקיז צילום ברוך נאה סטראטג׳יק דיזיין


בישראל טחינה הינה מצרך נפוץ ואהוב. אנחנו משתמשים בטחינה למגוון רחב של מאכלים וכולנו רוצים טחינה איכותית וטובה. כית, מצטרפת למדפים טחינת פרמיום חדשה טחינה "טורקיז".

השתמשתי בה להכנת סלט חצילים וטחינה ולהכנת עוגיות שוקולד- טחינה והיא מצוינת. בעלת מרקם עדין ואחיד והיא טעימה מאד. מסתבר שלא רק במשפחה שלי חושבים כך. במבחן טעימה שביצע מכון המחקר נתיב יועצים עלה המותג החדש בטעמו וגבר על מותגים ותיקים רבים.



מדף הטחינות הגולמיות עומד בפני שינוי, עם כניסתנו של מותג חדש ומבטיח שמושק לראשונה בישראל תחת השם טחינה 'טורקיז'. הטחינה החדשה, באיכות של טחינה פרמיום, בעלת גוון לבן ונקי, ובטעם עדין ומיוחד של שומשום פרמיום טרי ואיכותי. מרקם הטחינה עדין ואחיד והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון לפי הטעם. הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב כחול ים תיכוני אותנטי.

במבחן טעימה שביצע מכון המחקר 'נתיב יועצים' אשר נערך בקרב 200 נדגמים בטעימה עיוורת, ניצחה טחינה 'טורקיז' שלושה מותגי פרמיום מתחרים. השקת טחינה טורקיז החדשה תלווה בקמפיין שילוט חוצות בפריסה ארצית, תחת הסלוגן: טחינה ים תיכונית אמיתית וכן במבצע מיוחד נושא פרסים, בהם טיסה ליוון.

מותג טחינה חדש על המדף טחינה טורקיז צילום יעל האן


טחינה 'טורקיז' מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של 4 טון טחינה גולמית מידי שעה ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. הטחינה מיוצרת בקווי ייצור מהמתקדמים בעולם, בעל תקני האיכות
FSSC ו- GMP 2200. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד בכ-210 מיליון שקלים בשנה.

לדברי יובל מלאך סמנכ'ל השיווק והמכירות של טחינה 'טורקיז': 'לאור הצריכה הגוברת של טחינה בישראל, שהנה חלק ממגמה עולמית ומהפכית בריאות, ביקשנו להביא טחינה פרמיום חדשה, בטעם ובמרקם שטרם נראה כמותו. תוצאות מבחן הטעימה מצביעות על שינוי צפוי במדפי הטחינה ואין לנו ספק שהצרכן יטעם ויבחר טחינה 'טורקיז'.

כשר פרווה בהשגחת בד"ץ עדה חרדית ירושלים.

מחיר מומלץ לצרכן: כ-14 ש'ח לאריזת 500 גרם. היא תימכר במחיר השקה של 12 ש'ח.

 

וכמובטח הנה המתכון לעוגיות טחינה- שוקולד




מצרכים

100 גרשוקולד מריר

100 גרחמאה

כפות סוכר חום

כוס קמח תופח

¾ כוס טחינה 'טורקיז'

כפות קקאו

כפות מים.

 

אופן ההכנה

בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את החמאה, השוקולד, הסוכר והמיםמכבים את האשמוסיפים לסיר את הטחינה והקקאו ומערבבים היטבמוסיפים באיטיות את הקמח ומערבבים עד שאין גושים והעיסה חלקה.

מצפים  תבניות אפייה בנייר אפייה ובעזרת 2 כפיות לוקחים מעט מהעיסה ומניחים על התבניתאין מה לדאוג לצורההעוגייה תתפח ותקבל צורה יפהמחממים תנור ל-180 מעלות ומכניסים ל-עשרים  עד עשרים וחמש דקות

אני קישטתי כל עוגייה בצימוק מצופה קקאוניתן לקשט בשוקולד צ'יפסבמטבעות שוקולדבשומשוםקוקוסמה שבא לכם.




בתיאבון

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

אבוט משיקה את הדור הבא של תרכובות מזון לתינוקות בישראל עם הרכב בלעדי של 5 סוגי HMO, סיבים פרהביוטיים

אבוט משיקה את הדור הבא של תרכובות מזון לתינוקות בישראל עם הרכב בלעדי של 5 סוגי HMO, סיבים פרהביוטיים, שפותחו מדעית לתמיכה בהגנה חיסונית, עיכול קל והתפתחות קוגניטיבית של תינוקות סימילאק גולד פלוס, תרכובת מזון לתינוקות הראשונה בישראל עם הרכב של 5 סוגי Human Milk Oligosaccharides (HMOs) שונים 1 תל אביב, ישראל, 23 ביוני 2024 – אבוט, חברת מוצרי בריאות גלובלית, מודיעה היום על השקת סימילאק גולד פלוס בישראל, הדור הבא של פורמולות לתינוקות מחברת אבוט עם  Human Milk Oligosaccharides (HMOs) הקיימים בחלב אם ואינם מופקים ממנו 1 . סימילאק גולד פלוס הינה פורמולת התינוקות הראשונה בישראל עם הרכב של 5 סוגי HMOs שונים - סיבים פרהביוטיים הנפוצים ביותר בחלב אם- על מנת לספק לתינוקות אבני בניין תזונתיים לגדילה ושגשוג. הפורמולה פותחה במיוחד לתמיכה בהתפתחות ההגנה החיסונית, עיכול קל והתפתחות קוגניטיבית. בעוד שחלב אם הוא סטנדרט הזהב בתזונת תינוקות ושום דבר לא יכול להחליף את יתרונותיו, תרכובות מזון לתינוקות הן החלופה השלמה והמתאימה מבחינה תזונתית לתינוקות. לאחר שהשיקה לראשונה בישראל פורמולות לתינוקות עם HMO ...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...