טחינה טורקיז צילום ברוך נאה סטראטג׳יק דיזיין
בישראל טחינה הינה מצרך נפוץ ואהוב. אנחנו משתמשים בטחינה למגוון רחב
של מאכלים וכולנו רוצים טחינה איכותית וטובה. כית, מצטרפת למדפים טחינת פרמיום
חדשה טחינה "טורקיז".
השתמשתי בה להכנת סלט חצילים וטחינה ולהכנת עוגיות שוקולד- טחינה והיא
מצוינת. בעלת מרקם עדין ואחיד והיא טעימה מאד. מסתבר שלא רק במשפחה שלי חושבים כך.
במבחן טעימה שביצע מכון המחקר נתיב יועצים עלה המותג החדש בטעמו וגבר על מותגים
ותיקים רבים.
מדף הטחינות הגולמיות עומד בפני שינוי, עם כניסתנו של מותג חדש ומבטיח
שמושק לראשונה בישראל תחת השם טחינה 'טורקיז'. הטחינה החדשה, באיכות של טחינה
פרמיום, בעלת גוון לבן ונקי, ובטעם עדין ומיוחד של שומשום פרמיום טרי ואיכותי.
מרקם הטחינה עדין ואחיד והיא מומלצת לשימוש בצורתה הגולמית או בתוספת מים ולימון
לפי הטעם. הטחינה תשווק בשתי אריזות, רגילה ומלאה, בעיצוב כחול ים תיכוני אותנטי.
במבחן טעימה שביצע מכון המחקר 'נתיב יועצים' אשר נערך בקרב 200 נדגמים בטעימה
עיוורת, ניצחה טחינה 'טורקיז' שלושה מותגי פרמיום מתחרים. השקת טחינה טורקיז החדשה
תלווה בקמפיין שילוט חוצות בפריסה ארצית, תחת הסלוגן: טחינה ים תיכונית אמיתית וכן
במבצע מיוחד נושא פרסים, בהם טיסה ליוון.
טחינה 'טורקיז' מיוצרת במפעל בעל כושר ייצור של 4 טון טחינה גולמית מידי שעה ונחשב לאחד ממפעלי הטחינה הגדולים בעולם. הטחינה מיוצרת בקווי ייצור מהמתקדמים בעולם, בעל תקני האיכות FSSC ו- GMP 2200. במפעל מועסקים כ-240 עובדים ומחזור מכירותיו נאמד בכ-210 מיליון שקלים בשנה.
לדברי יובל מלאך
סמנכ'ל השיווק והמכירות של טחינה 'טורקיז': 'לאור הצריכה הגוברת של טחינה בישראל,
שהנה חלק ממגמה עולמית ומהפכית בריאות, ביקשנו להביא טחינה פרמיום חדשה, בטעם
ובמרקם שטרם נראה כמותו. תוצאות מבחן הטעימה מצביעות על שינוי צפוי במדפי הטחינה
ואין לנו ספק שהצרכן יטעם ויבחר טחינה 'טורקיז'.
כשר פרווה בהשגחת
בד"ץ עדה חרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן:
כ-14 ש'ח לאריזת 500 גרם. היא תימכר במחיר השקה של 12 ש'ח.
וכמובטח הנה המתכון
לעוגיות טחינה- שוקולד
מצרכים
100 גר' שוקולד מריר
100 גר' חמאה
3 כפות סוכר חום
1 כוס קמח תופח
¾ כוס טחינה 'טורקיז'
3 כפות קקאו
4 כפות מים.
אופן
ההכנה
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את החמאה, השוקולד, הסוכר
והמים. מכבים
את האש. מוסיפים
לסיר את הטחינה והקקאו ומערבבים היטב. מוסיפים
באיטיות את הקמח ומערבבים עד שאין גושים והעיסה חלקה.
מצפים 2 תבניות אפייה בנייר אפייה ובעזרת 2 כפיות
לוקחים מעט מהעיסה ומניחים על התבנית. אין מה
לדאוג לצורה- העוגייה
תתפח ותקבל צורה יפה. מחממים
תנור ל-180 מעלות
ומכניסים ל-עשרים עד עשרים וחמש דקות.
אני קישטתי כל עוגייה בצימוק מצופה קקאו. ניתן לקשט בשוקולד צ'יפס, במטבעות
שוקולד, בשומשום, קוקוס- מה שבא
לכם.
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה