דילוג לתוכן הראשי

טעים על המדף: מותג UNIQUE מבית חברת "מייסטר" משיק "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח" - מעולים להכנת קינוחים ועוגות + מתכונים לעוגות וגלידה

 טעים על המדף: מותג UNIQUE מבית חברת "מייסטר" משיק "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח" - מעולים להכנת קינוחים ועוגות 

מייסטר הקימה אתר מכירה לקהל הביתי בתקופת הקורונה, כדי לתת מענה איכותי לאופה הביתי, המקצועי והחצי מקצועי 




טעים על המדף: מותג UNIQUE מבית חברת "מייסטר", המתמחה במוצרי פרימיום לשוק המקצועי והמוסדי בתחום הקונדיטוריה, משיק לשוק הפרטי "מחית פיסטוק 100%" ו"קרם בייגלה מלוח" - מעולים להכנת קינוחים, עוגות, גלידות ומילויים או ככה סתם, עם כפית... חברת מייסטר (משנת 1997) מתמחה בחומרי גלם ועזרי אפייה מקצועיים לקונדיטורים. 


אחד הביטויים המפתיעים (ואולי לא) של תקופת הקורונה, היה פריחה של תחום האפייה ודברי המתיקה הביתיים. קהל ביתי חובב, מקצועי וחצי מקצועי של אופים וקונדיטורים, שמצא עצמו בבית, החל למכור מוצרי אפייה וקינוחים מהבית. רבים מתוכם פנו לחברת מייסטר וביקשו להשיג את מוצריה בכלל - ואת מוצרי קו הפרימיום של מותג UNIQUE בפרט - במשלוח הביתה. החברה נענתה לאתגר והקימה אתר מכירה לשוק הפרטי ולקהל הביתי. בין הלקוחות המוסדיים והמקצועיים של מותג UNIQUE - מלונות היוקרה של רשת ישרוטל, רשת פתאל ורשת דן, קונדיטוריות וקונדיטורים מובילים ובהם מיקי שמו, רולדין, רשת גולדה ועוד. 




אישית, שמחתי לקרוא שיש אפשרות להזמין את מוצרי האפייה ישרות הביתה. כיוון שמדובר במוצרים משובחים ונהדרים. ידעתי מיד מה אכין עם מחית הפיסטוק (עוגה) ומה אכין עם קרם הבייגלה המלוח (גלידה). ואכן, כך עשיתי והמשפחה נהנתה מקינוחים נפלאים הודות למוצרים האיכותיים. מתכונים בהמשך.



מחית פיסטוק 100%: מכילה אך ורק פיסטוק ירוק איכותי הגדל בגבול טורקיה-סוריה. מתאימה לגלידות, מוס, קצפת, עוגות ועוד. מחיר: 72 ש"ח לצנצנת במשקל 300 גרם.



מחית פיסטוק 100% - של יוניק מבית מייסטר. צילום - אנטולי קריניצקי

קרם בייגלה מלוח: ממרח קרם במרקם רך המכיל בייגלה אמיתי. מתאים לקינוחים, מילויים, עוגות, גלידות ועוד. מחיר: 39 ש"ח למיכל במשקל 450 גרם.


קרם בייגלה מלוח - של יוניק מבית מייסטר. צילום - אנטולי קריניצקי


כשר פרווה בהשגחת חוג חתם סופר והרבנות מטה יהודה.

להשיג באתר https://www.mayster-shop.co.il/  ורשתות וחנויות מתמחות, בהן: בייקס (גבעתיים, יהוד), סטוק מתוק (מודיעין), בייקינג (ראש העין), בטבט (בילו סנטר) ועוד.


מתכון לעוגת שיש שוקולד פיסטוק- המתכון מספיק ל-2 עוגות

מצרכים

5 ביצים

כוס סוכר

3/4 כוס שמן

3/4 כוס חלב

כף תמצית וניל

2 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה.

150 גר' שוקולד מריר

3 כפות גדושות מחית פיסטוק

אופן ההכנה

להקציף את הביצים, הסוכר, השמן , החלב ותמצית הוניל. להוסיף 2 כוסות קמח ושקית אבקת אפיה ולערבב דקה בלבד עד למסה אחידה. לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק. להמיס במיקרוגל בפולסים קצרים 150 גרם שוקולד מריר, להוסיף את מחית הפיסטוק ולערבב. לצקת לתוך העוגות ועם מזלג לערבב בעדינות ליצירת שיש. לשדרוג- להזריק מחית פיסטוק לתוך העוגה ולקישוט לזלף למעלה מחית פיסטוק. לאפות בתנור שחומם מראש ל160 מעלות.








גלידת קרם בייגלה מלוח

2 קופסאות שמנת מתוקה

1 פחית חלב משומר

5 כפות גדושות קרם בייגלה מלוח

מערבלים במיקסר שיש לו וו מיוחד להכנת גלידה במשך 25 דקות.

יצא לנו ממש כמו בגלידת "גולדה". גלידה נהדרת וטעימה מאד.







מותג UNIQUE מציע שני מתכונים נהדרים: עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%, ובראוניז עם קרם בייגלה מלוח

באדיבות הקונדיטורית עמית פרטוש


בראוניז בייגלה מלוח 

(30 – 35 חיתוכיות, בתבנית 20X30)


בראוניז בייגלה מלוח. מתכון וצילום - עמית פרטוש

מרכיבים:

לבצק

150 גרם חמאה 

3 ביצים גודל L 

3/4 כוס סוכר

200 גרם שוקולד מריר של UNIQUE 

קרם בייגלה מלוח של UNIQUE 

1/2 כוס קמח

1/2 כפית מלח


לקרם וניל

500 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

3 כפות אבקת סוכר

** להגשה: בייגלה מלוח, שבור

 


אופן ההכנה:

בראוניז

  • להמיס שוקולד וחמאה בבאן מארי או במיקרוגל (בפולסים)

  • לטרוף פנימה את הסוכר

  • להוסיף ביצים, אחת אחת

  • להוסיף קמח ומלח

  • לערבב רק עד לאיחוד החומרים – ולהקפיד לא לערבב יותר מדי

  • להעביר את הבלילה לתבנית משומנת

  • לחמם מראש תנור ל-170 מעלות בתוכנית טורבו

  • לאפות 20 – 25 דקות עד שהבראוניז יציבים למעלה ובצדדים, אך מעט רכים בפנים

  • להוציא מהתנור ולצנן. להעביר למקרר או למקפיא

  • להוציא בעדינות מהתבנית ולחתוך לקוביות

  • מעל כל קוביית בראוניז לשים כפית של קרם בייגלה מלוח

קרם וניל

  • להקציף את כל החומרים לקצפת יציבה.להעביר לשקית זילוף ולזלף מעל כל קובייה

  • לשבור מעט בייגלה מלוח ולפזר מעל 


עוגת שמרים עם מחית פיסטוק 100%

(מספיק לחמש רולדות בתבנית אינגליש קייק) 



עוגת שמרים עם מחית פיסטוק. מתכון וצילום - עמית פרטוש

מרכיבים:

1 ק"ג קמח לבן

2 כפות שמרים יבשים 

1 מיכל מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

1 כוס סוכר

1 כוס חלב חמים (אפשר לחמם במיקרו כדקה)

4 ביצים גודל L

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

להברשה: 1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

  • לשים קמח, שמרים וסוכר בקערת מיקסר. להוסיף חלב חמים

  • להוסיף ביצים וללוש עם וו לישה עד שמתקבל גוש בצק

  • להוסיף את קוביות החמאה בהדרגה וללוש עד שהם נטמעים בבצק. להוסיף 6 - 8 כפות מחית פיסטוק 100%. יש לעבד את הבצק 7 – 10 דקות

  • להעביר לקערה משומנת מעט. לכסות במגבת מטבח נקייה ולהתפיח לילה במקרר או שעתיים, במקום חמים

  • לחלק את הבצק שתפח ל-5 כדורים, כל אחד במשקל 400 גרם

  • על משטח מקומח לרדד כל כדור למלבן ארוך ודק. למרוח מעל מחית פיסטוק או מלית פיסטוק (**מתכון בהמשך)

  • לגלגל לרולדה ולהקפיא 10 – 15 דקות

  • לפרוס לרצועות עבות במרכז, להניח את החצאים אחד על השני וליצור צורת בורג

  • להעביר לתבנית ולהבריש בביצה טרופה 

  • להתפיח 1/2 – 1 שעה, עד שהרולדה מכפילה את נפחה

  • לאפות ב-160 מעלות בתוכנית טורבו, 30 – 40 דקות. לבדוק שהמאפה נאפה היטב במרכזו/מבפנים

  • אפשר לפזר אבקת סוכר או להבריש בסירופ סוכר

**מצרכים למלית פיסטוק

100 גרם חמאה רכה

1 כף מחית פיסטוק 100% של UNIQUE

100 גרם אגוזי פיסטוק טחונים

1 כוס אבקת סוכר

1 ביצה גודל L

2 כפות קורנפלור

קורט מלח

אופן ההכנה: 

  • בקערת מיקסר מעבדים עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר

  • להוסיף ביצה ולערבב עד שמתאחד

  • להוסיף את שאר המרכיבים ולעבד למסה חלקה


** תוספת נחמדה: קראמבל פיסטוק

100 גרם חמאה חתוכה לקוביות

100 גרם קמח

80 גרם סוכר דמררה

100 גרם פיסטוק טחון

אופן ההכנה:

לעבד הכל במיקסר עם וו גיטרה (או במעבד מזון) לקבלת גושי בצק. יש לפזר את הקראמבל מעל הרולדה, לפני האפייה.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...