דילוג לתוכן הראשי

אין כמו רוטב טוב לשדרוג מאכלים. הכירו את Sweet Baby Ray's - מותג הרטבים הפופולארי מארה"ב

 הרטבים שישדרגו לכם את הטעם במנגל, בתנור ובמוקפץ!


חברת "מאכלי עולם" מציעה ליהנות ממבחר הטעמים המיוחד של

 Sweet Baby Ray's - מותג הרטבים הפופולארי מארה"ב  




מאכלי עולם - סדרת רטבים. צילום - מאכלי עולם  - SWEET BABY RAY'S

הרטבים שישדרגו לכם את הטעם במנגל, בתנור ובמוקפץ! חברת "מאכלי עולם", המתמחה ביבוא ושיווק טעמים ומאכלים מהעולם, מציעה ליהנות ממבחר הטעמים המיוחד של Sweet Baby Ray's - מותג הרטבים הפופולארי מארה"ב.  

כל מי שביקר במסעדת ברביקיו, בדיינר או במסעדת מזנון מהיר בארצות הברית, בוודאי נתקל במבחר הרטבים הנהדר של SBR ((Sweet Baby Ray's, המתאפיינים בטעם עשיר ובמרקם סמיך ועם זאת קליל, ומשתדכים מצוין למגוון מנות של בשר ותחליפיו, המבורגר, נקניקיות, טופו, צ'יפס, טבעות בצל, נודלס ועוד. אז למה שאנחנו לא נהנה גם?אצלנו בבית מונחים תמיד על השולחן מבחר רטבים, כדי שכל סועד יוכל להוסיף לעצמו את הרוטב המועדף עליו. כעת, עם הרטבים המצוינים של Sweet Baby Ray's ההתלבטות גדלה במה לבחור. אני אוהבת את רוטב הברבקיו ואילו בעלי מעדיף את הפיקנטי יותר והולך על רוטב ברבקיו בטעם דבש ופלפל צ'יפוטלה.

ההמבורגר הרבה יותר טעים עם הרטבים של Sweet Baby Ray's


במבחר הרטבים:

  • רוטב ברביקיוBarbecue Sauce  - הרוטב הראשון והמקורי של SBR

  • רוטב טריאקי  Sweet Teriyaki – עם שומשום וג'ינג'ר

  • רוטב ברביקיו בטעם דבש ופלפל צ'יפוטלה – Honey Chipotle Barbecue Sauce

  • רוטב חריף – Hot Sauce - חדש בישראל

בהכנה על האש מומלץ למרוח את הרוטב ב- 5 – 10 הדקות האחרונות לצלייה. מומלץ גם להשתמש ברטבים כמרינדות להשרייה כשעתיים לפני הבישול או הצלייה. הרטבים מתאימים גם להכנה ולתיבול מוקפצים, בישול, בישול איטי ובכריך, והם גם נהדרים בתור דיפים עם ירקות, קרקרים, צ'יפס או נאצ'וס. 

יש לשמור בקירור לאחר הפתיחה (עד 4 חודשים).

כשר פרווה באישור הרבנות לישראל ובהשגחת OU.

מחיר: כ-22.90 ש"ח (לבקבוק במשקל 340 - 510 גרם).

להשיג ברשתות טיב טעם, סטופ מרקט, קשת טעמים, אתר כרמלה, ובמעדניות וקצביות ברחבי הארץ.


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים

 מתוקים במולאן דורה. צילום מולאן דורה סניף “מולאן דורה” חדש בירושלים  הפטיסרי הצרפתי האיכותי פותח סניף חדש במתחם מוזיאון ידידי ישראל ירושלים רשת הפטיסרי הצרפתית האיכותית והכשרה "מולאן דורה" משיקה בימים אלה את הסניף השישי שלה, במתחם מוזיאון ידידי ישראל, סמוך לכיכר החתולות ולמדרחוב בן יהודה, בלב הסצנה התיירותית של ירושלים. מולאן דורה, שהוקמה על ידי עולים מצרפת בשיתוף איש עסקים ישראלי, הפכה בעשור האחרון לשם דבר בזכות קונדיטוריה בסגנון צרפתי מסורתי, באיכות גבוהה ובכשרות מהודרת . הסניפים הקיימים בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. בחדרה, נתניה, רעננה וירושלים משרתים קהל נאמן של עשרות אלפי לקוחות, והיעד הבא של הרשת – 20 סניפים פעילים עד שנת 2030. הסניף הירושלמי החדש מציע חווית בולנז'רי אותנטית עם מאפים הנאפים במקום מדי יום , שירותי קייטרינג לאירועים פרטיים ועסקיים, ותפריט חלבי שכולל  מאפים, סלטים, פסטות, תבשילים צרפתיים מיוחדים לצד קינוחים מרהיבים. קפה ומאפה במולאן דורה בין המאפים המוצעים: מאפים ...