מי מאתנו לא משתמש בטחינה? נראה לי שלכולנו יש בבית קופסת טחינה.
אנחנו, משתמשים בטחינה להכנת מגוון רחב של מאכלים. החל מסלטים, לחם, עוגיות ועוד.
כולנו רוצים שהטחינה בה נשתמש תהיה איכותית וטובה וטחינה "טורקיז" היא כזו.
אני משתמשת בה להכנת מגוון מאכלים ואוהבת את הגוון הנקי והלבן שלה ואת
טעמה העדין והאחיד.
הפעם, השתמשתי בטחינת הטורקיז להכנת סלט טחינה ושום שחור. השום השחור נותן צבע כהה לסלט ומעניק לו טעמים מיוחדים ושונים מהסלט הרגיל. מהו שום שחור? למעשה, מדובר בשום רגיל שעבר תהליכי תסיסה ויישון במשך חודש ימים ובעקבות זאת השתנו תכונותיו והוא הפך לשחור, רך, מתקתק וטעים מאד.
להלן המתכון
מצרכים
1 כוס טחינה טורקיז
8-10 שיני שום שחור
1 כוס מים קרים
1 לימון סחוט
מלח לפי הטעם
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
מערבבים את הטחינה עם השום, הלימון והתבלינים, מוסיפים בהדרגה מים
קרים וממשיכים לערבב עד קבלת הסמיכות הרצויה.
מערבבים את השום השחור בטחינה
הסלט מוכן
בתיאבון
תגובות
הוסף רשומת תגובה