דילוג לתוכן הראשי

Dyson מציגה:

 


 מייבש השיער החכם ביותר של דייסון לקרקפת ושיער בריאים יותר 

החיישן החכם והאוטומטי Nural™   מגן על הקרקפת ומשפר את הברק והזוהר הטבעי של השיער

ייבוש חכם ומהיר ללא נזקי חום מתאים לכל סוגי השיער






 

ג'יימס דייסון חשף את מייבש השיער החכם ביותר של החברה ה- Dyson Supersonic Nural עם טכנולוגיית חיישנים חדשה, במהלך אירוע ההשקה הגלובלי בסיאול שבדרום קוריאה. ה- Supersonic Nural מייבש השיער החדש של דייסון, מצויד בחיישן שמזהה את המרחק מהקרקפת ומפחית באופן אוטומטי את מידת החום ככל שהוא מתקרב יותר לקרקפת, ובכך מונע נזקי חום לשיער ולקרקפת.

החיישנים המובנים במכשיר משפרים גם את תהליך העיצוב ותורמים למראה זוהר ומלא ברק. המכשיר מגיע עם אביזרים נלווים שנותנים מענה לכל סוגי השיער ומצוידים באופציה לזיהוי קרבה לקרקפת, לימוד העדפות העיצוב של המשתמשת וכמובן ייבוש בריא ומהיר ללא שימוש בחום קיצוני.

"המחקר שלנו בתחום מדעי השיער, הצביע על קשר בין איכות השיער לקרקפת בריאה. רקמת הקרקפת מורכבת משכבות שונות, כאשר השכבה החיצונית משמשת כמגן נגד גורמי מתח חיצוניים. אך כאשר הקרקפת נפגעת, הדבר מוביל לירידה בלחות השיער שהוא גורם מרכזי בפיתוח 'מצב הגנת הקרקפת'. פיתוח זה במכשיר החדש מסייע בשמירה על רמות לחות גבוהות בקרקפת ומאפשר  ייבוש עדין", מציין שון לים, ראש חטיבת המחקר בדייסון.

מצב הגנת הקרקפת מגן על בריאות הקרקפת והשיער

חיישן ההגנה פועל באמצעות קרני אניפרא אדום בלתי נראים אשר מודדים את המרחק בין המכשיר לשיער. כאשר מייבש השיער מתקרב אל הקרקפת, הוא יודע להפחית את מידת החום באופן אוטומטי ל-55° שהיא הטמפרטורה האופטימלית לבריאות הקרקפת ולמהירות הייבוש.

צבע תאורה משתנה להגדרות החום

במצב הגנת הקרקפת, צבע תאורת ה- LED ישתנה אוטומטי מצבע צהוב (חום נמוך), לצבע כתום (חום בינוני) ואדום (חום גבוה), בהתאם למרחק בין המכשיר לקרקפת.

זוכר את העדפות עיצוב השיער שלך

האביזרים הנלווים  מפשטים את שגרת העיצוב ומתאימים עצמם לסגנון העיצוב המועדף של המשתמשת. למעשה המכשיר זוכר את הגדרות החום וזרימת האוויר האחרונות עבור כל אביזר נלווה, ומחליף אותן באופן אוטומטי בפעם הבאה שהוא בשימוש.

זיהוי השהייה לעיצוב קליל יותר

מייבש השיער Dyson Supersonic Nural כולל גם מתג המודד את תנודת מערכת. מדובר במד שמנטרל אוטומטית את החימום בזמן שבין מעברי עיצוב.

אביזרים נלווים חדשים

המכשיר מגיע עם אביזר  Wave+Curl חדש שתוכנן עבור שיער גלי ותלתלים. האביזר כולל 2 תצורות : תצורת כיפה  במסגרתה האביזר שואב את זרימת האוויר מהקרקפת לקבלת גלים חלקים ומוארכים יותר עם קצוות מעוגלים. ומצב דיפוזי, בו האביזר מפנה אוויר עמוק לתוך השורשים  ליצירת תלתלים מסולסלים.


עיצוב וטכנולוגיה

המכשיר החדש מציג גם שיפור בנראות ובפונקציונליות שלו. המכסה השקוף מאפשר לראות את החיישנים ואת הרכיבים הפנימיים. המכשיר החדש כולל גם פלטות צבעים בצבעים חדשים ונועזים: קרמיקה פטינה, טופז ווינקה כחול -  שילובים שמעניקים מראה יוקרתי וחדשני

 

About Dyson

דייסון היא חברת טכנולוגיה גלובלית עם פעולות  מחקר, פיתוח, ייצור ובדיקה בסינגפור, באנגליה, במלזיה, במקסיקו, בסין ובפיליפינים. היום, לדייסון משרדים מרכזיים גלובליים בסינגפור ושני מרכזי טכנולוגיה באנגליה, הנמצאים על פני 700 דונם בערים מלמסברי והולווינגטון. מאז 1993, דייסון השקיעה יותר ממיליארד ליש"ט במשרדים ובמעבדות שבווילטשייר, שבהם מתבצע  המחקר, העיצוב המוקדם והפיתוח של טכנולוגיות דייסון עתידיות. דייסון נמצאת בבעלות משפחתית ומעסיקה כ -  14,000 עובדים ברחבי העולם, כולל צוות הנדסי של 6,000 עובדים. החברה משווקת מוצרים ב-85 שווקים ביותר מ־250 חנויות של דייסון ברחבי העולם.

ב-2022, דייסון הודיעה על התחייבות של חצי מיליארד ליש"ט להרחבה ולהאצת המחקר ופיתוח הטכנולוגיה שלה בתחום היופי, והודיעה על תוכניות לחשוף  20 מוצרי יופי חדשים ב-4 השנים הקרובות. דייסון משקיעה 2.75 מיליארד ליש"ט בכדי להמציא מוצרים וטכנולוגיות מהפכניים, ויש לה צוותים גלובליים של מהנדסים, מדענים ומפתחי תוכנה המתמקדים בפיתוח של תאי סוליד-סטייט לסוללות, מנועים דיגיטליים מהירים במיוחד, מערכות חיישנים וראייה, רובוטיקה, טכנולוגיות למידת מכונה והשקעות בלימוד עמוק של המודלים הפרטניים.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS

  תל אביב מגיעה לצפון הארץ : מסעדה חדשה מצטרפת לסצנה הקולינארית  בנוף הגליל על צלע ההר: מסעדת SEA BASS     מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ לאוהבי הדגים, סושי ופירות ים  מציעה המסעדה החדשה תפריט עשיר עם מגוון מנות המשלבות את  המטבח הערבי המודרני    מסעדה חדשה: SEA BASS נפתחת השבוע במתחם עופר נוף גליל , מקבוצת קניוני עופר. המסעדה בעיצוב מודרני בסגנון תל אביבי מצטרפת לסצנה הקולינארית באזור הצפון והיא מתמחה בדגים, סושי ופירות ים  טריים, בעלת תפריט עשיר של מנות  טריות מהים המשלבות מטבח ערבי עתיק ומודרני.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ     המסעדה החדשה משתרעת על שטח של 300 מטר, מכילה 140 מקומות ישיבה בפנים ובחוץ עם נוף גלילי-ירוק על צלע הר. העיצוב של המסעדה הוא בהשראת  מוטיבים אותנטיים עם נגיעות מודרניות ים תיכוניות.    מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ מסעדת סי באס בעופר נוף סנטר הגליל צילום יחצ כל המנות במסעדה מוגשות  מדגים טריים המגיעים מי...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית

מיפגש מרגש בין צעירים מוסלמים ממרוקו לישראלים התקיים במוזיאון ידידי ישראל וכלל שירה וריקודים משותפים לצלילי שירת זמרת ששרה במרוקאית צילום יוסי זמיר מוזיאון ידידי ישראל אירח את משלחת שראכה של מוסלמים צעירים ממרוקו שהגיעה לישראל לכמה ימים לתוכנית היסטורית המקדמת דו-קיום וסובלנות במזרח התיכון באמצעות חינוך על השואה.  לאחר הסיור במוזיאון, פגשו חברי המשלחת קבוצה של משפיענים ישראלים שפעילים גם הם בתחום הסובלנות והמאבק באנטישמיות בעולם. המיפגש הוליד שיחות מעוררות השראה על סובלנות, על קבלת האחר, על מה זה להיות משפיען בעולם הנוכחי וכמה חשוב ומרגש לשמוע את המרוקאים המוסלמים אומרים שהם ציונים ואוהדי ישראל. עמותת שראכה הביאה לישראל משלחת של אינטלקטואלים, משפיענים, ואקדמאים כחלק מתוכנית הדגל שלה לקידום סובלנות באמצעות חינוך על השואה בעולם הערבי והמוסלמי. המשלחת שוהה בישראל כבר מיום ראשון, ה7/7.  מדובר בקבוצה של מנהיגים צעירים ממרוקו שבחרה להגיע לישראל כהצהרה אמיצה ומביעה תמיכה ביחסי ישראל-מרוקו ודו-קיום יהודי-מוסלמי, למרות העלייה הגוברת של האנטי-ישראלי בעולם הערבי והמוסלמי לאחר ה-7 באוקטוב...