דילוג לתוכן הראשי

חברת "יחיעם" משיקה שני מוצרים חדשים בסדרת "דק-דק": דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר

 חברת "יחיעם" משיקה שני מוצרים חדשים בסדרת "דק-דק": 

דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר



נקניקי סלמי ופסטרמה פרוסים דק-דק, בטעם מעושן ובמרקם קטיפתי, ללא גלוטן, עשירים בחלבון, נהדרים להכנת כריכים עסיסיים וטעימים וגם כנישנוש - זהירות זה ממכר • סדרת נקניקי דק-דק של יחיעם רושמת גידול של כ-50% בשנת 2024 וכוללת כעת חמישה מוצרים בסדרה

יצרנית מוצרי הבשר "יחיעם", מקיבוץ יחיעם שבגליל המערבי, מרחיבה את סדרת "דק-דק" המצליחה ומשיקה שני מוצרים חדשים בסדרה: דק-דק סלמי בסגנון איטלקי ודק-דק פסטרמה חזה בקר. סלמי בסגנון איטלקי פרוס דק דק, בטעם מעושן ובמרקם בשרני, נהדר להכנת כריך מושחת וטעים. פסטרמה חזה בקר פרוס דק דק, בטעם מעושן ובמרקם עדין וקטיפתי, נהדרת להכנת כריך טעים ועסיסי. המוצרים ללא גלוטן, מכילים כ-14-15% חלבון ומשווקים באריזות נוחות של 120 גרם עם פתיחה וסגירה רב פעמית. זהירות!! אין סיכוי שהאריזה לא תחוסל עם פתיחתה!

סדרת "דק דק " אהובה אצלנו במשפחה. היא מעולה להכנת כריכים טעימים, לארוחת ביניים קלה ולנשנוש מהיר. ניסינו את שני המוצרים החדשים שיצאו בסדרה והם מצוינים וטעימים מאד. אני נהניתי במיוחד מפסטרמת חזה בקר המצוינת. בן הזוג העדיף את הסלמי בסגנון איטלקי.



דק-דק פסטרמה חזה בקר ודק-דק סלמי בסגנון איטלקי של יחיעם צילום חגית בירנבאום

סדרת דק-דק של יחיעם כוללת שלושה מוצרים בהם דק-דק פסטרמה בדבש, דק-דק פסטרמה של פעם ודק-דק פסטרה ברביקיו, אליהם מצטרפים שני המוצרים החדשים. הסדרה מתאפיינת בפריסה דקה מאוד של הנתחים (כחצי מ"מ), מה שמעניק לנקניקים ולכריכים המיוצרים מהם מרקם וטעם מיוחדים וטעימים. כל מוצרי הסדרה מושקים במיתוג חדש, המבטא את מומחיותה של יחיעם בייצור נקניקים בצל ההרים הירוקים והנוף הגלילי של יחיעם. 

לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של מעדני יחיעם, "אנו שמחים לבשר על החדרת שני מוצרים חדשים  ומרעננים  בסדרת "דק דק" בעיצוב חדש ומושך ובאיכות משופרת. סדרת דק-דק אהובה מאוד על הקהל הישראלי, ולאור הביקוש הגבוה החלטנו להרחיב את המגוון ולצרף לסדרה שני מוצרים חדשים בטעמים נהדרים". 

כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 14.90 ₪ לאריזת 120 גרם. 

להשיג ברשתות המזון ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.  


תגובות

פוסטים פופולריים מהבלוג הזה

הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין

  הפקקים נשלפים: פסטיבל היין ה־12 בראש פינה חוזר לסחוף את אוהבי היין פסטיבל יין ראש פינה צילום מיכל טייטלבאום פסטיבל היין הגלילי חוזר למהדורה ה־12 וייפתח ביום חמישי, 12 ביוני 2025, בלב המושבה ראש פינה. לאחר שנה של הפסקה, הפסטיבל – שהפך למסורת תרבותית ולחגיגה של יין וטעמים – חוזר בעוצמה מחודשת ומבטיח ערב בלתי נשכח תחת כיפת השמיים.  יריד היין הוא הזדמנות ייחודית לגלות את מיטב היינות הגליליים ולהכיר מקרוב את האנשים שמאחוריהם – הייננים, הכורמים ובעלי היקבים. באירוע ניתן לטעום יינות איכות מהטרואר הצפוני של הגליל, הגולן והעמקים, לשוחח עם יוצרי היין, ולהיחשף לתהליכים השונים הכרוכים בהכנתם. בין אם תבחרו להעמיק בעולם היין או פשוט ליהנות מכוס או שתיים עם חברים – החוויה היא בגובה העיניים וללא מחיצות. למעלה מ־30 יקבי בוטיק, מזקקות איכות ויבואני יין ייקחו חלק בפסטיבל – נבחרת מובחרת שמייצגת את מיטב העשייה הצפונית. בלב הפסטיבל ניצבים יקבי הבוטיק: קטנים, קפדניים וחדורי תשוקה, שמביאים עמם אלטרנטיבה רעננה ומרתקת לעולם היינות המוכר של היקבים הגדולים. זוהי הזדמנות נדירה לגלות טעמים ייחודיים, לשמו...

פסח טעים במיוחד עם תערובות מולינו הכשרות לפסח

  מתלבטים מה תכינו לפסח? הכירו את תערובות מולינו. טחנת "קמח הארץ" מציעה שתי תערובות כשרות לפסח וללא גלוטן, מעולות להכנת מגוון מאפים ומטעמים המרגישים כמו מאפה "רגיל". התערובות מעולות להכנת מאפים ומטעמים – מתוקים או מלוחים. התערובות, בסדרת MOLINO כוללות תערובת מולינו באריזה ירוקה - להכנת לחמים, פוקאצ'ות, פיצות ועוד, ותערובת מולינו באריזה ורודה - להכנת עוגות בחושות, פנקייקס ומאפינס. תערובות מולינו ידועות באיכותן הגבוהה ובכך שתוצאות האפייה בהן אינן נופלות משימוש בקמחים רגילים מבחינת הטעם, המראה ונוחות העבודה. הסדרה, המיוצרת בטחנת קמח בצפון איטליה, מיובאת ע"י "קמח הארץ". רוצים לקבל רעיונות איך להפתיע במטעמים לפסח? באתר קמח הארץ מוצע מגוון מתכונים, בהם פוקאצ'ה, עוגת תפוז בחושה, לחמניות, פיתות ועוד. התערובות כשרות לפסח (וללא גלוטן), פרווה, בהשגחת בד"ץ בית יוסף (מכיל קטניות). מחיר: 17 - 22 ש " ח לאריזה במשקל 500 גרם . להשיג ברשתות שופרסל, אושר עד, ויקטורי, ניצת הדובדבן, חנויות טבע ברחבי הארץ ובאתר קמח הארץ . אני בחרתי להכין ע...

חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים- ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00

  יפן בירושלים חוגגים עשור לכנס אנימה ומנגה  הגדול והיחידי בישראל הארוקון 2025 פורים בבנייני האומה ירושלים ראשון 16.03.25, בין השעות 09:00-21:00 הארוקון 25 בבנייני האומה צילום אנסטסיה שבח עשור לכנס הארוקון 2025 לאנימה, מנגה ותרבות יפן! הכנס יתקיים בפורים 16.3 בבנייני האומה בירושלים. אלפי מעריצים וחברי הקהילה מכל רחבי הארץ וגם מחו"ל, בשלל גילאים, צפויים לעלות לבירה ולהשתתף בחגיגה הגדולה בפורים, עם תחפושות צבעוניות וייחודיות שנעשו בעבודת יד, אביזרים ואיפור תואם. מלאי התרגשות והתלהבות יגיעו אוהבי אנימה להנות מאירוע ייחודי שכולו יפן ויכלול תחרות תחפושות, מגוון הרצאות, סדנאות מרתקות, תחרויות וטורנירים, הופעות, סרטים והמון הפתעות. בארגון אמא"י, יוזמי ומפיקי האירוע,  מצפים לאלפי מעריצים שיגיעו להנות מחגיגה אמיתית וייחודית שאין כמותה בישראל, זאת במטרה להפוך לחלק משמעותי ממעצמת האנימה העולמית ולהשוותה לרמת הכנסים העולמיים כמו קומיקון המפורסם, כנס MCM בלונדון ועוד המושכים אליהם מעריצים רבים ואוהבי הז'אנר מכל רחבי העולם. אורי מרקוביץ' - יושב ראש ארגון אמא"י: "ב2015 כשי...